Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 60 פורד פיאסטה 2015

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הגיע זמן הטיפול 60 אלף לפיאסטה שלי(1.25), קיבלתי הצעת מחיר של מצתים של מוטורקראפט. טיפול כללי של שמן פילטר שמן מסנן אוויר ובדיקות למיניהן, צלחות תחליפיות של חברת טיגר (מישהו מכיר?) וברקסים של TRW.

הטיפול עצמו עולה 500 שקל

המצתים בין 35 ל 100 למצת תלוי בסוג.

הצלחות 200 שקל ועוד 175 עבודה.

וברקסים 225 שקל.

אשמח לחוות דעת על המחיר ועל הברקסים והצלחות, האם החברות מוכרות? איך האיכות?

תודה רבה.

פורסם

בתור התחלה ממליץ לך לגשת לשמוע חוות דעת נוספת בעניין הצלחות..אם אתה נהג שפוי קשה לי להאמין שאחרי 60 אלף קמ הלכו הצלחות...אלא אם כן אתה מרגיש תופעות של רעידות שלא תיארת פה. ממליץ בנוסף להוריד גלגל ולהעלות לנו תמונה של הצלחת ושל רפידות הבלמים בצד שנוגע בצלחת.

מבחינת שאר המחירים...מה זה 500 שח? רק עבודה או כולל החלקים?

ובמידה וצריך להחליף צלחות 200 שח לזוג זה מחיר בדיחה שרק סיני אורגינל מסין יכול לתת אז חפש משהו איכותי יותר זה הבטיחות שלך ובטח שצלחות איכותיות יחזיקו מעמד פי כמה מהסיניות.

פורסם

לא הייתי שם צלחות טייגר. זה זבל סיני. TRW חברה מעולה. כמו כן ממליץ להשקיע בפילטר אוויר מקורי או mann או mahle בלבד.

יש לוודא שפילטר שמן הוא מקורי.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

מצת מקורי של פורד, מוטוקראפט עולה 32 ליחידה. לא צריך מעבר לזה שום שדרגו ושום סוג אחר.

פילטר אוויר מקורי עולה כ- 150 ש"ח. לשים רק מקורי.

פילטר מזגן במוסך לא יהיה זול. אני מחליף את זה לבד וקונה באיביי פילטרים של valeo או של mann.

קבעו מראש שצריך להחליף בלמים או שבדקו כבר הרכב על הליפט? או שרק נתנו לך מחיר של במקרה וצריך.

אגב, זכור שטיימינג לפי הוראות היבואן כיום זה 8 שנים או 160 אלף ק"מ, הקודם מהם. אז שלא פתאום יספרו לך סיפורים שתבוא לטיפול.

במוסך היבואן מחייבים על כל טיפול ב-0.8 שעות עבודה בערך וכל דבר חוץ משמן ופילטר שמן עולה מעבר לזה - מצתים, פילטר מנוע, פילטר מזגן, בלמים וכולי.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

בס"ד

בפורד שלי, TRW, הוא היצרן של הקליפרים, (מאמין, גם של הדיסקים).

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

תודה לכולם, את הבלמים והדסקיות אני רוצה להחליף הן שורקות והדסקיות עברו חריטה לפני 30 אלף, ה500 שקל זה על עבודה עם שמן פילטר שמן ומנסן מזגן. הפילטר אוויר הוחלף במקורי עוד ב 45 שהבאתי מחול בחצי מחיר.

למישהו יש מקט למצת מוטורקרפט מקורי?

פילטר שמן גם קניתי בחול em5g-6714-aa זה המקט שלו, מישהו יודע אם זה הדגם המתאים?

תודה.

פורסם
תודה לכולם, את הבלמים והדסקיות אני רוצה להחליף הן שורקות והדסקיות עברו חריטה לפני 30 אלף, ה500 שקל זה על עבודה עם שמן פילטר שמן ומנסן מזגן. הפילטר אוויר הוחלף במקורי עוד ב 45 שהבאתי מחול בחצי מחיר.

למישהו יש מקט למצת מוטורקרפט מקורי?

פילטר שמן גם קניתי בחול em5g-6714-aa זה המקט שלו, מישהו יודע אם זה הדגם המתאים?

תודה.

בס"ד

שלח לי vin number בפרטי ואנסה לעזור לך בל"נ.

תרשום גם, איזה חלקים אתה צריך.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם (נערך)

מצת מקורי - 2050957 או 4M5J 12405 AA

פילטר שמן זה אכן הפילטר. עולה בארץ 65 ש"ח. לא בטוח שחסכת הרבה.

תכניס מספר ה-VIN כאן:

https://www.catcar.info/ford/?lang=en

ותתחיל לחפש.

חלק ממהק"טים מתחלפים עם הזמן אבל ד"ר גוגל עוזר למצוא העדכניים.

ותלמד להחליף לבד פילטר מזגן כל שנה ופילטר אוויר של המנוע. תחסוך קצת על העבודה במוסך. ממש עניין פשוט של דקות לא רבות.

לא לשכוח להחליף נוזל בלמים כל שנתיים עם ניקוז מכל 4 הגלגלים. נוטים לחפף בזה במוסכים.

עריכה אחרונה על ידי student
בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

תודה.

במוסך אחר הציעו לי צלחות של פלורנס או משהו כזה שמיוצר בטורקיה. מישהו מכיר?

פורסם

לא חסרות בארץ צלחות של חברות נורמליות. TRW,BREMBO,BRECO,HI-Q,SAMKO ועוד רבים. כלל אצבע- אם השם לא מוכר ואתה לא מוצא יותר מידי בחיפוש בגוגל כנראה שעדיף להתרחק.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

• תוכן חדש...