Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישהוא התנסה על globalsim של פלאפון?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני בדרכי למזרח בקרוב ואני צריך אינטרנט.

יש לי כרטיס בינלואמי טעון שקיבלתי ממקום עבודה קודם אבל הוא לא עובד ביעד אליו אני טס.

החבילה ב 012 שאליהם אני מנוי, יקרה בטירוף.

מצאתי את globalsim של פלאון שמתומחר סביר (לשם השוואה סים ביעד אליו אני טס, יעלה כ 130 שח, וגלובל סים עם נפח דומה עולה 150).

מישהו התנסה בו ויכול לחוות דעה?

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הייתי לאחרונה מספר שבועות בקנדה, הן הגלובאלסים של פלאפון שהיה לאשתי והן סים החו"ל כלול של הוט מובייל שהיה לי היו מצויינים. את השיחות מקוי פרטנר של שנינו (הבודדות שנכנסו מחוץ לוואטסאפ) ניתבתי לסים של הוט כך שגם נמנענו מקנס של 30 ש"ח לדקה בקירוב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

sperial

תודה רבה! בדקתי את הוט מובייל, הם יקרים כמו 012.

האם לגלובלסים יש חיובים נסתרים פרט למחיר החבילה?

פורסם

לאן אתה טס?

אני משתמש בגלובל סים של פלאפון כבר כשנתיים, ואני מאוד מרוצה. בגלל שרוב הטיסות שלי הן קצרות (יומיים-שלושה) מרגיש לי דבילי לעשות כל פעם חבילה דרך המפעילה ולשלם 100-200 שקל לכל טיסה. קניתי את הסים שעולה 99 שקל ונותן ג'יגה אחת (או שתיים, לא זוכר), והוא עדיין עובד (בתקופה הזו הייתי 5-6 פעמים בחו"ל). שים לב שאין לו באמת תוקף, ואתה יכול "לטעון" אותו בעוד אינטרנט דרך האתר של פלאפון, מה שהופך אותו לעוד יותר נוח.

לאחרונה הייתי בטיול בויאטנם, שהגלובל סים עבד גם שם, אבל העדפתי לקנות סימים מקומיים (הייתי עם אשתי) בשביל שבמקרה הצורך נוכל להתקשר אחד לשני או לעסק כזה או אחר. העלות הייתה 11 דולר או משהו כזה.

בכל מקרה, יש באתר של פלאפון רשימת ארצות בהן הגלובל פועל.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

הגלובאלסים של פלאפון הוא פריפייד לניצן לטעון אותו במידת הצורך. מאבד את תוקפו בכל מקרה לאחר 3 שנים.

בהוט היה מדובר במבצע קצר ובינתיים אני סופג את ה-50 שח לחודש, לבנים שלי צפויות נסיעות והסים ייסע אתם.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם הוא עובד שם ואתה יכול להתמודד בלי שיחות, אני לא רואה שום סיבה לבחור במשהו אחר.

גם קשה לי להאמין שתנצל את כל האינטרנט שלו, ואז תוכל להשמיש אותו שוב בטיסה הבאה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם (נערך)

אני טס איתו כבר שנה, עובד מצוין.

מתכונן לטוס איתו גם ליפן בקרוב :)

עריכה קטנה: אולי בדקת, אבל ביפן יש גם מגוון אופציות להשכרה של ראוטר ויפי נייד. יכול להיות שזה גם משתלם.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

יבגני,

תודה רבה! אכן מכיר את הראוטר, חסרון שלו שאני טס לא לבד ואם נרצה להיתפצל אחד מאתינו ישאר בלי אינטרנט.

פורסם

קיבלתי אתמול חשבונית של הוט - במשך 3 שבועות השתמשתי ב-350 מ"ב. כמובן שלא השתמשתי בו ליוטיוב, אבל אילו ידעתי שזה קצב הצריכה הייתי משתמש בו יותר. ההקצאה היא 2 ג"ב בחודש בחו"ל. רשימת המדינות היא:

אוסטריה, איטליה, אנגליה, ארצות הברית, בולגריה, בלגיה, גרמניה, דנמרק, הולנד, הונגריה, טורקיה, יוון, סלובניה, ספרד, פולין, פורטוגל, צכיה, צרפת, קנדה, קפריסין, רומניה, שבדיה, תאילנד.

פורסם

יש למישהו ניסיון עם world8 שנמכר בדואר?

100 דקות, 100 sms, 1gb ב75 שח. תוספת 3gb ב50 שח נוספים. תקף ל4 שנים.

.We apologise for the inconvenience

פורסם
יש למישהו ניסיון עם world8 שנמכר בדואר?

100 דקות, 100 sms, 1gb ב75 שח. תוספת 3gb ב50 שח נוספים. תקף ל4 שנים.

מקפיץ

לאחר בדיקה בדואר זה או 100 דקות או 1GB או 100 SMS, כאשר כל דקת שיחה לדוגמה מורידה 10MB וSMS אחד

בנוסף לכך יש עלות של 50 ש"ח על הסים, אבל אם עושים המרת מט"ח בדואר אז המחיר יורד ל-5 שקלים.

לכאורה פחות משתלם מפלאלון, אבל כל 3GB נוספים עולים 50 ש"ח והכרטיס מספיק ל4 שנים בניגוד ל3 של פלאפון.

השאלה אם למישהו יש ניסיון איתם

.We apologise for the inconvenience

פורסם

לכמה זמן אתה טס? סימים לתקופות לא ארוכות מתחילים שם די בזול (שבועיים= 25 דולר בערך)

על הדרך, גם אני שם הקיץ. מפגש קארספורום בטוקיו? :-D

• תוכן חדש...