Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בנדיט 400, כחדש...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה הסיכוי למצא סוזוקי בנדיט 400 במצב טוב (שילדה + מנוע)?

מה צפויה להיות האמינות של הנער המזדקן הזה?

ומחיר?

ולגבי סוזוקי DR350 - כנ"ל.

תודה, דן.

פורסם

הסיכוי למצא בנדיט 400 שלא עבר 18 ידיים של ערסים עם ידיים ערלות שכל אחד מהם תופס מעצמו "טיונר רציני" וקורא לאופנוע שלו בלשון נקבה הוא כמו לזכות בלוטו בלי למלא טופס!

ז"א, קיים סיכוי, אבל קלוש... וגם אם תמצא, סביר להניח שהמחיר יהיה בהתאם...

האחזקה לא זולה, זה אופנוע יקר ומיזדקן... וכמו כולם, אתה תקנה ותחליק איתו לתוך מעקה/קיר בטון...

(אני הכרתי מישהו שהשמיד בנדיט שמור מאוד בשניה של טימטום...)

זה לא אופנוע למתחילים וחסרי ניסיון.

בקיצור, רד מזה...

DR 350, אופנוע חביב, יחסית אמין, ניתן לתקן לבד (הכל ניתן לתקן לבד, השאלה מה הידע והכלים שיש לך), חלקים בשפע, ויש הרבה מיבחר...

שוב, שאלה של מזל, אתה יכול לפול על אחד שחוט, עם שילדה מרותכת מכל הכיוונים, ואתה יכול לפול על אחד שלא נסע כמעט בשטח...

השאלה שמיתעוררת כאן היא, מה הקשר בין שני האופנועים האילו, שהעלתה אותם בשאלה אחת?

הם הרי כל כך שונים אחד מהשני... בחר כיוון שאתה אוהב (שטח, כביש, גם וגם) ולך עם זה...

אם כבר כביש, למה לא ללכת על GS?

בהצלחה!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

השאלה שמיתעוררת כאן היא, מה הקשר בין שני האופנועים האילו, שהעלתה אותם בשאלה אחת?

הם הרי כל כך שונים אחד מהשני... בחר כיוון שאתה אוהב (שטח, כביש, גם וגם) ולך עם זה...

אם כבר כביש, למה לא ללכת על GS?

זו נקודה מעניינת, שתמיד עולה אצלי מחדש בכל דיון על "איזה רכב זול לקנות".

אנשים - ואתה ביניהם - מפספסים את העובדה שהשוק הישראלי מוגבל מלכתחילה במבחר הדגמים

שהוא מקבל, ואז מוגבל עוד יותר בכמויות האקזמפלרים שצפים בשוק, ולבסוף - הכל יקר, כי כלי

הרכב יקרים מלכתחילה.

זה לא כמו בארה"ב, שיש לך אינסוף דגמים בכל נקודת תקציב, משומשים או חדשים.

ולכן, נוצר מצב שDR350 מתחרה בבנדיט, GS500, GN250, וקטנועים...

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
זו נקודה מעניינת, שתמיד עולה אצלי מחדש בכל דיון על "איזה רכב זול לקנות".

אנשים - ואתה ביניהם - מפספסים את העובדה שהשוק הישראלי מוגבל מלכתחילה במבחר הדגמים

שהוא מקבל, ואז מוגבל עוד יותר בכמויות האקזמפלרים שצפים בשוק, ולבסוף - הכל יקר, כי כלי

הרכב יקרים מלכתחילה.

זה לא כמו בארה"ב, שיש לך אינסוף דגמים בכל נקודת תקציב, משומשים או חדשים.

ולכן, נוצר מצב שDR350 מתחרה בבנדיט, GS500, GN250, וקטנועים...

אין קשר, הבחור מתענין באופנועי שטח או שמושך אותו כביש ?

אין מצב שבנדיט מתחרה בDR350.

לדעתי לבחור אין ממש עמדה/רשיון והוא סתם שואל כדי לקבל תשובות שהוא כבר שמע ממקור אחר.

אין שום "רצינות" בשאלה מסוג זה.

פורסם

אתה גם כנראה לא הבנת את הנקודה שלי.

הבחור רוצה אופנוע. לא משנה אם שטח, או כביש. הוא פשוט רוצה אופנוע.

בתקציב נמוך, מאוד קשה להיות picky.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

תודה על התשובות.

אני לא מסכים עם חלק מהתגובות.

אין שום מניעה לשאול מתוך עניין נטו גם אם אינני מתכוון לרוץ מיד ולקנות אחד. בנוסף, מה שמהווה ענין בלבד בשבילי יכול להיות מידע שימושי בשביל מישהו אחר.

דרך אגב, אני בעל רשיון עד 500 ורכבתי בעבר על GS500 עד לתאונה וכשרכשתי אותו התלבטתי בינו לבין DR350. לכאורה שני אופנועים שאינם קשורים כלל אך בפועל, בתנאי הארץ, קשורים גם קשורים.

שניהם מתאימים למתחילים ויצלחו ככלים פשוטים ואמינים. שניהם מתאימים לבעלי רשיון מוגבל נפח, מחירם דומה ובזמנו היה להם שוק טוב כמשומשים. בקיצור, אם אתה לא מעוניין להשתתף בתחרויות מוטו קרוס או להשחיז רגליות על אספלט כי אם רק להגיע לעבודה כל יום על כלי אמין וזמין שניהם בהחלט מהווים אופציה ראויה שאינה נמצאת בסתירה כלל.

פורסם
תודה על התשובות.

אין שום מניעה לשאול מתוך עניין נטו גם אם אינני מתכוון לרוץ מיד ולקנות אחד. בנוסף, מה שמהווה ענין בלבד בשבילי יכול להיות מידע שימושי בשביל מישהו אחר.

דרך אגב, אני בעל רשיון עד 500 ורכבתי בעבר על GS500 עד לתאונה וכשרכשתי אותו התלבטתי בינו לבין DR350. לכאורה שני אופנועים שאינם קשורים כלל אך בפועל, בתנאי הארץ, קשורים גם קשורים.

שניהם מתאימים למתחילים ויצלחו ככלים פשוטים ואמינים. שניהם מתאימים לבעלי רשיון מוגבל נפח, מחירם דומה ובזמנו היה להם שוק טוב כמשומשים. בקיצור, אם אתה לא מעוניין להשתתף בתחרויות מוטו קרוס או להשחיז רגליות על אספלט כי אם רק להגיע לעבודה כל יום על כלי אמין וזמין שניהם בהחלט מהווים אופציה ראויה שאינה נמצאת בסתירה כלל.

חוץ מזה ששניהם מתחת ל500CC, אני לא רואה קשר בינהם.

ישנם עוד כמה אופנועים ששיכים לקטגוריה הזאת, למה לא צינת אותם ?

לגבי מתאימים למתחילים, דבר שנכון רק לארץ ישראל :roll: .

פורסם
תודה על התשובות.

לא ממש נכון...

גם מGS500 אפשר להנות (גם מפיאג'וC, אם ממש מישתדלים:roll: ), והכי חשוב, הוא סולח...

לא צריך אופנוע שמשכיב על האוזניים, צריך ללמוד קודם איך להתנהג על אופנוע. נכון שבארץ לימודי הנהיגה הם מהקפדנים בעולם, ורוב מורי הנהיגה והטסטרים עברו הישתלמויות אצל רוכבי המוטוGP והסופרקרוס הטובים בעולם... נכון שהם נישלחים פעם בשנה לחדש את רישיון המרוצים שלהם בחרז... נכון שכולם מקפידים ללמד דברים חשובים כגון ההעברות מישקל והטיה נכונה....

אבל זה לא אומר שכל התלמידים באמת "תופסים" את מה שמלמדים אותם!!!

בגלל זה רצוי להתחיל עם אופנוע "מתון" יחסית...

אגב, לפני כמה שנים (לא הרבה) כולנו נשאנו עינייו אל ה DR בהערצה (טוב, לא כולנו, ולא בהערצה), וכשמישהו רצה לספר לך על שכן שקנה אופנוע שטח הוא היה אומר "שכן שלי קנה DR, של הונדה..."

נכון שכיום האופנועים יותר ממוקדים, יותר חדים ומיקצועיים, אבל לDR יש עוד המון מה להציע! בעיקר בתחום של הדו שימושיות...

עוד נקודה למחשבה, ליפול מDR ב40 קמ"ש, או ליפול מבנדיט (ביותר מ40 קמ"ש מין הסתם :roll: ) זה לא אותו הדבר, לא בכיס ולא בגוף (ולא משנה כמה אתה לבוש טוב, זה אף פעם לא ניגמר טוב במהירוית גבוהות)...

בקיצור, אל תמהרו להספיד את "אופנועי האמצע" האילו, הם היו אבן הדרך במשך שנים רבות, וככל הנראה יש בהם משהו. לא סתם מיצרים אותם כל כך הרבה שנים ללא שינוי ניכר...

חומר למחשבה...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
תודה על התשובות.

שניהם מתאימים למתחילים ויצלחו ככלים פשוטים ואמינים.....

... רק להגיע לעבודה כל יום על כלי אמין וזמין שניהם בהחלט מהווים אופציה ראויה שאינה נמצאת בסתירה כלל.

כלי אמין וזמין? הDR- כן. הבאנדיט? ממש ממש לא.בור בלי תחתית.אל תעז להתקרב אליו ללא כיס מאוד עמוק וסיבות מאוד טובות. מנוע מרובע צילינדרים יקר לתחזוקה ושלדה רגישה.
  • תוכן חדש...