Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

הרכב הוא:רנו קליאו שנת 2002 גיר ידני 1200 סמ"ק.

העניין הוא כזה,לאוטו הזה בעיקרון אמורים לעשות טיפול "10000" כל 30 אלף קילומטרים. הבעלים הקודמים עשה את הטיפול ב20 אלף ולא ב30.עכשיו הקילומטרג' עומד על 50 אלף והגיע הזמן לעשות שוב טיפול. בעיקרון זה היה אמור להיות רק ב60 אלף, אך בגלל הטיפול המוקדם הראשון שנעשה ב20 אלף,הטיפול יעשה עתה ב50 אלף. כעת נוצר בילבול במוסך,הם אומרים שהגיע הזמן להחליף מצתים,מסנן שמן,שמן,החלפת נוזל בלמים,מסנן דלק ומסנן אויר.

העניין הוא ששמן+מסנן שמן בטוח צריך להחליף, אבל בקשר למצתים וכל השאר אפשר יהיה למשוך אותם עוד 10 אלף קילומטר לדעתי,כי הטיפול במקוריות אמור להיות ב60אלף.

מה אתם אומרים? צריך להחליף הכל? או שעכשיו מספיק להחליף שמן+מסנן שמן ובעוד 10 אלף קילומטרים להחליף את כל השאר שזה כולל:מצתים,נוזל בלמים,מסנן אויר,מסנן דלק.

הרכב נוסע ממש טוב ואין בכלל בעיות טפו טפו טפו.

ורציתי לשאול גם האם אתם ממליצים על המוסך "שי שחר" בראשל"צ.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

אבל בעוד 10000 שוב יחייבו אותך בעבודה, אשר מחייבים אותך עכשיו בלאו הכי; כך שלדעתי תגמור עם הכול עכשיו ויהיה לך יישור קו. חוץ מזה שאנחנו בפיתחו של הקיץ הישראלי המטורף וכך אולי הרכב יהיה עוד יותר מוכן לטמפרטורות המטורפות.

פורסם

מה זה משנה? בין כה וכה על כל דבר הם לוקחים כסף על כל דבר שהם מחליפים....

וחוץ מזה יקח עוד הרבה זמן עד שיגמרו ה10 אלף קילומטר,וזה יכול חסוך.

השאלה אם זה בסדר למשוך עוד 10 אלף קילומטר איתם(כי זה מה שגם אמור להיות,לא? או שגם את כל הרכיבים הללו מחליפים כל 30 אלף? אילו מהרכיבים אמורים להחליף כל 30 אלף חוץ מהשמן+מסנן שמן?)

פורסם

הטיפול 60 מתבצע 30 אלף ק"מ אחרי הטיפול הקודם (שהיה אמור להיות ב-30K).

אתה כרגע נמצא כבר 30K אחרי הטיפול הראשון.

אני אישית הייתי מחליף שמנים ופילטרים, ובודק לגבי נחיצות שאר הדברים.

אם נחוץ - תעשה הכל כבר בטיפול הזה.

עדיף להקדים ב-10K מאשר לאחר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

השאלה היא,אחרי כמה קילומטרים מחליפים את המצתים,נוזל בלמים מסנן אויר ואנטי פריז. במידה וב60 אלף אז ניתן למשוך עוד 10K. אין בכלל בעיות,הכל עובד פיקס,לא שורף גרם שמן ואין נזילות אז אני לא רואה סיבה למשוך עוד 10K.

א.. ויש לי עוד שאלה:האם את הנוזל של הגה כוח מחליפים כל כמה שנים/קילומטרים או שרק מוסיפים במידה וחסר? והנוזל של תיבת הילוכים, גם כן,כל כמה קילומטרים/שנים מחליפים?

יש אולי אתר שמכיל את כל הנתונים האלו?

פורסם

כוונת היצרן שכל 30K יעשו טיפול מקיף לאוטו. הבעלים הקודמים עשה טיפול גדול מסיבותיו שלו אחרי 20K ועכשיו עברו עוד 30K- משמע הגיע הזמן לטיפול מקיף נוסף. אם מדובר נגיד על רצועת תזמון שצריך להחליף כל 60K (סתם דוגמא - לא יודע לגבי הדגם שלך) אז אפשר מן הסתם לחכות עד 60K (למרות שעדיף להקדים מלאחר עם רצועת טיימינג), אבל נוזל בלמים/נוזל קירור/מצתים/מסננים אם היצרן התכוון שתחליף כל 30K אז הגיע הזמן להחליף.אתה רוצה לחסוך על הטיפול תשלם אחר כך על נזקים בשל הזנחה - שיקול שלך.

לגבי השאלות - נוזל הגה כוח כמה שאני יודע לא מחליפים - רק מוסיפים שחסר.

שמן גיר כל שנתיים או פחות תלוי באופי הנהיגה, סוג גיר והוראות יצרן.

פורסם

תראה, העניין הוא שלדוגמא(אני לא יודע) מצתים מחליפים פעם ב60 אלף,ועכשיו עברו רק 50K ,משמע אפשר לנסוע עוד 10K. בגלל זה אני רוצה לדעת כל כמה זמן מחליפים את כל החלקים. אם מחליפים את המצתים כל30K אז כן צריך להחליף ואם צריך פעם ב60K אז ניתן לנסוע עוד 10K. הבנתם למה אני מתכוון?

אני צריך לדעת כל כמה זמן מחלפים ברכב הנ"ל מצתים,מסנן דלק,מסנן אויר,נוזל בלמים,טיימינג ואנטיפריז.

פורסם

איך שאני חושב אתה תעשה טעות אם לא תחליף מה שאתה מנסה לחסוך זה כולה 100 150 שקל - בקשר לאוטו די חדש זהו עניין פעוט... מה שכן אני חושב שב60 אלף גם עושים טיימינג וזהו העניין שיכנס לך טוב טוב לכיס כי טיימינג במוסך מורשה עולה קצת הרבה...

ועוד משהו אנטי פריז אני לא חושב שיש להחליף עכשיו אלא להוסיף אם חסר...

שנית כל מאיפה אתה יודע שהרשימה הנ"ל זה מה שצריך להחליף?

מאיפה לך לדעת שמצתים מחליפים כל 60K ולא כל 30K??

מאיפה לך לדעת מה האוטו עבר בכלל? אולי יש סיבה מיוחדת שהוא עשה טיפול ב20K

עכשיו כל העניין הזה בכלל קצת תמוהה לי כי אני לא מכיר שום רכב שעובר טיפול כל 30K - 15K כן...משהו פה קצת לא מריח טוב...

עצתי לך - סע למוסך מורשה תנסה לברר מה האוטו עבר מה הוא לא עבר...

בנוסף תברר את סדרת הטיפולים לרכב הספציפי שלך ומה עושים בכל טיפול...משהו אומר לי שהטיפול שלך הוא לא טיפול 10 רגיל...

פורסם

אני יודע את מה צריך להחליף כי המוסך הדפיס רשימה וזה עולה 1350 ש"ח להחליף הכל. היד הראשונה הייתה ליסינג ולכן הם עשו טיפול ב20 אלף. אני לא יודע אחרי כמה קילומטרים מחליפים מצתים לכן אני שואל...

ויש הבדל גדול בין לשלם 50 שקל על עבודה של החלפת שמן+מסנן שמן בחינם(כשקנינו את האוטו קיבלנו מתנה) לבין לשלם 1350 ש"ח אם אפשר יהיה לעשות את זה עוד 10 אלף קילומטרים.

לכן אני שואל אם מישהו יודע כל כמה זמן מחליפים:מצתים,מסנן דלק,מסנן אויר,נוזל בלמים,טיימינג ואנטיפריז.

פורסם

כן, זה מוסך מורשה של רנו. מה זה משנה? אני שואל אם מישהו יודע מתי מחליפים:מצתים,מסנן דלק,מסנן אויר,נוזל בלמים,טיימינג ואנטיפריז. כך אני אוכל לדעת אם אפשר לנסוע עוד 10K או לא

פורסם

אני הייתי מושך את הכל עוד 10K ומתחיל לספור כמו שצריך.

בניגוד לדעת קודמיי, אני אניח שאתה לא משתולל וקורע את האוטו.

בסך הכל מדובר במכונית קומפקטית שנועדה להתנייד בעיר ומחוצה לה באופן נינוח למדי, מהסיבה הזו בדיוק אני לא רואה טעם להקפיד על כל ק"נ והיה והבעלים הקודם חיפף ולא ספר כמו שצריך, אני חושב שבכיף אתה יכול למשוך עוד 10K עולעשות טיפול אמיתי ולפי הזמן ב60K

להקדים זה הכרחי אם מדובר היה באיזו חיה רעה ומורכבת או אם היית מתעלל באוטו, אבל באוטו שגם ככה עושה נסיעות מנהלתיות כל חייו - נראה לי מיותר.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אני יודע שזה לא כל כך קשור - אבל כחאד מבעליה של רנו קנגו לשעבר - אני חייב להגיד לכל בעלי הרנו / ניסן לא להתקרב למוסך רייך בבני ברק. פשוט - לשמור מרחק כמה שיותר. לא חסרים מוסכים אחרים.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

• תוכן חדש...