Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אותי קצת מטריד האמת אם הנחיות היצרן באמת מגדירות החלפה של המותחן והרכב מטופל במורשה אז למה לא החליפו אותו? או שאני מפספס משהו?

כן - אתה מפספס משהו. לתקלה המדוברת לא יצא מעולם recall למי שהיו בעיות בשנים הראשונות, החליפו. אבל לא הזמינו את כל המכוניות באופן יזום.

המוסך מקבל יופי של תגמול מהיבואן על ביצוע recall, ולו היה כזה, אין מצב שהמוסך היה מוותר עליו.

התביעה הייצוגית עליה התייחס פות"ש היא בכלל למנוע שלא הגיע ארצה EA888.

כי שמים פה בארץ פס על הלקוחות, אין פה שום תודעת שירות ו צ’מפיון בכלל...

ושני החבר׳ה מעליך גם אומרים תודה אחרי שמשחילים להם את הצינור .

במקרה דנן, נראה לי שאתה דוחף את הצינור לעצמך.

וכן מי שמתנהג ככה ללקוחות ומבטל בדיקות בטענה שאין לו איך לבדוק.

אתה מתבלבל קצת - אתה לא לקוח שלו, והוא הבהיר לך בעדינות שהוא לא מעוניין בך בתור לקוח.

ואם אנחנו מדברים ברמה של צ'מפיון, נראה שגם להם אין שום סיבה להתאמץ ולשמר אותך כלקוח - בטח לא בצורה בה אתה מתנהל.

אגב בהצלחה עם ה DSG

תודה :-D ה-DSG ברכב שלי הוא לא מהסוג (שלפעמים) מתקלקל, והרכב עבר כבר 225000 ק"מ (עד כה, בלי עין הרע, ללא תקלות משמעותיות)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

להבנתי במנוע המדובר יש שרשרת תזמון שלא מוחלפת כחלק משגרת הטיפולים, אלא אם היא מתבלה / רועשת (דבר שסביר שלא יקרה אחרי 30000 ק"מ בתנאים נורמליים)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
תגיד, אתה הולך וקונה מטרייד אין של סוכנות שלא קשורה בשום אופן לצ'מפיון רכב בן 10.

אחרי שעשית את זה וקנית את האוטו - אתה מחליט שלצ'מפיון יש מחוייבות כלפייך - להחליף חלק באחריות על אותו רכב בן 10, שלא בטוח בכלל שהוא לא תקין.

ואז בינתיים אתה הולך ומלכלך עליהם - וכשלא מסכימים איתך, כל העולם טיפש וכו'.

למה לא אמרת לטרייד אין להוריד לך את העלות של הטיימינג אם הוא פגום?

אחרי העצבים שצמפיון העבירו אותי הנה הסבר מאוד מפורט.

1. אף אחד לא ידע להגיד אם זה שרשרת או לא (כולל ג.ג.ג שאמרו שזאת רצועה וטעו) לכן לא היה לי על מה להתמקח

2. לא ידעתי על הבעיה במותחנים אלא רק אחרי שקניתי את הרכב ראיתי בפורומים

3. אם תבדוק בפורומים השונים בארץ

תמצא לא אחד ולא שניים שתיקנו להם את זה ברכבים ישנים כי יש הוראת תיקון מגרמניה , גם לרכבים ישנים שכבר לא באחריות.

4. היחס של צ’מפיון הוא מזלזל ואת זה יכולים להגיד לך אנשים שעכשיו קנו רכב חדש ופתאום יש להם בעיה ומקבלים יחס חרא, קראתי על זה לא מעט וחוויתי את

זה על בשרי כלקוח שלא בדיוק קשור אליהם אבל זה לא משנה כי יש כבוד בסיסי איך לדבר עם לקוח או לקוח פוטנציאלי.

5. לא אמרתי שכל העולם טיפש אבל אחרי שתיאמתי בדיקה עם מוסך היבואן (שאגב אני משלם עבורה) פתאום אחרי שהמנהלת שירות לקוחות טוענת שאני ממציא את התקלה מבטלים לי את הבדיקה.. שוב לא בדיקה בחינם אלא בדיקה בעלות של כמה מאות שקלים.

6. כשהלכתי למוסך אחר של היבואן אמרו לי אין בעיה כזאת. אפילו הבחור שביטל איתי את הבדיקה ממוסך השחר התפלא שאמרו לי ככה. אם זה לא ברור זה בירוקרטיות והתנהגות אלימה כלפי לקוח שלעשות לו דווקא ולא לבדוק לו את הרכב אפילו שזה בתשלום , נשמע לכם הגיוני?

7. השיחה עם המוקד התנהלה יפה עד שהתחילו להגיד לי שאין שום בעיה כזאת לא בארץ ולא בחו״ל ושאני ממציא. יש בפירוש הוכחות שצ׳מפיון תיקנו על חשבון היצרן רכבים שלא באחריות בפורום Vagit

8. המסקנה שלי מכל העניין הזה שהם לא מבינים כלום גם במוסכים של היבואן או שמשקרים ללקוחות, אני מטפל בזה במוסך מורשה לא של היבואן וכנראה שלא אדרוך במוסך של היבואן יותר וכך אמליץ לכל אחד, לוקחים המון כסף והרשלנות היא גדולה . יש סיפור על בחור שהתלונן על רעש ברכב (עקב המותחן) וצ׳מפיון אמרו לו אין רעש הכל בסדר . הוא נסע מהצפון עד למוסך רון בתל אביב שהחליף טיימינג ונתן לו שירות אדיב ומקצועי. אם הייתה לו בעיה פתאום אתה חושב שהמוסך של היבואן היה לוקח אחריות אחרי שאמרו לו שהכל בסדר ? לא נראה לי

בקיצור יש תביעה ייצוגית לכל העניין הזה, אני אצטרף

אליה אחרי שאבצע את ההחלפה, לא הגיוני שמתנהגים ללקוחות ככה אפילו בסטנדרטים של הארץ .סהכ יש הוראת החלפה מגרמניה והחליפו לאנשים ברכבים ישנים, אני לא צריך להתחנן וללקק לצ׳מפיון , זאת חובתם לפי איך שזה נראה.

פורסם

אם תוכל לתת קישורים רלוונטיים לריקול הזה שהוחלף החלק אצל בעלי רכבים שכאלה זה יהיה מצויין.. וזה בהחלט יוכיח שההתנהלות היא קלוקלת מצד צמפיון. איי צמפיון צמפיון..עד מתי!?!

פורסם

הדבר החכם ביותר שניתן כרגע לעשות הוא לבקש ממוסך רון,חבר הפורום להגיב לשרשור ולכתוב,האם ככל שהוא זוכר היה ריקול כזה או אחר לרכבים עם המנוע הזה.

בהתאם לתגובה,שקול שליחת מייל לשירות הלקוחות של צ'מפיון והמשך נקיטת צעדים ככל שיידרש.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

1. אף אחד לא ידע להגיד אם זה שרשרת או לא (כולל ג.ג.ג שאמרו שזאת רצועה וטעו) לכן לא היה לי על מה להתמקח

2. לא ידעתי על הבעיה במותחנים אלא רק אחרי שקניתי את הרכב ראיתי בפורומים

3. אם תבדוק בפורומים השונים בארץ

תגיד אתה אמיתי ? מתחילת האשכול עדיין לא ציינת מהו נפח המנוע המותקן ברכבך או/גם דגם המנוע כפי שמצויין ברישיון הרכב !

כול מה שכתבת לגבי קריאה בפורומים בחו"ל אולי בכלל לא קשור בחוט השערה למנועים אשר שווקו בחו"ל.

תעלה צילום של רישיון הרכב בלי פרטים מזהים בכדי שנוכל לדעת על איזה מנוע מדובר.

איזה כייף לי :)

פורסם
תגיד אתה אמיתי ? מתחילת האשכול עדיין לא ציינת מהו נפח המנוע המותקן ברכבך או/גם דגם המנוע כפי שמצויין ברישיון הרכב !

כול מה שכתבת לגבי קריאה בפורומים בחו"ל אולי בכלל לא קשור בחוט השערה למנועים אשר שווקו בחו"ל.

תעלה צילום של רישיון הרכב בלי פרטים מזהים בכדי שנוכל לדעת על איזה מנוע מדובר.

1800 TSI דגם מנוע BZB

פורסם

התלונה היחידה שיש על המנוע הזה היא ששרשרת התזמון נוטה להתארך בסביבות 100000 ק"מ, מעבר לזה אין מחלות ידועות.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
התלונה היחידה שיש על המנוע הזה היא ששרשרת התזמון נוטה להתארך בסביבות 100000 ק"מ, מעבר לזה אין מחלות ידועות.

זה לא נכון, המותחן הוא מהסדרה התקולה.

הוחלף מותחן + שרשרת אצל רון. פעם ראשונה שאני אצלו - אחלה מוסך ואחלה בנאדם, מקצועיות ושירות ראויים לשבח!

לצ׳מפיון יש הרבה מה ללמוד.

• תוכן חדש...