Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

טוב שרשמת את שם החברה.

זה לא בכדי "להעניש" אותם, אלא כדי לעזור לאנשים אחרים שלא ליפול בהבטחות טלפוניות ולדעת לדרוש מהם [ובכלל שאר חברות שמבטיחות בעל פה] את הסיכום בכתב לא רק לפני ההתקנה, אלא לפני ביצוע התשלום!

לא להעביר שקל אחד ולא לתת פרטים של אמצעי תשלום עד שאין הצעת מחיר והתחייבות לשירות ובכתב אצלך במייל על ניירת של החברה מספקת המוצר והשירות:

כלומר שיהיה רשום בכתב " עם תשלום הסך של XXXX תקבל YYYYYY במועד ZZZZZZ שכולל את AAAAAA "

לרבות המי תקופת האחריות ומה האחריות כוללת וכל דבר אשר סוכם עליו בעל פה. וגם לשמור הקלטות כמובן.

שמור את ההקלטות במחשב או באיזה גיבוי בטוח.

עריכה אחרונה על ידי דני זומרשטיין

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

לא קשור להתנהגות של החברה עצמה שהיא לא בסדר, אבל 50 ש״ח למצלמה? לא הייתי נוגע בזה גם בחינם.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
לא קשור להתנהגות של החברה עצמה שהיא לא בסדר, אבל 50 ש״ח למצלמה? לא הייתי נוגע בזה גם בחינם.

Sent from my iPhone using Tapatalk

אם לפרט יותר, ברור היה לי שלא אקבל מצלמות 4K, אבל כשביקשתי פרטים הופתעתי כשענו לי שהמצלמות שוות 400 ש"ח (בראש אמרתי בטח מקסימום חצי מזה אבל זה גם טוב). אחרי שקיבלתי אותה ושאלתי אותם אם הם יודעים שהמצלמה נמכרת ב70 ש"ח בזאפ, אמרו שזה המחיר שלהם וכך הן נמכרות כבר שנים. לזה איך אני יכול שלא להסכים? הרי כל אחד יכול למכור כל דבר בכל מחיר שמתחשק לו. אז על שווי המצלמה נאלצתי להחליק, אבל על הכמות לא.

אני יודע שזה נזיד עדשים והמצלמה כבר נזרקה למחסן, אבל האחרי הקטע המסריח שעשו. שציפית להטבה בשווי 1000-1500 ש"ח וקיבלת אחת בשווי 70 ש"ח. אני בטוח שגם אתה היית מתעכב על זה טיפה רק כדי לגרום להם להזיע. ובשביל העקרון. אבל כאמור ירדתי מזה כבר.

פורסם

אני יודע שזה נזיד עדשים והמצלמה כבר נזרקה למחסן, אבל האחרי הקטע המסריח שעשו. שציפית להטבה בשווי 1000-1500 ש"ח וקיבלת אחת בשווי 70 ש"ח.

נראה לי שיש כאן מוסר השכל צרכני שטוב אם כולנו נפעל לפיו: לעולם לא לרכוש משהו בגלל הטבה שמצטרפת לעסקה. כשאתה שוקל לרכוש משהו, תחשוב רק על המוצר והמחיר ותשאל את עצמך האם זה משתלם לך. אם מתנה מצטרפת לעסקה, הרי זה בונוס, אבל אסור שהיא תכנס למכלול השיקולים בעד/נגד העסקה ובוודאי שלא להשפיע על סגירת עסקה מהירה לפני שההטבה "תיעלם".

• תוכן חדש...