Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הגזמת עם הפראנויה מהחשמל.

לא צריך לנתק את כל הרחוב כדי להחליף נורה.Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

כפי שכתבתי לעיל, גם ניתוק חשמל בכל השכונה לא יגן עליך בכל הנסיבות.

אני באופן אישי מתעסק בחשמל לא לפי כללי החשמלאים אבל מתוך הבנה של הסיכונים. שימוש בנעליים מבודדות, לעולם לא על רצפה לחה או רטובה, שימוש בכלים מתאימים וכך הלאה. אם אני משתמש בסולם אלומיניום תמיד תהיינה לו רפידות מבודדות במגע עם הרצפה. נמנע מפשיטת ידיים ומגע נניח בקיר כדי להקטין כל סבירות להפרש פוטנציאלים בין כפות הידיים ואני מדבר דווקא כי התחשמלתי בצעירותי כמה פעמים ולא מתוך התעסקות לא זהירה אלא בגלל חוסר הבנה.

חשמל, כמאמר העממי, הוא עבד טוב ואדון רע (מאד).

יוסי

פורסם

תודה לכולם.

אבי הצליח להחליף את המפסק הסורר כך שיעוגן היטב למקום, ופשוט סתמתי את הרווח שנשאר (2 ממ) עם סיליקון- ובשלב זה בא לציון גואל.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...