Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יצירת קובץ csv

Car addict
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום חברים,

ניסיתי לחרוש את האינטרנט בשביל למצוא תשובה ראויה ללא הצלחה אז אני פונה אליכם כי מצאתי מלא תשובות למגוון רחב של בעיות כאן בפורום.

לקחתי על עצמי משימה בעבודה ליצור קובץ csv עם כ200 מוצרים כדי שבעלי אתרים יוכלו להעלות לאתר שלהם קטלוג מלא של מותג מסויים (אני עובד אצל מפיץ חלקי חילוף לאופנועים שמוכר למוסכים באירופה).

בהתחלה מצאתי תבנית של Prestashop והתחלתי להעלות לשם מוצרים לפי התבנית

ואז גיליתי שshopify למשל דורשת תבנית ייחודית אליה.

אין תבנית csv גלובלית שאני יכול לבנות לפיה את קובץ הנתונים שלנו כדי שיוכל להתאים לכמה שיותר פלטפורמות?

או שעליי לבחור 3-4 פלטפורמות ולבנות 3-4 קבצי csv?

בגדול אני מחפש משהו שיכיל 200 מוצרים כולל כותרת, טקסט, מחיר, קוד מוצר ותמונה (קישור url לimage source) אם אפשר יותר, מבורך אבל לא חובה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על התשובות

אכן ניסיתי אקסל ושמרתי קבצים בפורמט csv

אבל כל מערכת מסחר אלקטרונית (פרסטה שופ, שופיפיי, וו-קומרס וכו') דורשת פורמט אחר של הקובץ

כלומר צורה אחרת שהקובץ csv בנוי

לפי סדר הקטגוריות או לפי קטגוריות שונות, חלק מאפשרות שיהיו כמה שדות לתמונה (תמונה א', תמונה ב')

חלק מאפשרות שיהיה רק תמונה אחת

בחלק יש כמה קטגוריות

ואני רק רוצה ליצור קובץ csv גלובלי שיתאים לכמה שיותר פלטפורמות ולא מבין איך

כי המטרה היא לתת ללקוחות קובץ שיוכלו להעלות לאתר שלהם בלי לעשות התאמה אישית לכל לקוח ולקוח

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

csv זה בסך הכל סוג של קובץ, מה שאתה מכניס לשם תלוי בדרישה של הכלי שעושה בו שימוש.

כל פלטפורמה והדרישות שלה, זה כמו לצפות שיהיה לוח שעונים אחד לכל האופנועים, הם מכילים פחות או יותר אותה אינפורמציה אבל כל אחד בצורה שונה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין. (5 תווים)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבעיה שלך היא שיש מספר סכמות שאתה צריך לתמוך בהן. סכמה היא רשימת השדות שמתארות את הטבלה, במקרה שלך את המוצר.

יש לך 2 אפשרויות אני מניח:

1. לייצר מספר סכמות, כלומר קובץ שונה עבור כל פלטפורמת מסחר.

2. לייצר קובץ גנרי שהוא בעצם איחוד (union) של כל הסכמות השונות. תבדוק קודם האם הפתרון הזה עובד.

זה בגדול. אני לא יודע בדיוק מה אתה אמור לעשות ואם זה אמור להיות משהו שמראה היתכנות או פיתרון לטווח ארוך. לכל שיטה יתרונות וחסרונות.

יש את האתר הזה שמתאר סכימות שונות. אולי יתן לך כיוון:

https://schema.org/docs/full.html

עריכה אחרונה על ידי SurfHigh

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...