Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כרטיס סים לשבוע בחו"ל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי חברים,

בחודש הבא אני טס לאיטליה לשבוע ימים. הטיול כולל רכב מושכר ואני צריך סים עם גלישה עבור Waze\gmaps.

מה לקנות? מאיפה? כמה עולה? כמה גלישה אצטרך עבור 3 ימי נהיגה?

תודה מראש

פורסם

נסה את גלובל סים, אם לא חשוב לך להיות זמין במספר שלך ואתה צריך רק גלישה, זו האפשרות הכי זולה שאני מכיר.

או לחילופין סים מקומי, קרא כאן.

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם
נסה את גלובל סים, אם לא חשוב לך להיות זמין במספר שלך ואתה צריך רק גלישה, זו האפשרות הכי זולה שאני מכיר.

או לחילופין סים מקומי, קרא כאן.

תודה,

69 ש"ח ל1 ג'יגה גלישה באמת זול. אני לא צריך להיות זמין במספר, רק גלישה נדרשת.

אמשיך לבדוק לגבי סים מקומי, מצאתי כבר מספר חלופות כמו זאת: https://www.tim.it/tim-tourist-en

פורסם

אי אפשר להשוות מדינות - בכל אחת מהן המחיר שונה. בליטא ולטביה שילמתי 2 אירו לאיה 5 או 10 ג"ב (לא זוכר במדויק, זה היה לפני שנה וחצי). באירלנד שילמתי 30 אירו לג"ב או שניים (שוב, תקנו אותי, זה היה לפני כמעט 3 שנים).

אני הייתי מחסידי הסים המקומי, אספתי עשרות, אבל בשנה האחרונה עברתי לגלובאל סים של פלאפון ול"החול כלול" של הוט מובייל.

לחברי חבר עם קו סלקום יש תנאים מצויינים שם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כמה נפח גלישה לדעתכם אצטרך לניווט Waze/gmaps של בערך 12 שעות סה"כ? מעבר לניווט אין לי צורך בגלישה מאחר וניווט רגלי אני עושה עם מפות gmaps offline שאני מוריד מבעוד מועד.

ההתלבטות היא בין 1 ג'יגה של פלאפון גלובל סים ב69 ש''ח, 2 ג'יגה ב100 ש''ח, או 15 ג'יגה ב..

קבלו ביטול.. תוך כדי שאני כותב בדקתי שוב את המחיר ב https://m.tim.it, ניתן להזמין באתר ולהגיע לחנות עצמה בונציה (או בעיר הרלוונטית אליכם), לאסוף את הסים עם ואוצ'ר שמקבלים באתר ולהפעיל אותו במקום. 15 ג'יגה נפח גלישה, 200 דקות שיחה, 80 שקל. פעיל ל30 ימים. אין פה שאלה.

פורסם (נערך)

לגלישה כולל וייז לשבוע - תזקק חצי ג'יגה אם אתה לא מפסיק להעלות תמונות ולקשקש בואטסאפ (לא מדבר על סרטונים, אלה זללנים). כמובן שבמלון תתחבר ל-WiFi.

80 ש"ח לסים איטלקי או 100 ש"ח ל-2 ג'יגה בגלובאלסים - אין ספק - הגלובאלסים. הכרטיס בתוקף ל-3 שנים, והשאריות ישארו לשימושך בנסיעות הבאות, וגם תוכל לטעון אותו, אם תזקק לכך. פועל במשהו כמו 150 מדינות. אם יש לך תוכניות לנסוע יותר קנה את ה-4 ג"ב ב-150 ש"ח.

הגלובאל סים שלי עם 2 ג"ב שימש את אשתי 3.5 שבועות בקנדה ואת הבנים בכמה נסיעות, ועדיין נותרו עליו כמה מאות מ"ב.

עד לפני שנה גם אני קניתי סימים מקומיים בכל מקום, לפחות 20 מדינות, מאז הגלובאלסים וה"החול כלול" הפסקתי עם זה. אקנה סימים מקומיים רק במדינות כמו פינלנד או לטביה או ליטא שבהן הסים עולה כלום וחצי. בטיול שלי בונציה לפני חודשיים הכרטיס של הוט עשה את העבודה, אני מעריך שהשתמשתי בפחות מ-100 מ"ב ביום, והייתי כל הזמן בקשר עם המשפחה בארץ.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גם אני לרוב רוכש סים מקומי במדינת היעד,אבל כמו שספריאל אמר המחיר משתנה ממדינה למדינה ואין דין קנדה כדין פולין ולכן רצוי לבדוק.

לפני מס' חודשים לפני הנסיעה לקנדה החלטתי לנסות את הגלובאל סים של פלאפון ורכשתי את החבילה שמוצעת ב-99 ש"ח.

10 ימים בקנדה,5 ימים באיטליה ועדיין יש קרוב ל-1 גיגה פנוי לשימוש.

אני כן נוטה להתחבר לרשת של שדה התעופה ,היכן שאני נוחת ולפתוח וויז/גוגל מפות רק כדי שהמפות יטענו ולחסוך אותן משימוש בחבילת גלישה שלי.

פורסם
למען הדורות הבאים: מידע מעודכן על כרטיסי סים מקומיים אפשא למצוא כאן: http://prepaid-data-sim-card.wikia.com

אתר מעולה ובדרך כלל מעודכן. קישרתי אותו בפורם הזה כבר עשרות פעמים, ואני בודק בו לקראת כל נסיעה. עד השנה האחרונה, כאשר גיליתי את הכרטיסים הישראליים הטובים.

• תוכן חדש...