Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני לקראת טיפול גדול ליונדאי I30 2009 אני אמור להחליף פילטר דלק.

רציתי לשאול האם כדאי לשים תוסף BG44K כמה ימים לפני ההחלפה (אם זה בכלל משנה)?

בנוסף רציתי לציין שהרכב שותה 1 ליטר ל- 10 ק"מ האם הפעולה הזו תעזור להפחית את הצריכה? אם לא האם יש איזה שהוא טיפול שאני יכול לבצע שיכול לסייע בהפחתת הצריכה הזו?

תודה רבה

פורסם (נערך)

אין צורך לשים כלום. רכבך בשנתון זה אינו חסכוני וצריכת הדלק סבירה. תקפיד על צמיגים איכותיים בדירוג גבוה של התנגדות לגלגול, לחץ אוויר תקין, תא מטען ריק משטויות ככל הניתן ורגל עדינה על הגז, במיוחד בעיר. גם שיוט מעל 110 קמ"ש ברכב זה יעלה את הסל"ד צפונה מ 3 אלף ולכן צריכת הדלק תהיה בהתאם. תתנחם בכך שבשאר הדברים הרכב הזה דווקא בסדר גמור וחוסך לך תיקוני אחרים של מנוע גיר ושאר מרעין בישין של יצרנים אחרים עם רכבים חסכוניים מאוד בדלק ושוחטים באחזקה. רק שים לב לטיפולים בזמן וחשוב מאוד איכות השמן מנוע ומסנן השמן והתאמתו לרכב- גם לצריכת דלק. שקול גם החלפת שמן גיר, מסנן אוויר מנוע איכותי מקורי או OEM ומצתים אם לא בוצע עד כה.

עריכה אחרונה על ידי יאני

הזול עולה ביוקר

פורסם (נערך)

בעיר זו הצריכה של הרכב ,מחוץ לעיר שותה 1:12/13.

אין טעם להשתמש בתוסף דלק לפני החלפת הפילטר.,שברכב הזה יש להחליפו כל 45K או 3 שנים יחד עם שמן גיר מקורי/תקן SP3 ולנקות בורג שמן גיר משבבים.

לגבי אחזקת הרכב וטיפולים ראה כאן: מצורפים קבצי אחזקה מספר הרכב)

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?446681-%D7%99%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%90%D7%99-I30-2009-%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%9C-3-%D7%A9%D7%A0%D7%99%D7%9D&highlight=I30+%D7%A9%D7%92%D7%A8%D7%AA+%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...