Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

האם רכבי VAG המיועדים לייבוא לארץ, מיוצרים במפרט שונה מהמפרט לאירופה?

(שואל, כי שמעתי על גיר DSG7 של סופרב דיזל שיובאה ביבוא אישי למונית, שהלך אחרי 25KKM. להבנתי זהו DSG7 רטוב בדגם הנ"ל)

עריכה אחרונה על ידי TDI
  • תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא מדובר על מפרט שונה אלא על דגם חדש, אני מכיר את זה מהאוקטביות, חבר פורום פה הוא נהג מונית שאני מכיר שבדיוק החליף את האוקטביה שלו והיו לו 2 אופציות, שאריות אחרונות של DSG6 או הדגם החדש עם DSG7, חטף את ה DSG6 כמו לחמניה חמה.

פורסם

לא שאלתי על דגמים חדשים, אלא על דגם זהה שנמכר כאן ובגרמניה למשל, האם זה שנמכר לכאן מיוצר במפרט שונה. (קולר גיר גדול יותר, לדוגמא)

ובמילים אחרות, האם סופרב 2.0TDI 190HP DSG7 שנמכר כאן, זהה לחלוטין לכזו עם אותו המפרט שנמכרת באירופה.

(יצא לי מסורבל, מקווה שהובנתי)

פורסם

העלתי לפה פעם צילום מסך מתוכנת שרות של סיטרואן.

כשהזנתי בה את מספר ה VIN של האוטו שלי הופיע תחת Specification - Israel.

אז יש כזה דבר מפרט מיוחד לישראל. יכול להיות שזה רק רמת גימור מסויימת שהיבאון הישראלי מזמין ולא משהו מכאני.

פורסם
אני לא מאמין שבצ'כיה היו פותחים פס יצור נפרד בשביל אחוז הרכבים הזעום שמגיע לארץ.

אין צורך להקים פס יצור נפרד,

ניתן בקלות באותו פס יצור להרכיב מק"טים שונים על אקזמפלרים שונים.

יום טוב גם לך

פורסם

יש הרבה מדינות חמות.

כמו שכתבתי, קיימים דגמים עם מפרט ספציפי לישראל, לא למדינות חמות באופן כללי. שזה כולל אקלים חם + דרישות לאיבזור מסויים בחוק בארץ + הזמנה של מפרט מסויים על ידי היבואן הישראלי.

פורסם
הם בהחלט יכולים ועושים את אדפטציות לכל מדינה. לדוגמא ברכב אאודי הקודם שלי היה מדחס מזגן מיוחד למדינות חמות.

אתה חושב שבצרפת או איטליה פחות חם מישראל בקיץ?

פורסם

מקס, מה הקשר? כתבתי שיש דבר כזה מזגן רגיל ומזגן למדינות חמות. זה מוכיח שאפשר לעשות אדפטציה למדינה, בהתאם לדרישות.

פורסם

יש בהחלט דבר כזה דגם ישראלי, אבל למיטב ידיעתי הוא מכיל שינויי אבזור בהתאם למה שהזמין היבואן.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

כשהייתי במפעל של BMW לפני כמה חודשים הבחור שעשה את ההדרכה הסביר שלדוגמא לרכבים שמיועדים למדינות סקנדינביות או קרות מרכיבים מערכת קירור/דלק שונה מאשר רכבים שלא, יש הבדל בין האיזורי אקלים בחלק מהמקרים(לא בהכרח פס יצור שונה).

גם מפרט כמו שחלק מהאנשים ציינו פה שונה, לדוגמא הקליאו ליסינג שלי(רמת גימור נמוכה עם המנוע החזק והגיר האוטומטי) לא קיימת באף מדינה שבדקתי(בטח לא במערב אירופה אבל גם לא במזרח) - בטורקיה קיים דגם דומה אבל בלי מערכת סטופ-סטארט.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
מקס, מה הקשר? כתבתי שיש דבר כזה מזגן רגיל ומזגן למדינות חמות. זה מוכיח שאפשר לעשות אדפטציה למדינה, בהתאם לדרישות.

זה לא היה מובן מאליו?

השאלה רק אם ישראל יש לה אדפטציה משל עצמה - ולא.

פורסם

ברור שיש מפרט מיוחד לישראל. אחרת איך תסביר שרק בישראל מתפגרים מוחות ומגה טרונים כל פעם שאתה נושם טיפה אחרת? איזה עוד הסבר יש לך חוץ מזה שהאנטישמים האלה שמים לנו גירים מתאבדים? האוונט דה ג'וייש פיפל סאפרד אינף???

*בצחוק. תירגעו.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...