Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

חוץ מהמתיחת פנים שהם עשו בסיאט הם גם עשו מנוע 1500 או 1400 עם 150 כ"ס..

מה שבעבר היה 180 כ"ס.

לא מצאתי כלכך באינטרנט מידע על המנועים ואם עדיף ללכת על שנתון נמוך ולקחת את ה 180 כ"ס.

אתם חושבים שזה אמיתי ?

אם כן ה 150 כ"ס נראת יותר רצינית..

פורסם

אתה תצטרך להסתפק בנתונים היבשים בקשר להספקים. ההבדלים האחרים הוא בעיצוב הפנימי, וגם החליפו את הלוח שעונים מאנלוגי לדיגיטלי (מסך LCD)

פורסם

מנוע 1.4 עם 150 כ"ס - הוחלף למנוע 1.5 עם אותו הספק.

מנוע 1.8 עם 180 כ"ס - הוחלף ב-2 ליטר עם 190 כ"ס.

בבטיחות הוסיפו בלימה אוטומנומית ובקרת שיוט אדפטיבית.

פה ושם מגיעות גם 2 ליטר עם תיקון סטייה מנתיב.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אני מנסה להבין איך זה עובד, אתה אומר שתיקון סטייה מנתיב מגיע בכל הגרסאות ואילו במפרט הרשמי זה מופיע בתור חבילה בתוספת תשלום, ורק למנוע 1.5.

פורסם
מנוע 2.0 ל' חדש שמספק 190 כוחות סוס או המנוע 1.4 150 כוח החדש.

גיר DQ381 בעצם 7 הילוכים רטוב.

השאר - גימור.

אתה בטוח שהלאון FR מקבלת DSG7 רטוב? זכור לי שרק הקופרה קיבלה DSG7 רטוב, כל השאר יבש.

פורסם
אני מנסה להבין איך זה עובד, אתה אומר שתיקון סטייה מנתיב מגיע בכל הגרסאות ואילו במפרט הרשמי זה מופיע בתור חבילה בתוספת תשלום, ורק למנוע 1.5.

אני לא יודע איפה אתה רואה את ההפרדה.

במפרט הראשי של גרסת 1 ליטר סטייל מופיע בסעיף בטיחות מערכת מובילאיי 360 עם כוכבית שלמטה מפרטת למעט רכבים המצויידים במערכת בקרת סטייה מנתיב אקטיבית.

אם הולכים לתרשימים של אבזור הבטיחות שחובה לפרסם לפי משרד התחבורה בכל הדגמים ליד בקרת סטייה מנתיב אקטיבית מופיע סימן שמשמעותו אופציה למעט בסטיישן שבה כל הרכבים מגיעים עם תיקון סטייה מהנתיב.

ממה שאני יודע, כרגע רוב המכוניות שמגיעות עם המערכת הן 1.5 סטייל אבל יכול להיות שזה השתנה החודש. רכבים ראשונים כאלה הגיעו ונמסרו בחודש פברואר.

פורסם

הלאון סטיישן לא מיובאת כבר שנתיים, מתי שהתחילו לייבא את המתיחת פנים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
אני לא יודע איפה אתה רואה את ההפרדה.

כפי שרשמתי, ההפרדה דיי ברורה במפרט הרשמי, ומערכת סטייה מנתיב לא מופיעה כסטנדרט באף גרסה. סימנתי לך את אבזור הבטיחות ואת חבילת הST שכוללת את המערכת לתיקון סטייה מנתיב.

‏‏לאון מפרט.jpg

‏‏לאון מפרט.jpg

פורסם

שוב, שים לב לכוכבית ליד המובילאיי, ושים לב מה כתוב למטה בהקשר הזה, בדיוק כמו שאמרתי קודם, מובילאיי לא יותקן ברכבים עם בקרת סטייה מנתיב אקטיבית וזאת אופציה החל מהדגם הבסיסי עם מנוע 1 ליטר ברמת גימור סטייל.

למה הם החליטו לסמן ככה ולא להציע את התיקון האקטיבי כאופציה? על זה רק צ'מפיון יכולים לענות.

הלאון סטיישן לא מיובאת כבר שנתיים, מתי שהתחילו לייבא את המתיחת פנים.

היבוא חודש ממש לאחרונה. מגיעה עם מנוע 1.5 ברמת גימור סטייל כמעט זהה לבנזין עם מערכות בטיחות מקוריות סטנדרטיות.

• תוכן חדש...