Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פוקוס 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מחפש לקנות רכב יד 2 לטובת נסיעות יומיות לרכבת + נסיעות ארוכות מדי פעם (טיולים בצפון וכו')

יש ברשותנו I20 היום ולכן רציתי רכב יותר גדול

התקציב עד 20K

אשמח לקבל חוות דעת על פורד פוקוס 2007 4 דלתות

כמו כן לא הצלחתי להבין האם יש איזופיקס והאם ניתן לבטל את כרית האוויר במושב הקדמי

אשמח לעזרה ממי שמכיר

פורסם

אפשר לנטרל את כרית האוויר בפוקוס, כל מוסך מורשה יבואן יעשה תמורת כמה מאות שקלים.

אין ISOFIX כסטנדרט, היבואן מתקין בתשלום (והתקין בחינם ללקוחות שביקשו זאת במעמד רכישת הרכב כחדש)

מדובר על רכב מרווח, אמין, לא יקר לטיפול, ודי שתיין. הפוקוס 2006 5 דלתות שבשימוש ילדיי עושה כ9 ק"מ לליטר בממוצע. במחירי השוק ב-20K תוכלי לרכוש פוקוס 2010 או 2011 מהדור השני.

הדור השלישי לא מרווח וסובל מבעיות אמינות.

יש לבדוק שהרכב טופל כראוי ושרצועת התזמון הוחלפה לפי הוראות היצרן.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

במקור, כמו שהרכב מגיע אין איזופיקס ולא ניתן לבטל את כרית האוויר.

את שני הדברים ניתן להתקין, יש תשתית מקורית של היצרן להתקנה. במזנון על התקנת מתג ביטול כרית אוויר ביקשו במוסך מורשה כ 500-600 ש"ח. זה כולל התקנת מתג ביטול כרית אוויר ועידכון מחשב, לא מדובר בביטול קבוע.

פורסם

דור 2.

ב 20 אלף שקל תוכל לקנות פוקוס דור 2 מודל חדש יותר, 2010 - 2011.

באמצע 2008 בוצע עידכון (מתיחת פנים) לדגם, הדגמים שאחרי מתיחת פנים עדיפים - יש בקרת יציבות, עיצוב קצת יותר יפה, מחשב דרך יותר מפורט ועוד כמה שיפורים קטנים.

פורסם
היי

הכוונה בפוסט לפורד פוקוס 2007 1.6 4 דלתות

איזה דור זה?

שים לב שמחיר השוק של פוקוס 2007 הוא באיזור 10K - אל תשלם יותר, ניתן למצוא גם בהרבה פחות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הפוקוס נמכרת במחירים מאוד טובים.

רק לגבי מה ש-ZVIT אמר -

רכבים טובים (יד 1 פרטית, דגם מאובזר, ק"מ נמוך) דווקא נמכרים במעט יותר.

אני כן חושב שבמחירים האלו בקנייה עדיך להשקיע עוד קצת לקבל רכב טוב מאשר לעשות "דיל" ולחסוך 2-3 אלפים ולקבל רכב מוזנח ולא מאובזר.

בנוסף, מצטרף לדעה של הרכבים מעל 2008 אחרי מתיחת פנים.

פורסם (נערך)

יש לי מענה לגבי 2 השאלות שלך:

1. איזופיקס מקורי נדיר למצוא- אני התקנתי ברכב שלי קיט יעודי של ברייטקס שמצאתי בחו"ל בעלות מאוד זולה יחסית למה שדורשים בארץ. עלה לי סביב ה 300 ש"ח לפני כמה שנים לעומת 1200 לפני מע"מ.

2. בזמנו התעניינתי גם כן בהתקנת מתג ביטול כרית אוויר וקיבלתי הצעה במוסך המרכזי של 800 סד"ג. זה כולל גם התקנת נורית חיווי לביטול כרית אוויר וכו' ...

בסה"כ רכב מומלץ, אמין מאוד ולדעתי סוס עבודה שקשה למצוא בהתייחס למחירים המצחיקים שהיא נמכרת כיום, מומלץ ללכת על הדגם לאחר מתיחת הפנים.

בהצלחה!

עריכה אחרונה על ידי nath

נרכשה- וולבו s60  נפח 1600 T4

נמכרה- פורד פוקוס 1600 סמ"ק 2008  TREND X

פורסם

לגבי קיט ביטול כרית אוויר. הקיט כולל בית מפתח שמותקן במקום יעודי בתא הכפפות. פלסטיק עם מנורת חיווי שמותקן איפה שיש את הכפתור של מפשיר אדים. חיוט. ועידכון מחשב רכב. אני זוכר שהיו הצעות יותר נמוכות מ 800 ש"ח.

לגבי איזופיקס, מתחת למושב האחורי יש כבר 4 חורים מוכנים. מבריגים לשם את מה שבקישור של נקמיצ'י וזהו.

רק לגבי המחיר. נראה לי שמה שבקישור זה עבור מושב אחד. לשני מושבים צריך שני קיטים כאלה.

פורסם (נערך)

לא יכול להגיד שהרכב אמין במיוחד.

הרכב אצלנו נקנה עם 100 אלף קמ, וכבר אחרי 30 אלף הוחלפה משאבת דלק וגיר. מדובר באלפי שקלים בודדים, התיקונים זולים.

הרכב מאוד איטי, וצורך הרבה דלק.

עריכה אחרונה על ידי Alf3

פורסם

משאבת דלק בפוקוס דור 2 צריך להחליף יזום בטיפול 120 אלף. לרוב לא עושים את זה בגלל המחיר הגבוה, רק צריך לדעת שיש הוראת יצרן כזאת.

פורסם

לגבי ביטול כרית אויר - במוסך מרכזי שאני מטפל בו טענו שהם לא עושים את זה מטעמי בטיחות. אולי במקומות אחרים כן עושים.

פורסם

במוסך הראשי בניר צבי עושים את זה, אולי גם במוסכים מורשים גדולים אחרים.

יש קיט מקורי של היצרן בשביל זה, זה לא איזה משהו שמקמבנים.

• תוכן חדש...