Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עסקה לא, לדעתי יהיה עליך להרכיב עצמאית - וזה לא מסובך.

בכל זאת כמה הערות:

1. טיסות לאתונה יש באלעל, אליטליה ואיגיאן. כולן טסות בערב, אאל"ט איגיאן גם בבוקר. חפש את העסקה המתאימה לך מבחינת השילוב של תאריך, שעה ומחיר. חפש הן באגרגטורים כגון אקספדיה וסקאייסקאנר והן באתרי החברות עצמן. תביא בחשבון שאליטליה במצב כלכלי די מזופת, אבל זה כרוני וכנראה שממשלת איטליה לא תאפשר לה ליפול.

2. לא יהיה קל למצוא רכב 7 מקומות אוטומטי, עם דגש על האוטומטי. תכין ארנק תפוח. תביא בחשבון גם את המקום הדרוש למטען, שכן בדרך כלל רכבי 7 מושבים מיועדים ל-5 נוסעים על מטענם. במקרה שלך תזקק כנראה למשהו עוד קצת יותר גדול - במגבלות רשיון הנהיגה שלך (אני מניח שהוא B). כאשר תמצא משהו ברשת התקשר טלפונית וודא שהרכב המבוקש אכן זמין ונסה להבטיח אותו, שכן לחברות ההשכרה יש נטיה להציג כרכב מייצג את הגדול שבקטגוריה, ואז אתה מגיע לתחנת ההשכרה ומגלה שאין לך מקום למזוודות (ועוד יותר גרוע - מושבי בטיחות אם יש ילדים קטנים. בדוק את דרישות החוק היווני ובמיוחד את דרישות הבטיחות שלך לגבי הנוסעים בכלל והילדים בפרט).

3. אתונה היא גיהינום תחבורתי, לא הייתי מנסה לנהוג בתוכה. בסביבה - בהחלט שכן. אמנם לא נהגתי ב-mainland של יוון, אבל בשני איים, ולפני די הרבה שנים, למדתי שהכבישים קשים והנהגים מטורפים. מצד שני, חברות ההשכרה די פרטצ'יות, אפשר להסתדר אתן. ויש לא מעט משטרה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

נכשלתי בניסוח הכותרת.

הטיול כבר מאורגן. הנקודה היחידה היא הרכב.

נהיה 6 מבוגרים.

יש לי רישיון C1.

הבעיה עם 'עובי הארנק' אינה שלי אלא של השותפים, אבל נסתדר.

תודה, יוסי

עריכה אחרונה על ידי yosi05
פורסם

לפני שנה שכרנו רכב עם חברה מקומית https://www.athens-carrental.com

היו זולים ונחמדים + התחייבות לדיזל(ביוון זה חשוב). החיסרון היחיד הוא שאין להם דלפק בשדה. הם אוספים אותך עם רכב שלהם עד לתחנת ההשכרה.

שמעתי את כל הסיפורים על הנהגים ביוון ולדעתי הם סוכר ביחס לנהגים בארץ.

הכבישים טובים. כבישי האגרה ממש טובים אבל יקרים! כל 2-5 ק"מ גונבים לך 2-4.5 יורו. ממש ספורט לאומי...

אתונה צפופה. הרגשה של לנהוג בכפר ערבי ענק! אבל שוב -הנהגים הרבה יותר טובים משלנו אז מסתדרים.

חניה נורמלית(לא של המלון) במרכז אתונה - אין!(גם בחניות בתשלום)

להתרחק מכיכר אמוניה

פורסם

כבר כתבתי - לא נוהגים באתונה (או, לצורך העניין, במרכז של כל עיר אירופית גדולה).

הניסיון שלי עם הנהגים הייוונים הו שהם יכולים ללמד את הישראלים איך לא לנהוג. כביש של שני נתיבים משמש לארבעה, נסיעה בנתיב הפנימי של כל hairpin ולא משנה מה הנתיב הנכון, לא מדליקים אורות, אור אדום הוא בגדר הצעה ועוד כהנה וכהנה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

פה יש כמה הצעות סבירות. ממליץ על הספייסטורר ולא ה5008 שיהיה סבל למי שיושב מאחורה אם הם לא מאוד קומפקטיים.

https://www.kayak.co.uk/cars/Athens,AT,Greece-c24560/2019-04-08/2019-04-14;map?fs=caroption=Automatic;carfees=afterHoursFee;carclass=VAN;carcapacity=-pas_1_2,pas_3_5&sort=rank_a

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

שים לב שלדבר הזה מקום לשתי מזוודות, וגם זה לפי הגדרות של חברת ההשכרה, שבדרך כלל אופטימיות.

פורסם

מהיכרות עם הרכב הספציפי, חברת ההשכרה דווקא סופר פסימית. זה וואן על מלא.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...