Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נעול מחוץ לפייסבוק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

פייסבוק דורש שאזדהה לפני שאוכל להתחבר מחדש לפייסבוק באמצעות קוד sms אבל מספר הטלפון שמוגדר בחשבון לא מופיע ברשימה והרשימה של המספרים ריקה

אני לוחץ על "הבא" ומקבל הודעה שלא בחרתי מספר טלפון ולכן לא יכול להמשיך, השאלה היא איך אני מסיים את הלופ?

יכול להזדהות באמצעות הטלפון שלי, תעודה מזהה, אנשי קשר למקרי חירום שמוגדרים בחשבון או תמונות של חברים אבל אני מרגיש תקוע ואין דרך ליצור קשר עם פייסבוק.

תמונה מצורפת

https://ibb.co/nfGfXf

כבר ניסיתי גם מהמחשב ומספר דפדפנים שונים.

תודה מראש!

פורסם

היקום מנסה לומר לך משהו.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לדעתי הם עושים לך טובה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

גם אני לא מחסידי הפייס-בוק כלל,אבל יאמר לזכותה שאכן ניתן למצא ולאתר

חברי עבר ולרב גם זה מצליח, ועוד פיצ'רים שקשורים להגעה להמונים וכו'

כרגע אני וחבר מנסים לאתר חבר עבר שגר ביפן ששנים רבות נותק הקשר.

זה שאני ּׁ(או כל אדם אחר) מחזיק את התוכנה לא אומר שאני מכור איליה כלל וכלל,

אבל יש בה יתרונות מסויימים שלא ניתנים לזלזול.

לפות''ש, לדעתי תנסה לפנות אילהם בקצרה ועבור תהליך אימות.

בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם

לפות''ש, לדעתי תנסה לפנות אילהם בקצרה ועבור תהליך אימות.

בהצלחה.

למקרה שלא קראת את השרשור והגבת בלי לקרוא - הוא שאל איך עושים את מה שכתבת. אתה חזרת על השאלה שלו בתור תשובה. זה לא ממש יקדם אותו.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...