Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוקוס RS

איציק ט
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בטח שמתם לב שאחרי שנים של יובש מצד פורד מבחינת דגמים ספורטיביים ,הם קמו והחליטו לפלפל את המכוניות שלהם בכמה דגמים חמים . שאלתי את עצמי למה בעצם.

ממה שהבנתי ,פורד רצו להקנות לעצמם מראה משפחתי "ירוק",ובעקבות זאת נעלם המושג RS במשך כמה שנים טובות ,וכשהגיחה לעולם הפוקוס הם אומנם הקנו לה שלדה מצוינת אך חוסר רצון מוחלט לייצר דגמים ספורטיביים ,כנראה מישהו שם למעלה קיבל את ההחלטה שהגיע הזמן להשתולל ,והם חזרו ובגדול ...:ok:

זה התחיל בלהחיות את האגדה FORD GT-40 , שמשווקת גם באמריקה וגם בארופה.

ועכשיו לטובת הציבור הרחב הם החליטו להחזיר את הסמל האגדי לישבן של המכוניות הלחם חמאה שלהם.

אז שאו ברכה פורד.

ובבקשה אל תשכחו לצייד שוב את המושבים ברקארו .

ודלק מוטורס אם תחליטו לייבא את אחד מהדגמים שיצאו בעתיד הלא רחוק ,קחו אותי בחשבון כלקוח פוטנציאלי .

בברכה.

איציק.

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

חוץ ממיאטה, מאזדה 3/6, פוקוס, מונדיאו בגרסת ציי רכב דלק מוטורס מאוד מאכזבים

אז לא נראה לי שנראה את הפוקוס RS אפילו לא את הST

ואם כבר מדברים מה עם הRX-8 שדיברו על ייבוא שלה (ידוע לי על אחת שחורה שבאה בייבוא אישי)

מה עם המוסטאנג שעם תג מחיר בסביבות ה-300K וזה אפשרי למה המוסטאנג GT קבריולט שזה הדגם הכי יקר עולה 30000 דולר בארה"ב וכמובן עם השם שיש למוסטאנג היא יכלה למכור משהו כמו 40-50 מכוניות בשנה

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...