Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית שעון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים טובים

אני כרגע בתאילנד

ויש לי אופציה לקנות כאן כמה שעונים לרכב במחיר טוב

יש לי רק כמה שאלות בקשר לשעונים, אשממח לקבל תשובות בעלי סדנאות (ובמידת האפשר לבצע אצלם את ההתקנה בארץ)

הרכב הוא רנו מגאן שנת 96 מנוע 1600 8V הזרקה - אוטומט

השעון הראשון:

שעון AIR/FULE של AUTO GAUGE

על הקופסא רשום -2 אינץ AIR FULE RATIO 270 SCALE

ברכב הנ"ל הוסר הממיר - אין שום נורות אזהרה דולקות כגון למדה וכו'

האם יש אופציה לחבר את השעון לרכב בלי בעיות מסויימות.

השעון השני:

GEAR SHIFT LITE

גם של אותה חברה - השעון עם הנורה החיצונית בצבע כרום

אני יודע שהרכב אוטומט ואין טעם אבל זה די זול ויפה אז למה לא בעצם

הדגם הוא ל 3,4,6, CYLINDERS מגיע עם 4 חוטים

השאלה אם זה יכול להתחבר לי באוטו.

ההתקנה תעשה בארץ בנוסף לקניית עוד דברים (תאילנד לא זולה כל כך)

אשמח לקבל תשובה מבעלי סדנאות (ולתאם איתם התקנה)

עוד שבוע חוזר לארץ

תודה מראש עמית

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

שלום לך

אני חזרתי לא מזמן מתאילנד והבאתי דברים במחיר מצחיק

אם אתה בבנקוק קפוץ לרחוב "קראון טום" (צריך לבטא את זה נכון על מנת שיבינו אותך) לא רחוק מהקשר הישראלי, שם יש גן עדן לחלקי מכוניות בזיז הזול זה רחוב רק לחלקי מכוניות

תעלה על מונית או טוקטוק ותשאל את הנהג על הרחוב הזה שמוכרים בו חלקי מכוניות, יש שם אפילו קניון קטן רק לחלקים

אם בא לך להביא לי משהוא מישם אני אודה לך ואשלם לך כשתגיע חזרה לארץ אז תעדכן אותי בהודעה פרטית

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

אומנם אינני בעל סדנה, אך אני יכול לומר לך בוודאות ששעון ה-Air/Fuel של AUTO Gauge, נמכר גם בישראל, ואני מכיר אפילו בן אדם שהרכיב את השעון הנ"ל על מגאן קופה מנוע 2.0.

אם וכאשר תחליט לקנות את החלקים, אשמח להמליץ לך על מקום שיוכל להתקין לך אותם.

"מתחילים בשיא המהירות ומגבירים לאט לאט.."

(קרמבו - מבצע סבתא).

פורסם

אם זה כזה זול. תעשה כמו שאני עשיתי. תביא סטוק של כל מידיי פריטים. ופשוט תמכור אותם באינטרנט כאן בארץ. תעשה רווח גדול (מנסיון).

אם תקנה שם כמה, אני מניח שהמחיר יירד. ואל תשכח. פעם קניתי שם חלק לרכב ישן, הוא רצה עליו 100 דולר! יצאתי מהחנות הוא הוריד ל50 דולר. בסוף קניתי אותו בדולר אחד :) שתבין. יש על מה לדבר.

• תוכן חדש...