Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בלי קשר לסוגייה כנראה שהיו צריכים להצמיד לי אקדח לראש בכדי להכניס את הקורולה החדשה שלי למכונת שטיפה.

אלא אם מדובר בליסינג ואז שישטפו אותה מצידי עם גדר טיל.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש פה אספקט נוסף, לפחות בפריוס,

אפשר לבטח את הסוללה עד עשר שנים, אבל מזהירים אותך שאם תסע בניוטרל או שתחליף מצבר (הרגיל) ללא מצבר נוסף,

אין אפשרות לחדש את האחריות עד שתסע עוד 2500 ק"מ, ואז יבדקו את הסוללה, הרציונל כנראה ששתי הדברים האלה גורמים להתראה

בהקשר של הסוללה, ולכן הם לא יכולים להיות בטוחים שהסוללה תקינה.

סתם אותי מעצבן שכל הסייגים ההאלה נאמרים בעל פה.

פורסם
בלי קשר לסוגייה כנראה שהיו צריכים להצמיד לי אקדח לראש בכדי להכניס את הקורולה החדשה שלי למכונת שטיפה.

אלא אם מדובר בליסינג ואז שישטפו אותה מצידי עם גדר טיל.

לא הבנתי את הלוגיקה

אם היית אומר לי שאתה "קורע" בנסיעה רכב ליסינג ורכב פרטי לא - לא הסגנון שלי אבל הייתי מבין אותך

אבל לא אכפת לך איך הרכב נראה כי זה רכב ליסינג (למרות שהוא "כאילו" שלך ואתה זה שנוסע בו 3 שנים, אם לא יותר)

אבל אם הוא היה שלך כן היה אכפת לך איך הוא נראה?

או שאתה חושב שאם הוא שלך אתה צריך לדאוג בעניין מכירה בקשר של ניראות הרכב וזאת הסיבה שהיית שוטף ידנית

כי בענייני עלות ההבדל די זניח בהסתכלות שנתית ביחס להכנסה ממוצעת.

פורסם

יש לי שני דברים להגיד.

א. בן אדם שלא משקיע או אפילו מזלזל ברכב ליסינג מהטענה שזה ״לא רכב שלו״ זה ביזיון ובושה.

ב. בן אדם ששוקל אפשרות לשטוף במכונת העינויים הזאת, מגיע לו שתקלקל לו הסוללה. מצטער, אבל אני לא רואה שום סיבה להעביר רכב בדבר המזעזע הזה, גם אם לא אכפת לך מהרכב. יש שטיפות ידניות שהן באותו המחיר. אז נכון, הנזק הוא אותו נזק כי גם בידניות משתמשים במטאטא מזוהם, אבל הנזק שם הוא הרבה פחות קריטי.

2016 BMW M235i.

פורסם
יש פה אספקט נוסף, לפחות בפריוס,

אפשר לבטח את הסוללה עד עשר שנים, אבל מזהירים אותך שאם תסע בניוטרל או שתחליף מצבר (הרגיל) ללא מצבר נוסף,

אין אפשרות לחדש את האחריות עד שתסע עוד 2500 ק"מ, ואז יבדקו את הסוללה, הרציונל כנראה ששתי הדברים האלה גורמים להתראה

בהקשר של הסוללה, ולכן הם לא יכולים להיות בטוחים שהסוללה תקינה.

סתם אותי מעצבן שכל הסייגים ההאלה נאמרים בעל פה.

הסיבה היא שניתוק המצבר גורם לאיפוס תקלות במחשב. אם היתה לך תקלה ואיפסת אותה סביר להניח שהיא תחזור במהלך +2000 ק"מ ואם לא היתה לך תקלה אז אין לך בעיה.

פורסם
יש לי שני דברים להגיד.

א. בן אדם שלא משקיע או אפילו מזלזל ברכב ליסינג מהטענה שזה ״לא רכב שלו״ זה ביזיון ובושה.

ב. בן אדם ששוקל אפשרות לשטוף במכונת העינויים הזאת, מגיע לו שתקלקל לו הסוללה. מצטער, אבל אני לא רואה שום סיבה להעביר רכב בדבר המזעזע הזה, גם אם לא אכפת לך מהרכב. יש שטיפות ידניות שהן באותו המחיר. אז נכון, הנזק הוא אותו נזק כי גם בידניות משתמשים במטאטא מזוהם, אבל הנזק שם הוא הרבה פחות קריטי.

א.מסכים, אני עם רכב ליסינג והוא רכב שלי - אני נוהג בו ולי אכפת המצב שלו, תאמין לי שאם תייצר נזק בכוונה(כמו כניסה לשטח) ידעו לחייב אותך בהתאם.

ב.בחיאט, 90% מהאנשים מכניסים את הרכב שלהם למכונות שטיפה ויוצאים מרוצים שהרכב נקי כמו חדש - אני את הרכב ליסינג שלי(שכאמור, אכפת לי ממנו) מכניס למכונות שטיפה מתחת למשרד כשאין לי זמן והוא יוצא נקי ואני חסכתי זמן(רוב השטיפות הידניות הן פח ומשתמשות במטאטאי רחוב שגרועים פי 5 מכל מכונת שטיפה שהיא), רוב האנשים לא יראו שריטות מיקרוסקופיות על הצבע(גם אני צריך ממש לכוון פנס על הצבע ולהסתכל מקרוב כדי לשים לב) ולרוב האנשים זה לא משנה - זה באמת הגזמה לשמה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

להשתמש במונח "מכונות עינויים" זה בערך כמו שאודיופיל יגיד "אני לא מאזין ל mp3 שקודד ב vbr 256, אלא flac בלבד". מכונות שטיפה אוטומטיות מספקות מענה לרוב ציבור בעלי הרכבים. עדיין עדיף רכב שעובר שטיפה חודשית במכונת עינויים מאשר רכב שממתין תחת עצים עד לגשם של החורף, כי זה "מספיק טוב".

Sent from my Tricorder

פורסם

אין אפשרות לחדש את האחריות עד שתסע עוד 2500 ק"מ, ואז יבדקו את הסוללה.

לא הבנתי את המשפט המודגש? מה זה אומר "ללא מצבר נוסף".

איך צריך להחליף את המצבר ברכב היברידי כדי שהאחריות תישאר בתוקף?

כמו כן איך ניתן לנסוע ברכב היברידי בניוטרל חוץ ממכונת שטיפה ולמה לעשות את זה ואיך בכלל ידעו שהיית בניוטרל?

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם (נערך)
היי לכולם,

יש לי טויוטה קורולה היברידית שנת 2019. אני רוצה לשטוף במכונת שטיפה. הבעיה:

במכונות שטיפה צריך שהרכב יהיה בהילוך סרק, אך אחרי משהו כמו שתי דקות בהילוך זה הרכב מתריע שקיימת סכנה למערכת ההיברידית אם אשאר בהילוך סרק.

הבעיה מטרידה אותי עוד יותר כשאני חושב על הטסט שאצטרך מתישהו לעבור...

מישהו יודע אולי מה אפשר לעשות?

מתוך מדור "רשות הרבים" בעיתון "יתד נאמן":

שטיפה פריוס.PNG

ובקיצור, לדברי הכותב, במכונת השטיפה יש לכבות את המנוע ולפתוח סוויצ'.

עריכה אחרונה על ידי TDI
  • אחראי פורום
פורסם

הכנסתי את הנירו לשטיפה היום, היה 3/4 סוללה, ירד פס אחד בסיום.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
היי לכולם,

יש לי טויוטה קורולה היברידית שנת 2019. אני רוצה לשטוף במכונת שטיפה. הבעיה:

במכונות שטיפה צריך שהרכב יהיה בהילוך סרק, אך אחרי משהו כמו שתי דקות בהילוך זה הרכב מתריע שקיימת סכנה למערכת ההיברידית אם אשאר בהילוך סרק.

הבעיה מטרידה אותי עוד יותר כשאני חושב על הטסט שאצטרך מתישהו לעבור...

מישהו יודע אולי מה אפשר לעשות?

שאלה לא קשורה

קניתה את הרכב ביבוא רשמי מהסוכנות של טויוטה או ביבוא מקביל?

• תוכן חדש...