Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום .

יש לי ניסן קשקאי מודל 2010 .

כאשר הרכב במצב N או P הטורים 750 והרכב שקט סבבה .

כאשר ברמזור עוצר והרכב על D הטורים יורדים מתחת ל 500 והרכב טיפה רועד .

מה יכולה להיות הסיבה ?

אגב ,הרכב עבר טיפול שמן ופילטרים לפני חודשיים בערך .

תודה לעוזרים .

פורסם

מה הכוונה עם מחשב ?

הבנתי שיש אפשרות לנתק מצבר והמערכת לומדת את הכל מחדש ?

שיטה נוספת זה איפוס כלשהו עי פתיחה וסגירה של הסוויץ מספר פעמים למשך כמה שניות .

מה אומר ?

פורסם
מה הכוונה עם מחשב ?

הבנתי שיש אפשרות לנתק מצבר והמערכת לומדת את הכל מחדש ?

שיטה נוספת זה איפוס כלשהו עי פתיחה וסגירה של הסוויץ מספר פעמים למשך כמה שניות .

מה אומר ?

בחלק מהניסאנים כגון הטידה יש צורך באיפוס ולימוד מצערת על ידי מחשב יעודי. יכול להיות שאיפוס דרך המצבר יעזור לא בטוח..אנסה למצוא לך סירטון שיכול לאפס אולי בצורה עצמאית. בכל מיקרה ה 750 זה ערך תקין אך ה500 זה נמוך מידי.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
בחלק מהניסאנים כגון הטידה יש צורך באיפוס ולימוד מצערת על ידי מחשב יעודי. יכול להיות שאיפוס דרך המצבר יעזור לא בטוח..אנסה למצוא לך סירטון שיכול לאפס אולי בצורה עצמאית. בכל מיקרה ה 750 זה ערך תקין אך ה500 זה נמוך מידי.

יש סרטון ?

אני יכול לנקות לבד את המצערת אבל אם צריך איפוס מחשב זה כבר סיפור אחר .

אודה לתגובות .

פורסם

יש לא מעט סירטונים ברשת על ניקויים...הרעיון הוא דומה בכל המצערות..רק ההבדל היא מצערת חשמלית או מכנית...אז תעשה את הניקיון בהתאם למצערת שלך שהיא חשמלית. לגבי איפוס מקסימום תתחיל מאיפוס דרך המצבר אני מאמין שלא תהיה בעיה.

• תוכן חדש...