Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אתן דוגמא

אוליי עדיף לקנות סקודה אוקטביה/פורד פוקוס/סוזוקי קרוסאובר עם 5/6 אלף קילומטר במחיר של 100 אלף שח מאשר נגיד ניסן סנטרה או קאיה פורטה.. כמובן מה שלא אמרתי זה שיש לי שני ילדים קטנים עם כסאות

פורסם

אוקטביה בת שנה זה אומר שנשארת שנת אחריות אחת - הייתי מוותר עליה בהתחשב באמינות השילוב tsi+ dsg.

קרוסאובר 1.4 טורבו יכול להיות רכב מעניין בשבילך. רק תבדוק שהבגאז' מספיק גדול לצרכים שלך. היה כאן בדיוק לפני כמה ימים בשרשור "מבחן לרכבי ליסינג " סרטון עם המבחן של סוזוקי. החסרון בדגם הזה - מחסור באבזור נוחות ובטיחות אקטיבית.

פוקוס עם גיר אוטומטי פלנטרי רכב מצויין, אבל סובל מירידת ערך גבוהה בגלל הדגם הקודם עם גיר רובוטי.

פוקוס מומלץ מ 2016, במיוחד ברמת אבזור טיטניום.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אוקטביה בת שנה זה אומר שנשארת שנת אחריות אחת - הייתי מוותר עליה בהתחשב באמינות השילוב tsi+ dsg.

קרוסאובר 1.4 טורבו יכול להיות רכב מעניין בשבילך. רק תבדוק שהבגאז' מספיק גדול לצרכים שלך. היה כאן בדיוק לפני כמה ימים בשרשור "מבחן לרכבי ליסינג " סרטון עם המבחן של סוזוקי. החסרון בדגם הזה - מחסור באבזור נוחות ובטיחות אקטיבית.

פוקוס עם גיר אוטומטי פלנטרי רכב מצויין, אבל סובל מירידת ערך גבוהה בגלל הדגם הקודם עם גיר רובוטי.

פוקוס מומלץ מ 2016, במיוחד ברמת אבזור טיטניום.

את האמת שהאבזור לא מעניין אותי. אני רוצה שקט נפשי ואני הולך להחזיק את הרכב הזה 5/6 שנים... אתה ממליץ על הפורוד והסוזוקי?

פורסם (נערך)

אם ככה, סוזוקי למשפחה שלך תהיה טובה, בתנאי שהבגאז' מספיק ואין כוונה להתרחב.

רק שים לב שב 2017 נמכרו במקביל שני הדגמים : 1.6 עם גיר רציף ( לא טורבו ) ו 1.4 טורבו עם גיר אוטומטי. בגדול שני הדגמים מוצלחים, עם יתרון של כוח וגיר בדגם ה 1.4.

מצד אחד, המנוע החדש לא קיים מספיק זמין כדי לדעת את רמת האמינות שלו. מצד שני, הגיר הרציף בדגם 1.6 לא מושלם.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
תרשום בבקשה כמה אנשים צריכים לנסוע ברכב ומה הגילאים שלהם, כמות הנסיעות השנתים וכמה זמן התכנון להחזיק ברכב.

נכון להודעת הפתיחה, הרכב הכי זול שמתאים לדרישות זה פיאט טיפו ב 82 אלף שקלים.

https://www.carcost.co.il/deals/deal/1652/%D7%A4%D7%99%D7%90%D7%98-TIPO-Comfort-1600-%D7%90%D7%95%D7%98%D7%95%D7%9E%D7%98%D7%99-2017

קצת באיחור שמתי לב לשרשור הזה.

אני רכשתי במאי פיאט טיפו כנ"ל במחיר כזה שנת רישום 2018, במיוחד שאנחנו כבר בספטמבר- אוקטובר אפשר לעקוב אחרי הצעות של החברות השונות ולא לרכוש שנת 2017, אין הבדל ברכב אבל בעתיד שרוצים למכור אין סיבה להציג שנת עליה לכביש ותיקה בשנה.

ארבע חודשים שהרכב אצלי לא מצדיקים חוות דעת אמיתית ומעמיקה. לדעתי רכב משפחתי קלאסי, מצד אחד אי אפשר להגיד עליו איזה עילוי הרכב אך מצד שני אי אפשר להגיד מילה רעה.

נוח לנסיעה.

מרווח למדיי מאחור (אך עדיין לא נסעתי עם שלושה מבוגרים מאחור).

תא מטען ענקי.

מזגן מקפיא ואני אחד שאוהב קור.

מיקום נוח וגבוה של הרדיו ובהתאם לכך של מערכת הניווט, הרכב בא במקור עם מסך 5 אינ'צ כנראה קצת קטן.

צריכת דלק ככה-ככה, בעיר 1:9, מחוץ לעיר לא יצא לי עדיין לבדוק.

רדיוס סיבוב 10.5 - הגדול ביותר מכל רכב שעד עכשיו נהגתי עליו + אורך של 4.5 מטר לא מקלים כאשר רוצים לעשות פרסה ו/או לצאת מחנייה שבמאונך לכביש.

אין חידושים מהאחרונים בשוק של בלימה אוטונומית ועוד.

בשורה התחתונה ובהתאם לניסוח של השרשור, משפחתי בפחות מ 100,000 ש"ח.

כאן עוד יישאר לך הרבה עודף מ 100,000 שיאפשרו לך שידורגי מערכת, צמיגים/ג'נטים ועוד יישאר כסף לביטוחים.

תקנה ותיהנה.

פורסם

יש גם שברולט קרוז 0 ק"מ מהיבואן ב94, אבל לדעתי, הרכב שהכי כדאי לקנות הוא האופל אסטרה, אתה מקבל אמצעי בטיחות אקטיביים בלימה אוטונומית ושמירה אקטיבית על נתיב, ובנוסף הוא רכב בדרגה אחת או שתיים מעל הניסאן או הקיה.

• תוכן חדש...