Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המזגן של הפיגו לא עובד המאורר דולק קבוע הבורר מצבים תקין ניסיתי להחליף אותו השאלה מה יכול להיות חשבתי קודם לבדוק שהחיבורים של המחשב של המזגן מה שיושב אי שם מאחורי הרדיו לא מקוצרים ולא חתוכים השאלה אם יש למישהו סכמה של החשמל של המזגן בפיג'ו (אלכס אורגינל) שאני יעבור על כל החשמל של המזגן ואם לא אז אם מישהו יודע לפחות איזה חיבורים צריכים להגיע ולצאת מהמחשב

או שלמישהו היתה את הבעיה ויש לו פיתרון יותר טוב מלעשות מתג... תודה רבה!

פורסם

לא נראה לי שיש לרכב הזה מחשב למזגן מקסימום איזה מגביר טורים . חפש סיבה למה המדחס לא נכנס תתחיל מזה שתפעיל את המזגן ותראה אם מגיע חשמל למדחס . אם לא מגיע חפש ממסר תקול או בעיה חשמלית. בדוק גם את רגש הלחץ שאמור לנתק במקרה של חוסר גז את החשמל למדחס.

פורסם

זה לא הבעיה המזגן כן מקרר סהכ והמדחס נכנס לפעולה הבעיה העיקרית זה שהמאורר שלו תמיד עובד על מהירות אמצע בלי שינויים ויש לו סוג של מחשב לא יודע איך קוראים בדיוק אבל זה המקט שלו 90 9752083380 אם תרשום בגוגל תהיה תמונה אני פשוט לא יודע להעלות לפה תמונה עיקר העניין זה שאני מחפש את הסכמת חשמל של המזגן כדי לבדוק מה אני אמור לקבל בכל חוט וככה להתמקד בבעיה חיפשתי איזולירבנד ומעקפים וכאלה ולא ראיתי הבורר מצבים תקין בוודאות השאלה מה עוד יכול להיות ואם יש מצב להשיג כזאת סכמה

פורסם

לא הסברתי טוב את הבעיה הבעיה זה שהמאוורר תמיד עובד על מהירות בנונית בלי אופציה לכיבוי חוץ מלשלוח יד למתחת לתא כפפות ולנתק אותו תוך כדי נסיעה!

פורסם

תנתק את התקע מהמודול מתחת הרדיו .אם המאורר הפסיק תחליף את המןדול .המודול פרוץ הוא מעביר מינוס למאורר ללא שליטה.

• תוכן חדש...