Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לחברה שלי יש סיאט איביזה 2011, 1400 שעשה כמעט 70,000 ק״מ, אמרו לה במוסך מורשה שהגיע הזמן להחליף את רצועות הטיימינג ומשאבת המים, במחיר של 5000 ש״ח:

האם המחיר מוצדק?

כמה אמור לעלות טיפול כזה במוסך רגיל?

האם חייב שימוש בחלפים מקוריים?

והאם יש לכם המלצה על מוסך אמין באזור חולון, ראש״לצ, בת ים?

תודה מראש

פורסם

תודה על ההמלצה,

ולגבי שאר השאלות, כמה אמור לעלות טיפול כזה והאם חייבים להשתמש בחלפים מקוריים?

פורסם
תודה על ההמלצה,

ולגבי שאר השאלות, כמה אמור לעלות טיפול כזה והאם חייבים להשתמש בחלפים מקוריים?

בס"ד

חייבים, לא, אבל מומלץ בחום.

מדובר ברכיבים, שאם הם כושלים, הנזק גדול מאוד, עד הרס מוחלט של המנוע, לכן מומלץ להתשמש בחלף מקורי, או תחליפי ברמה גבוהה.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

קיט טיימינג למנוע הנ"ל 1.4 86 כ"ס מסוג BXW עולה כולל משאבת מים כ 700 ש"ח (קיטים של יצרנים מוכרים כגון Gates,Ina,Bosch,Dolz) בחנויות חלפים.

תוסיף נוזל קירור עוד איזה 80 ש"ח לנוזל בתקן שמתאים לרכב.

ולך תעשה במוסך כללי שיש לו קצת כישורים יעלה לך סביבות 600 ש"ח עבודה (כשעתיים וחצי עבודה).

רחוק מאוד מ 5000 ש"ח.

אם אין לך כח להתעסק לך למוסך שיעשה לך גם את הקניות ותפרד מ 2000 שח אצל אחד שהוא לא חמדן מדי.

• תוכן חדש...