Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה גאז היברידי 2014 - מתלבט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום וברכה,

החלטתי ללכת על הגאז

קבלתי הצעה לקניית הונדה גאז היברידי 2014 יד1 מפרטי, 50 אלף קמ, דרך טרייד על הרכב שלי (סריון 2008) ב 56 אלף (64 מחיר ההונדה). הרכב נראה במצב טוב על פי בדיקה של הסוכנות ובכל מקרה נבדוק אותו במוסך שלי. זכור לי משום מה מישהו שאמר לא להתקרב לגאז בשנתון של 2014 (בעיות?)...יכול להיות?

מה לגבי הסוללות? ברגע שהם נגמרות הרכב לא מצליח ליסוע וחייבים להוציא עוד 10 אלף לסוללות חדשות?

גם למה היא כבר לא משווקת? והאם היא לא משווקת בכל שאר העולם גם?

מה הדעה שלכם על הרכב?

תודה

נועם

עריכה אחרונה על ידי car4me24
פורסם

שלום,

הדגם שלא כדאי לקנות הוא 2009 בנזין בגלל הגיר הרובוטי. אין שום בעיה עקרונית בג'אז היברידית 2014.

נתוני הרכב נשמעים טובים מאוד, אני לא חושב שיהיו בקרוב בעיות עם מערכת היברידית.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
שלום וברכה,

החלטתי ללכת על הגאז

קבלתי הצעה לקניית הונדה גאז היברידי 2014 יד1 מפרטי, 50 אלף קמ, דרך טרייד על הרכב שלי (סריון 2008) ב 56 אלף (64 מחיר ההונדה). הרכב נראה במצב טוב על פי בדיקה של הסוכנות ובכל מקרה נבדוק אותו במוסך שלי. זכור לי משום מה מישהו שאמר לא להתקרב לגאז בשנתון של 2014 (בעיות?)...יכול להיות?

מה לגבי הסוללות? ברגע שהם נגמרות הרכב לא מצליח ליסוע וחייבים להוציא עוד 10 אלף לסוללות חדשות?

גם למה היא כבר לא משווקת? והאם היא לא משווקת בכל שאר העולם גם?

מה הדעה שלכם על הרכב?

תודה

נועם

אני מכיר את הרכב מקרוב (עובד בחברה+ יש ג׳אז היברידית לבת הזוג שלי).

רכב מאוד אמין, חסכוני ומאובזר (ברמת אבזור אלגנס).

היא משווקת כרגע לשוק היפני ואין תקינה אירופאי.

הסוללה אצלנו (מודל 2011 עם 171000 ק״מ) תקינה לחלוטין.

תא המטען קטן יותר בגלל הסוללה.

פורסם

האם זה נכון שהכסאות מאוחרה לא מתקפלות כרגיל בגלל הסוללה? פשוט היום עשיתי נסיעת מבחן ולא הצלחתי לקפל מלמעטה...שזה מוזר

• תוכן חדש...