Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריכים להחליף נורות חניה לפני טסט

קניתי נורות W5W לפי ספר הרכב

מחפשת סרטון וידאו או מדריך שמראה איך מחליפים, לא מצאתי

פורסם

צריך לפרק קצת פלסטיקה ומגיעים לנורות, את מזהה את הנורת חנייה, מסובבת ומושכת, הנורה יוצאת מהבית מנורה במשיכה, בחדשה לא לגעת ביד, רק עם בד או כפפה, ולחבר גם בלחיצה. ואז לחבר גם להכניס ולסובב.

פורסם

צריך לפרק קצת פלסטיקה ומגיעים לנורות, את מזהה את הנורת חנייה, מסובבת ומושכת, הנורה יוצאת מהבית מנורה במשיכה, בחדשה לא לגעת ביד, רק עם בד או כפפה, ולחבר גם בלחיצה. ואז לחבר גם להכניס ולסובב.

הסרטונים ששלחת לי מתייחסים לאורות דרך, אני מחפשת מדריך להחלפת נורות חניה.

אגב בספר הרכב כתוב שההחלפה מורכבת וצריך ללכת למוסך בשביל זה :/

רוצה להימנע מהעניין.

פורסם
קדימה או אחורה? זה בפנס ראשי?

ובסרטון השני, הוא מחליף גם נורת חנייה, היא צמודה לאור ראשי.

יש נורות חניה אחוריות?

חושבת שזה בפנס הראשי, בעלי בעיקרון התעסק בזה אני רק השליחה.

אבקש ממנו שיסתכל שוב על הסרטון השני

פורסם

היי נטע,

במאזדה 3 - בצד ימין צריך לפרק חתיכת פלסטיקה שמסתירה את הגישה, היא יוצאת ממש בקלות, יש קליפס או שניים שצריך להוציא (מברג שטוח שירים קצת את החלק הפנימי שלו ואז כל הקליפס יוצא. מצד שמאל לדעתי הגישה בסדר.

אני מניח שלאתר את הנורה אין בעיה? רואים איפה היא נמצאת בפנס (נורה קטנה שיושבת בתוך החלק שבוא האורות הגבוהים (אם אני זוכר נכון). איך מוציאים? מסובבים, (כמו שפותחים בורג) את כל התושבת שלה, לא צריך לנתק חוטים לפני. ואז שולפים את כל התושבת מהפנס ואז אפשר להוציא את הנורה (עם קצת כח). אם מחזירים נורה רגילה ולא LED, אז עדיף עם כפפות, כי השומן על הידיים מקצר את אורך חיי הנורות. אם LED, להדליק ולבדוק שעובד - כי LED חייבים להרכיב בכיוון הנכון אחרת לא יעבוד (אם לא עובד-להפוך). ומחזירים באותה דרך.

אם אתם באיזור חיפה אעזור בשמחה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...