Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרוייקט שירוקו 2015 *מתעדכן*

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
...

בפעם האחרונה שהלכתי להחליף צמיגים הוצע לי צמיג סיני כלשהו, הבחור טען בתוקף כי הם מתוצרת קונטיננטל (חברת בת כלשהי).

...

אם הוא הציע לך בארום, הוא צדק.

זו חברה צ'כית שנרכשה ע"י קונטיננטל לפני יותר מעשרים וחמש שנה, והם מייצרים צמיגים לא רעים בכלל (בשביל הכסף, לא אבסולוטית).

• תגובות 114
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אם הוא הציע לך בארום, הוא צדק.

זו חברה צ'כית שנרכשה ע"י קונטיננטל לפני יותר מעשרים וחמש שנה, והם מייצרים צמיגים לא רעים בכלל (בשביל הכסף, לא אבסולוטית).

לא בארום.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

לא מדובר פה בזלזול כלל אלא בפזיזות טיפשית בלבד, אני כמו בכל דבר אחר בחיים פזיז ומתלהב ואין לי מה לעשות עם זה זה פשוט חזק ממני לצערי.

לפחות אתה (סוג של) מודה בטעות שעשית, כשצעירים עושים יותר טעויות. :) מצד שני באת להתייעץ, מה ש-99% לא עושים, אז חבל כפליים שנפלת בפח.

על שני הצמיגים יש את מדבקת היצרן שנותנת נתוני מעבדה יבשים כמו צריכת דלק ואחיזת כביש, מה שהאמת היה טוב יותר בצמיג הסיני מאשר במישלין בכמה רמות.

עכשיו כל השבחים שהוא זרק על הצמיג הסיני נראו אמיתיים ברגע שראיתי שאשכרה על המדבקת יצרן הנתונים טובים יותר, ומי אני שאתווכח עם המדבקה הזאת?

יצרנים סיניים אלופים במדבקות. פעם (אולי עדיין?) זה היה כמות ה-WATT במערכות סטריאו באיכות פח אשפה, עדיין יש את הקטע עם ה-WATT חסרי משמעות בספקי כוח למחשבים.. בטח יש עוד מלא דוגמאות למדבקות חסרי בסיס שלהם. :lol:

פורסם
לא ענית לשאלה: מה קרה עם הג'נטים המקוריים שלך.

עניתי אחי, ברור שהם אצלי לא עשיתי איתו שום "טרייד אין" ושום בטיח, לקחתי אותם איתי חזרה הביתה.

פורסם

הפנסים נראים נחמדים.

לגבי קסנון, הרכב אמור להגיע עם קסנון מקורי מהחברה כדי שזה יחשב חוקי בארץ.

על מנת להחליף נורות הלוגן לנורות קסנון תצטרך עדשות מתאימות, באלאסטים שיודעים להתמודד עם בדיקות של can bus, מערכת ניקוי לפנסים ומנגנון כיוונון גובה אלומה אוטומטי.

זה לפחות מה שצריך בתקן ארופאי לקסנון.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
האם תוכל להסביר בבקשה למה?

כי הם קונים אותם ממש בזול ומוכרים בזול.

נניח צמיג סיני יעלה למוכר 120 והוא ימכור ב250,לעומת צמיג ממותג שיעלה לו 250 והוא ימכור ב300-350.

יש מבצעים של 4 ב600,מאמין שהמחיר עליהם נמוך אף יותר.

שירוקו 2015 יד חמישית עם "תוספות",

לדעתי היא תימכר מהר מאוד למתלהב התורן,לא דרך הפורום.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

כל כך התלהבת והשקעת בה ולמרות שלפעמים היה בזה קצת ״טפשות״ של נעורים, היה באיזשהו מקום כיף לראות את זה. אפשר לדעת למה החלטת למכור פתאום? כמובן שזכותך והכל, סתם מסקרנות נטו...

פורסם

למיטב הבנתי הבחור מעוניין בBRZ\GT86, מכוניות נהדרות, הנעה אחורית זה תמיד כיף יותר :)

אך כמישהו שהגיע מרכב גודש בעל מומנט זמין הוא עשוי להתאכזב ולהעלות גם אותה למכירה תוך זמן קצר.

ברז זה מסוג הרכבים שמענג לנהוג אותן בכל מצב, להנות מהפשטות, החיבור והקסם שלה להוציא ממך חיוך גם במהירויות עירוניות ולזה לא כולם מתחברים...

פורסם

הבא שכותב תגובה מעליבה או מסתלבטת, תגובה שמתייחסת למכירה של הרכב, או סתם תגובה שלא תורמת במאום לאנושות, ייחסם, סבבה?

נשבר הזין, תלמדו לפרגן. גם אם זה לא לטעמכם. וגם אם זה לא פרוייקט מכונת מסלול. כל אחד עושה מה שהוא אוהב ונהנה ממנו. חלאס להיות נאדים מתנשאים ומגעילים.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

משהו חסר לי כאן ברצף המידע וזו ההודעה בה פותח השרשור מחליט למכור את הרכב.

אבל מה הקשר בין שירוקו לרכב "מתלהב"?

אני לא ממש אוהב יונדאי ולוסטר - בעיה שלי בעיקר ואני דואג לציין שזה באופן אישי אבל תכלס מדובר ברכב עם המון סקס אפיל ומתברר - התנהגות כביש טובה.

בשנים האחרונות למדתי המון על טיב החלומות המוטוריים שלנו.

בשנים האחרונות למדתי לסלוד מהנטייה הבלתי נסבלת הזאת של כלל האנשים "לחיות על הקצה".

למה כל רכב צריך להיות סדרה M? או משהו שמתלוות אליו האותיות RS?

למה כל ג'יפ חייב להיות "זוחל סלעים"?

למה כל צמיג צריך להיות מישלן PS4?

אין שום דבר רע ברכב עם מראה ספורטיבי וזיקה לנהיגה ספורטיבית אבל לא באמת רכב "ספורט" מה שזה לא יהיה - אין שום דבר רע ברכב סקסי שמושך מבטים ובקטע הזה השירוקו לא פחות ממדהימה! ועל הדרך היא שקטה, נוחה יפה וגם אופה.

אין שום דבר רע בלאבזר אותה ולעשות לה דיטיילינג - להפך הבעלים, איך שלא תקראו לו - ילדותי, מתלהב, לא מקשיב - אוהב את הרכב - שאפו וכבוד שהוא הולך בדרך שלו.

אתם נותנים עצות - אתם לא מחליטים בעבור בעל הרכב - הוא בעל הרכב, הוא מחליט - החליט אחרת ממה שחשבתם? פרגנו לו, זרמו איתו ותראו לאן זה מוביל - לכו תדעו חס ושלום אולי תגלו שטעיתם רחמנא או להפך ועוד יותר טוב תגלו "טעות" שהפכה לדבר נכון והוכיחה שאפשר גם אחרת. למה זה כואב כל כך?

לא כל צמיג צריך להיות צמיג לנהיגה בתנאי קצה - למען האמת, לנהיגה יומיומית ואם רוב הנסיעות שלכם מנהלתיות הצמיגים האלה יוכיחו את עצמם כפחות טובים מצמיגי ביניים שמתאימים לנהיגה מנהלתית - כי הם רוב הזמן בכלל לא נמצאים בטמפרטורת העבודה שלהם וזה דבר קריטי בצמיג - הוא נועד לפעול ולהביא אל הפועל את התכונות שלו - בטווח טמפרטורות מסויים וזה דבר שאף אחד לא אומר לכם!

אז קנה צמיגים סינים והנה דווקא להפך גילה שהם מתאימים ועושים את העבודה היטב - אולי אפילו ל90% מהנסיעות שלו הפלא ופלא יעשו עבודה טובה יותר מכל צמיג שבתנאים האלו עדיין יהיה "קר".

למה כל ג'יפ חייב להיות רוביקון עם הייליפטים מפוזרים מסביבו כאילו והיה אגרטל? - מה רע בג'יפ שאת רוב הנסיעות שלו יעשה בכלל לאתרי קמפינג ושבילים יפים בחיק הטבע?

לאחרונה יצא לי לנהוג ברכבים שמגיעים מ0-100 בפחות משש שניות והאמת היא שדווקא ברכבי המנהלים היוקרתיים ועתירי הכוח (300 סוסים ומעלה על הנעה אחורית) עם הנעה אחורית - לא הרגשתי שום דרמה או שום דבר מיוחד שאמר לי וואו כמה הרכב הזה מדהים והמהירות ממש לא דיברה אליי כי לא היתה מורגשת.

לעומת זאת נכנסתי לרכב שההגדרה שלו פאר אקסלנס היא רכב FUN - הנעה קידמית, 180 כוחות סוס וגג נפתח - ולא יכלתי להפסיק לחייך, כמו ילד החיוך לא ירד ממני והמהירות - הרכב מגיע מ0 ל100 באזור ה6-7 שניות "איטי" באופן מובהק מרכבי השרד שנהגתי בהם לעומתו - וכמעט חי@$תי על עצמי מרוב פחד כשנתתי בדבר הזה גז!

היא הרגישה ביי פאר זריזה יותר ומהירה יותר מרכב של 5.9 שניות שנהגתי בו קודם ופשוט רציתי לפהק מרוב שהוא היה נוח ושקט.

תכלס עכשיו ברכב עם מנוע די דומה לחלק מהרכבים האחרים - בנתון 0-100 אני הרבה יותר נהנה פשוט מהכוח של הרכב, מהסטייל שלו וכן פה ושם גם אפשרות לקרוץ לשטח קל וזה לא הופך אותי למתלהב או ילד או כל דבר אחר וגם אם כן - מותר לי להתלהב והדבר הכי טוב להיות זה - ילד!

קצת פרופורציות חברים - תשמרו את הראש על המתניים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

פה הוא פרסם שהוא מוכר את הרכבhttps://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?661662-מכירה-החלפה-VW-Scirocco-2015

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

פורסם

כן, את זה כבר החכמתי לחפש ולראות - אני תוהה לעצמי מה היה זרם המידע שהוא מחק ואם פירט שם - סתם מתוך סקרנות מה מוביל למכירה.

אם הוא הרגיש שהרכב לא נותן ביצועים מספקים? אם זה סתם בגלל שהמיאוס הגיע מוקדם משחשב או פשוט אחרי הכל בכל זאת אין קליק אל הרכב פשוטו כמשמעו או שהבין שזה לא מה שהוא באמת מחפש.

זה יכול לקרות לכל אחד בכל תחום.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...