Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני עושה את זה כשאני נוסע וחוזר מהעבודה.

אני גר בהרצליה ועובד בראש העין, מה שאומר שאני נגד הפקקים והדרך זורמת לי.

אני נוהג באלטו, ולנהוג באוטו הזה מעל 95-100 זה א' מפספס את המטרה לשמה הוא נרכש (רכב קטן, מינימליסטי וחסכוני), וב' לא נעים.

אז כן, את רוב הדרך אני עושה על ימין כמעט ללא עקיפות, בשעות בהן הכביש לא עמוס.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

כבר שנים שאני וסע בארץ במוד של המהירות החוקית

בהתאם לתמרור המהירות המותרת ובנתיב הימני.

הנסיעה מאוד רגועה ומאפשרת להשתמש קבוע בבקרת השיוט.

פורסם

אצלי זה בד"כ קרוז קונטרול על המהירות המותרת פלוס 10, שבפועל יוצא משהו בין לבין כזה.

צריך גם לשים מוזיקה רגועה ברקע, אחרת אתה חוזר להתחרע על הכביש.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מצב מצויין - משתמש בו בכביש 22. הבעיה היא שהמהירות המותרת 100 ולעתים אני גולש טיפה מעל (לפי הספידומטר, עדיין בתחום השגיאה המקובל) - ועוקף מימין. אז אני שונא לעקוף מימין ונאלץ לעבור שני נתיבים כדי לעקוף משמאל את המתנחלים שגלגליהם על האמצעי והריכוז שלהם בטלפון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא אשקר, זה משעמם רצח ומוציא חלק מהכיף של הנהיגה אבל לפעמים חייבים לחסוך כמה גרושים בדלק אז בנסיעות ארוכות של מעל 90 קילומטר אני הרבה פעמים שם קרוז קונטרול על 90 פלוס וישן לי בנתיב הימני עם מוזיקה.

לא מעט נוסעים אגב על 80 אז עדיין יוצא לי לבצע עקיפות לאורך הדרך.

גם אם יש משאית מולי, אפילו אם היא נוסעת על 90 פלוס כמוני אני מעלה ל 110 -120 ועוקף אותה עד שרחוקה ממני ואז חוזר לקרוז קונטרול, לא יכול לנסוע לאורך כל הדרך מאחורי משאית שמסתירה לי את הדרך.

פורסם

אני עברתי למוד של נסיעה כזו עם בקרת שיוט אדפטיבית. לא אוהב שמשאיות ואטובוסים עוקפים אותי אז שם 107 קמ"ש על השעון שזה כ-103 באמת (כבישים 1 ו-6).

רק איסוזו מוסו וספרינטרים עוקפים אותי ולרוב אני יכול לנזוע לזמן ארוך בנתיב הימני.

נסיעה רגועה בהרבה. מקשיב לאודיו בוקס.

זמן הנסיעה הכולל התארך בכ-2 דקות לעומת המצב הקודם שכלל הרבה יותר עקיפות והרבה יותר לחץ (38 לעומת 36 דקות).

פורסם

בפעם האחרונה שנהגתי כך בכביש 4 בחלק הדרומי שלו, נצמדה אלי ניידת מהנתיב השמאלי כדי לבדוק שאני לא בטלפון. אמיתי לגמרי.

בדכ אני משתדל להיות עוקף מאשר נעקף, בהתאם לתנאי הדרך. שומר אותי ערני ומרוכז יותר בנהיגה.

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

אני תמיד נוסע 90-100 בבין עירוני (לא משנה באיזה אוטו), ובאופן כללי נהג די רגוע ונינוח.

אני חושב שאני האדם היחיד בעולם שאמא שלי לא מפחדת לנסוע אתו, שזה הישג לא מבוטל.

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם
בפעם האחרונה שנהגתי כך בכביש 4 בחלק הדרומי שלו, נצמדה אלי ניידת מהנתיב השמאלי כדי לבדוק שאני לא בטלפון. אמיתי לגמרי.

תגיד תודה שלא עצרו אותך לבדיקת סמים [emoji3]

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם ב90-100 יוצא שצריך לעקוף לא מעט.

גיליתי שהרכב שלי חסכוני יותר ב100 קמ"ש מאשר ב90 לכן אני משתדל לשייט במהירות הזו ככל הניתן.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

גיליתי שזה כמעט בלתי אפשרי להשתמש בבקרת השיוט (אין לי לצערי אדפטיבית).

אנשים בכביש 2 נוסעים גם על פחות מ-90 קמ"ש.

פורסם

אפשר.

פשוט צריך כל הזמן לרכב על המתג של +-, כדי שהאדפטיביות תהיה בראש.

אבל כן, בק"ש אדפטיבית זה שיפור מטורף באיכות חיים.

פורסם

נוהג כך כל פעם שיוצא לי לנסוע נסיעה ארוכה בבינעירוני (אחת לשבוע במגנטיס, ועוד מספר פעמים באוריס).

באוריס מכוון ל80

במגנטיס על 100

עולה לי עוד 3 דק, וחוסך עצבים על זוחלים בשמאלי.

• תוכן חדש...