Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צודק מלטבשי. ריח מהקלאץ יכול גם לקרות בגלל שהבחור מטגן אותו ביום יום.

בכל מקרה מחישוב זריז שלי הבאת גלגל תנופה מאיביי למשל (ויש אופציות זולות יותר כנראה) תוריד את מחיר ההחלפה לכ-5000 שקלים.

אין ספק שהמחיר שקיבלת גבוה, אבל האמת לא יודע כמה חריג לארץ היהודים.

לאותו חבר שהזמנתי קיט מלא גם ביקשו 3400 שקלים אם אני זוכר נכון לפני מעמ רק על גלגל תנופה (וזמן המתנה כי לא היה בארץ...)

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
... מפה ועד להתייחס לבן אדם כמתריס או בגלל שבחר בשם מישתמש שכזה? באמת שלא יפה!

אפשר לפתוח שרשור מתריס, לגיטמי למי שחש שקיבל שרות לא ראוי.

אבל, שם משתמש?

שהרי הוא יישאר (אני מקווה) בפורום עוד שנים רבות, ואז מה ההגיון בבחירת שם כזה?

האם בעוד שנה, שנתיים, השם יהיה אקטואלי?

פורסם
המוסך הסכים איתו שקיימת בעיה עם הקלאצ כבר בשבוע הראשון לאחר הקניה אז למה צריך לשלם עלויות עבודה?

הסכימו שיש בעיה בקלאץ מבלי לפרק? נראה לך הגיוני? ממה שכתוב בפוסט הראשון נאמר שהסכימו שיש ריח.

שמעת את הצד השני הסיפור? איך אתה קובע נחרצות זה כל כך נכון? כבר היו מקרים שמשתמש פתח פה פוסט משתלח ולאחר שהגיעה תגובה רישמית הכל היה נראה אחרת.

למדתי לקחת שרשורים כאלה בערבון מוגבל ביותר

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

1. האם כבר פירקו את הגיר וראו שצריך להחליף גלגל תנופה?

2. האם הרכב הוא בנזין או דיזל?

3. אם הקלאץ' היה מוציא ריח שרוף על ההתחלה, אין מצב שהיה נוסע 60 אלף ק"מ.

4. לצערינו, אם יש ברכב גלגל תנופה מסוג Dual mass וצריך להחליף אותו, זה המחיר במוסך מורשה.

סט קלאץ' מקורי נגיד 1500, שמן גיר 200, 6 שעות עבודה כפול 300 ש"ח ואיזה 3500 ש"ח גלגל תנופה Dual mass + מע"מ.

אגב אם יש ברכב גלגל תנופה רגיל, המחיר נראה מאוד גבוה.

5. שוב לצערינו אין אחריות על קלאץ' בגיר ידני מעבר ל 20 או 30 אלף ק"מ הראשונים, זה רשום בפירוש בתנאי האחריות.

6. אם אתה רואה שהנושא במורשה לא מתקדם, קח את הרכב למוסך כללי, תחליף מה שצריך בעלות נמוכה יותר (כאמור אולי לא חייבים להחליף את הגלגל תמופה) ותמשיך להשתמש ברכב.

7. לא שזה משפיע, אבל מה בדיוק התקלה בקלאץ'? מחליק? לא ניתן לשלב הילוכים? לא עובד בכלל?

פורסם

הלך לי הקלאץ לאחר שהתלוננתי בימים הראשונים שרכשתי את הרכב(חדש מהחברה) שיש ריח חריף והמוסך הסכים איתי.

כאמור התלוננתי גם בטיפול האחרון שההילוכים לא פועלים כמו שצריך ובכל זאת במוסך אמרו שבדקו והכל בסדר (העיקר שאשלם כבר על הטיפול ואפנה להם ליפטים ללקוחות אחרים)..

ועכשיו כשהלך קלאץ ב60 א' ק"מ הם מאשימים אותי.

אציין שאני הנהג היחידי ולא ירדתי כלל לשטח.

א. האם הגיוני שיילך קלאץ ב60 א' קמ? לא קונה את התירוץ המביש שמי ששורף קלאץ כנראה לא מספיק טוב בהעברת הילוכים..

בהקצנה, אני שורף לך קלאצ ברכב חדש לחלוטין לא ב 60 אלף, ב 6 קילומטר! אפילו פחות. מאחר וברור שאתה לא חוליגן שבא לקרוע את האוטו, 60K ק"מ של סתם לדוגמא, נהיגה עם גל שמאל נשענת על דוושת הקלאצ, בהחלט גומר קלאצ.

ב. האם המוסך לא אמור לשלם לכל הפחות על הגלגל תנופה שהלך בעקבות שהמשכתי לנסוע כפי שקרסו טענו? שהרי התרעתי כמה פעמים שיש בעיה והם לא עשו דבר ולא ביקשו להשאיר את הרכב או להמשיך לבדוק או כל דבר אחר.

מאחיר והרכב עדיין לא "נפתח", איך הם בכלל חושבים שצריך להחליף גם גלגל תנופה? לפי מה קבעו? בלי שום קשר, גלגל תנופה אינו חלק מהקלאצ והם הוא התבלה או נפגם מכל סיבה, הוא צריך להיות מכוסה באחריות.

ג. האם הגיוני שמחיר החלפת קלאץ יעלה 7700??

גלגל תנופה+קיט קלאצ+עבודה והכל במוסך מורשה, כן, הגיוני.

ד. האם הגיוני שאף אחד מקרסו לא יוצר איתי קשר למרות שבקשתי מספר פעמים שיחזרו אלי דרך המוקד להשארת הודעות?

ברוך הבא לישראל. אני מבין שכבודו עולה חדש?:wink:

ה. האם עשיתי טעות שהתקרבתי לקרסו למרות שהזהירו אותי לא להתקרב? נראה שכן..:cry:

ממש לא, רכבי דאצ'יה מפגינים אמינות מרשימה ובאשר להפעלת אחריות על תקלות יוצאות דופן, רוב יבואני הרכב הם כאלה. לכולנו זכורים פה שרשורי DSG שאחרי שצמפיון הכריזו בארץ על ריקול, ניסו שיטת מצליח על כל מיני תמימים עם רכב באחריות שנכנסו לתיקון.

דרך אגב יש לי מעט ניסיון מר עם הרכב ולכן המלצתי האישית היא להתרחק מדאצ'יה ומקרסו.

זכותך להמליץ, אבל העובדות מראות עחרת מאשר ההתנסות האישית שלך שכוללת רכב אחד בלבד.

ואם בכל זאת לא הקשבתם לי וקניתם, אז מתי שתרצו למכור (ואתם תרצו!) אני מאחל לכם שהלוואי ותמצאו מישהו שיסכים לשלם 50% מתחת למחירון.

המשוואה מאוד פשוטה, קנית בזול, תמכור בזול. ירידת ערך של כ 50% לרכב בן 3 היא דיי צפויה, זה השוק.

עניינית לסיפור שלך, אם יש לך דקומנטציה מתועדת של התלונות שלך לאורך השנים ואם הרכב עדיין באחריות, אני הייתי מתקן במוסך מורשה ותובע לאחר מכן את מלוא הסכום בתביעות קטנות תוך הפרדת הסכומים לקלאצ ולגלגל תנופה. אם השופט יחשוב ש"אין אחריות על הקלאצ" כי זה חלק מתבלה, למרות שהתלוננת מהיום הראשון, עדיין, אין קשר לגלגל התנופה.

הרכב שנת 2016. לא הבהרתי את עצמי. ב2016 הסכימו שיש ריח חריף מהקלאץ אבל גם אז לא הסכימו לפתוח. הסכימו רק אם אשלם על הפתיחה (כשהרכב בן שבוע!!).

אין תקלת קלאצ שנמשכת 60K ק"מ עד שהקלאצ קורס.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אפשר לפתוח שרשור מתריס, לגיטמי למי שחש שקיבל שרות לא ראוי.

אבל, שם משתמש?

שהרי הוא יישאר (אני מקווה) בפורום עוד שנים רבות, ואז מה ההגיון בבחירת שם כזה?

האם בעוד שנה, שנתיים, השם יהיה אקטואלי?

הוא רואה בשם מישתמש שבחר כעוד דרך להביע תיסכול..יש גם כאלה וזה לא האישו פה.

פורסם
הסכימו שיש בעיה בקלאץ מבלי לפרק? נראה לך הגיוני? ממה שכתוב בפוסט הראשון נאמר שהסכימו שיש ריח.

שמעת את הצד השני הסיפור? איך אתה קובע נחרצות זה כל כך נכון? כבר היו מקרים שמשתמש פתח פה פוסט משתלח ולאחר שהגיעה תגובה רישמית הכל היה נראה אחרת.

למדתי לקחת שרשורים כאלה בערבון מוגבל ביותר

הנה שחור על גבי לבן הסכימו שיש משהו שניראה להם חריג לפי התלונות שלו אך לא התקדמו עם זה לשום דבר. ברור שלמטבע יש 2 צדדים אבל כניראה שאת הצד השני לא נשמע וזה גם כניראה לא מעניין את הצד השני מה מתנהל פה או כמה בוכים בגללו. לדעתי יש פה איזה כשך נקודתי כי מהתרשמות שלי הרכב הנל כן מצליח בסהכ בארצינו אז אם משהו נקודתי פה הוא צריך כן להיות מטופל וכן לדרוש התייחסות. אין בעיה, הלקוח מתלונן על משהו..קודם תבדקו..תוכיחו שהקלאצ בלוי בגלל נהג שלא יודע לנהוג? אז תדונו מי משלם וכמה. אבל ישר לבוא להגיד לבן אדם שלפני שבוע שילם לכם ממירב על רכב חדש בוא תשלם ואז נפרק וניבדוק? לא מיתקבל על הדעת. אני מקווה בהחלט שפותח השירשור מסביר עצמו נכון ומדוייק פה בשירשור ולא נותן לנו לבנות תרחישים שמגנים עליו סתם או יוצאים נגדו סתם.

פורסם

מצד אחד אתה אומר שיש לדעתך כשל נקודתי (שמתפרש על 60 אלף ק"מ) ומצד שני מקווה שפותח השרשור מספר את הכל בצורה אובייקטיבית.

בנוגע ל-"בוא נפרק ואז נחליט מי משלם" - זה לא הגיוני לעבוד ככה. מה יקרה במקרה והלקוח לא יסכים איתך לאחר שפירקת? במקרים כאלה צריכה להיות מסוכם מה הולכים לעשות ומי משלם על מה. בסוף חותם הלקוח שהסכים (מניסיון במוסך מורשה).

בוא נסכים שאי אפשר לשפוט את זה מהמקלדת.

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

זה שפותח השירשור טוען שהמוסך הסכים שיש בעיה אבל רצה שהלקוח ישלם את הפירוק - רק אומר לי שאיפשהו האמת מסתתרת באמצע.

אני מאמין שאם המוסך היה מזהה בעיה ברכב חדש לחלוטין - היה מפרק בלי לחשוב פעמיים. לדעתי המוסך פשוט זיהה שהבחור הוא סוג של צ'יפסר ולא רצה לקחת סיכונים מיותרים.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לדעתי תזמין את הקלאצ מחול. בררתי בזמנו לדאצה stepway דיזל קלאצ +גלגל תנופה עלות של 600 כולל משלוח.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם

ב 20K הלך לי הקלאצ בפיג'ו 2008 שנת 2015 (זה היה באותה שנה), המוסך שידר לי אטימות מוחלטת של "זה קלאצ, אין על זה אחריות, לך *דיין".

אני דרשתי פשרה של "בואו נוריד גיר ונראה מה קורה שם ונחליט אם זה בלאי (ואז אני אשם) או שיש שם כשל מיבני ואז אתם נושאים באחריות".

הם הסכימו אבל רק בתנאי שאני מתחייב לחתום על התחייבות כספית של X כסף על עבודה (בדומה לפות"ש).

הסכמתי, בשימחה, אבל רק אל מול חתימת התחייבות נגדית שאם מדובר בכשל מבני, הם מתקנים על חשבונם ללא כל עלות ואני מקבל טיפול חינם".

הסכימו.

הורדנו גיר.

דיסקת הקלאצ' הייתה פאקינג שבורה לחצי!!!

לזכותם יאמר, ביקשו יפה סליחה :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אכן ממליץ לא להתקרב. יתרה מכך קרסו יעשו הכל על מנת לפתוח את הגיר כדי 'לדעת מה קרה' (למרות שהם יודעים ב99% שזה קלאץ). ואף הם אומרים שייתכן וזה יתוקן במסגרת האחריות ולא אצטרך לשלם כלום. אבל ברור שעל קלאץ אין אחריות אבל הם רוצים שתאשר להם עלות עבודה של 4 שעות כדי לפתוח ולראות האם זה באחריות ואז הם מגרזנים אותך ולך אין כבר דרך חזרה.

הייתי מצפה ממוסך אמין שיגיד לי כך: תשמע, רוב הסיכויים שזה מצמד כי הרכב לא מעביר הילוכים ולכן קח בחשבון שזה לא באחריות אם נפתח ונראה שזה אכן זה מצמד. עכשיו תחליט אם לפתוח או לא.

אבל זה לא מה שהם עשו כי זאת המדיניות. אגב כשהייתי במוסך ראיתי כמה אנשים עם תקלות של קלאץ ובדיוק אותה מדיניות להוציא ממך אישור ל4 שעות עבודה ואז אתה תקוע איתם.

אחרי החוסר אמינות מול קרסו אתה נתקע עם מחירי טיפול מחרידים. החלפת קלאץ במשאית עולה 7-8 אלף. לא ברכב שמתיימר להיות זול ופשוט.

כמו כן גם אם אני שרפתי את הקלאץ ב60 אלף ובפורד שהייתה לי שרפתי רק ב250 אלף סימן שהאיכות של דאציה היא ברצפה. כפי שבקרסו אמרו לי שבאים אליהם לא מעט שהקלאץ הלך להם גם ב20 אלף

פורסם
ב 20K הלך לי הקלאצ בפיג'ו 2008 שנת 2015 (זה היה באותה שנה), המוסך שידר לי אטימות מוחלטת של "זה קלאצ, אין על זה אחריות, לך *דיין".

אני דרשתי פשרה של "בואו נוריד גיר ונראה מה קורה שם ונחליט אם זה בלאי (ואז אני אשם) או שיש שם כשל מיבני ואז אתם נושאים באחריות".

הם הסכימו אבל רק בתנאי שאני מתחייב לחתום על התחייבות כספית של X כסף על עבודה (בדומה לפות"ש).

הסכמתי, בשימחה, אבל רק אל מול חתימת התחייבות נגדית שאם מדובר בכשל מבני, הם מתקנים על חשבונם ללא כל עלות ואני מקבל טיפול חינם".

הסכימו.

הורדנו גיר.

דיסקת הקלאצ' הייתה פאקינג שבורה לחצי!!!

לזכותם יאמר, ביקשו יפה סליחה :wink:

פחחחח בקרסו המנהל עבודה לא רצה לענות לי על שאלות פשוטות ששאלתי. העביר את הטלפון מיד ל'יועץ שירות' שלא מבין כלום ונפנף אותי תוך כדי שאני שואל שאלה. בקרסו בחיים לא יתנו לך להתקרב לרכב ולבדוק את החלקים.

• תוכן חדש...