Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בת 17 וחצי כרגע ואמא שלי רוצה לרכוש לי רכב ע"מ שאוכל להתנייד בעצמי ולהסיע אותה ואת משפחתי,

אני התעניינתי ברכב IBIZA אך אמא שלי טוענת שזה רכב קטן והציעה לי את STONIC.

חשוב לי לציין שאין לנו שום ידע ברכבים וממש חשוב לנו חסכון הדלק ורמת נסיעה גבוהה.

מה לדעתכם הכי מתאים לגילי וישמש אותי לכמה שנים?

ואשמח להמלצות על מכוניות שמשתמשות בדיזל ולא בבנזין

פורסם

האיביזה החדשה היא בין הגדולות מסוגה, והסטוניק הוא סה"כ המתחרה של האיביזה רק מוגבהת, ואם רוצים להשוות סיאט לסטוניק, אז זה יהיה הארונה.

דיזל לא תמצאו לא בקיה ולא בסיאט, אם מחפשים חסכון בדלק לקיה יש את הנירו היקר יותר בדיוק לצרכים האלה.

שאלות התמקדות- מה התקציב? כמה אנשים נוסעים ברכב בדרך כלל? מה אופי הנסיעות העיקרי(עירוני/בינעירוני)?

פורסם
האיביזה החדשה היא בין הגדולות מסוגה, והסטוניק הוא סה"כ המתחרה של האיביזה רק מוגבהת, ואם רוצים להשוות סיאט לסטוניק, אז זה יהיה הארונה.

דיזל לא תמצאו לא בקיה ולא בסיאט, אם מחפשים חסכון בדלק לקיה יש את הנירו היקר יותר בדיוק לצרכים האלה.

שאלות התמקדות- מה התקציב? כמה אנשים נוסעים ברכב בדרך כלל? מה אופי הנסיעות העיקרי(עירוני/בינעירוני)?

תודה על התשובה! האמת שגם התלבטנו בין הארונה וגם זאת אופציה בשבילנו.

אנחנו פתוחות גם לרכבים מחברות אחרות שיהיו חסכוניות ולא יוציאו סכום רב על הדלק.

התקציב הוא עד 110,000 אפשר קצת יותר

פורסם

ועדיין כמה אנשים נוסעים ברכב? אם מתוכנן שיסעו רק 2 או שהולכים להסיע משפחה של 5 נוסעים?.

בנוסף, האם בדקת מחירי ביטוח לנהג חדש וצעיר?.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
ועדיין כמה אנשים נוסעים ברכב? אם מתוכנן שיסעו רק 2 או שהולכים להסיע משפחה של 5 נוסעים?.

בנוסף, האם בדקת מחירי ביטוח לנהג חדש וצעיר?.

אנחנו 4 אנשים במשפחה אז זה הטווח נוסעים, ואנחנו מודעים למחירי הביטוח:)

פורסם

הסטוניק והארונה שניהם חדשות וטובות, אי אפשר לטעות, קחי את אמא, תשבו, תיקחו נסיעת מבחן,

בסטוניק כדאי לקחת את דגם הטורבו עולה עוד 5000 שקל, אבל נוסע ומאובזר טוב יותר, מבחינת נהג חדש, כדאי לקחת ליסינג פרטי, לא לרכוש את הרכב בגלל שהביטוח לנהג חדש מאוד יקר. יצא לך זול יותר ליסינג פרטי.

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

פורסם

כמה תיסעו בממוצע בכל יום?

כעקרון, רכבים חסכוניים בדלק אלה בד"כ הרכבים הקטנים, ובפרט רכבים היברידיים.

יש לכם את הרכבים הקטנים של סוזוקי - איגניס, סוויפט, באלנו.

יש גם את הונדה ג'אז וטויוטה יאריס. שניהם חסכוניים, אבל הגרסאות ההיברידיות שלהם חסכוניות יותר - גם בעיר וגם מחוצה לה.

לגבי רכבי דיזל - הם חסכוניים בעיקר מחוץ לעיר.

מהקטנים יש את הפיג'ו 208 דיזל (אבל עם תיבה ידנית).

ויש גם את ניסאן מיקרה.

כל אלו חסכוניים, ומנועים חסכוניים בד"כ באים על חשבון הביצועים (פחות במקרה של ההיברידיות והדיזל מהרשימה).

לגבי ההתלבטות - האיביזה/ארונה בעלות מנוע יותר חסכוני בדלק מהקיה סטוניק.

אם אתם קונים סיאט - ממליץ שתרחיבו את האחריות של היצרן ל-3 שנים במקום שנתיים, בתוספת-תשלום לא גבוהה.

ואיזה לבחור? ממליץ שתעשו נסיעת-מבחן (רצוי כולכם) ואז תחליטו מה הכי מתאים לכם.

בהצלחה

פורסם

צודק - עמדתי לערוך את התגובה שאין יותר 208 דיזל :cry:

זה נכון שאמא שלה אמרה שזה רכב קטן, אבל בפועל האיביזה יותר גדול מהסטוניק (מבחינת שטח מנוצל).

לכן, למרות מה שאמא שלה כתבה, בכ"ז שלא יפסלו רכבים קטנים שיכולים להיות יותר גדולים ממה שנראים ולהתאים להם (בפרט ההונדה ג'אז).

• תוכן חדש...