Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מצליח למצוא תשובה חד משמעית ועדכנית בוגע לשאלה האם קיימות מצלמות נייחות בכביש 6, ואני לא מתכוון לניידות שמצלמות או לממלז וכו', אני מתכוון למצלמות קבועות נייחות על עמוד/חומה או כל דבר קבוע אחר.

בלי ששמתי לב יצא לי לעבור את המהירות המותרת בקטע הכביש החשוך שליד טייבה לכיוון צפון,מעריך שנסעתי כך ק"מ וחצי שניים הייתי לבד על הכביש,יש מצב שבשני ק"מ הללו דווקא היתמזל מזלי ליפול על מצלמה כלשהי?

אשמח לתשובות מאנשים שיודעים, תודה מראש!

פורסם

ממה שאני יודע, לפחות בקטע שבין המקטע הכי דרומי למחלף חורשים אין.

למה? כי אם היו מצלמות - אני הייתי בשלילה לכל החיים...

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

אני חושב שהם לא מאפשרים למשטרה להעמיד מצלמות נייחות ולכן יש לפעמים מארבים יזומים של ניידות אבל לא מצלמה קבועה. כי הכביש שייך ליזם שחוכר אותו והוא לא רוצה להפסיד כסף.

מידי פעם רץ דיווח כזה, אבל הוא הנפצה.

https://www.mitsu.co.il/?p=679

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם
אני חושב שהם לא מאפשרים למשטרה להעמיד מצלמות נייחות ולכן יש לפעמים מארבים יזומים של ניידות אבל לא מצלמה קבועה. כי הכביש שייך ליזם שחוכר אותו והוא לא רוצה להפסיד כסף.

מידי פעם רץ דיווח כזה, אבל הוא הנפצה.

https://www.mitsu.co.il/?p=679

כן ראיתי את הדיווח הזה,פשוט רציתי עוד חוות דעת שיאששו לי את הדיווח הזה, שירגיעו אותי שאני סתם דואג.

פורסם

לדעתי יש באיזור טייבה

יש לי מנגנון אזהרה ברכב של איתורן

הוא תמיד מצפצף באזור הזה

לא משוכנע במאה אחוז אבל יתכן ויש שם משהו.

פורסם

mitsu.co.il

ממליץ על הבלוג הזה כדי להתעדכן בנושא המצלמות.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

בוודאות אין, כרגע.

המצלמה הראשונה שתוקם תהיה בין מחלף חורשים לאייל, לכיוון צפון. תאריך ההקמה עדיין לא ידוע.

פורסם
זה המקום שבו מערכת איתוראן מתריעה

האמת שראיתי שעל הכביש הפנימי שצמוד לכביש 6 ליד טייבה יש 3 מצלמות ממש קרוב אחת לשניה, יכול להיות שעל זה האיתוראן מתריע? קצת מלחיץ מה שאתם אומרים..

פורסם
ממה שאני יודע, לפחות בקטע שבין המקטע הכי דרומי למחלף חורשים אין.

למה? כי אם היו מצלמות - אני הייתי בשלילה לכל החיים...

וכנראה שהיינו שותפים לתא המעצר.

בשעות שבהם המקטעים האלה לא פקוקים, המהירות הממוצעת של כל התנועה פשוט מסמרת שיער.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נשאר מקום בתא?

יכול להיות שאני מחזיק באחד השיאים...

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

בשעות שבהם המקטעים האלה לא פקוקים, המהירות הממוצעת של כל התנועה פשוט מסמרת שיער.

אני מאשר. נוהג קבוע דרום-מרכז, נוסע 110 מטעמי חסכנות, וחוץ ממשאיות פה ושם אני נוסע בכיף בימני ופשוט כל העולם עוקף אותי משמאל

פורסם

הבנתי,נרגעתי קצת אבל עדיין אם יש למישהו עדכון בנושא אשמח לדעת,כי אחרי חפירה רצינית באינטרנט לא מצאתי אף אחד שקיבל דוח ממצלמת מהירות בכביש 6

פורסם
אין. אבל בזמן האחרון יש מלא משטרה. כבר אי אפשר לתפור אותו מדרום לצפון בחצי שעה כמו פים.

חצי שעה משוקת עד יקנעם יעני?

אתה נוסע במאך-1\2 או מה?

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...