Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי מזדה 323 שנת 2001 GLX עם מזגן שמטריף אותי.

מילאתי כבר כמה פעמים גז כך שבטוח מדובר בנזילה.

מכונאי אחד לא הצליח לאתר אותה, מכונאי אחר בדק עם מכשיר שציפצף וטען שמדובר ביחידה הפנימית.

על התיקון הוא מבקש 600 שח כשמדובר בחלק מחודש.

יש לי אפשרות להביא חלק חדש מארהב וכנראה בעלויות נמוכות בהרבה.

השאלה היא כזו

1. איך קוראים ליחידה הזו בכלל באנגלית?

2. איך קוראים לדגם לנטיס בארהב?

תודה מראש לעוזרים!

פורסם
נשמע זול מאוד. אלא אם יש פטנט בלי לפרק דשבורד..
כתוב - מחיר החלק ללא עבודה.

מאיפה את בארץ? שתוכלי לקבל המלצות לבעלי מקצוע.

פורסם

גשי לשמוע חוות דעת נוספת ושייבדקו את מערכת המיזוג עם חומר זרחני וכך יידעו לאבחן מהיכן בדיוק הדליפה. דבר נוסף...תרשמי מיספר שילדה ננסה לחפש לך את החלק המדוייק. אוכל גם לבדוק לך פה בעיר שלי אם קיים במלאי ואת המחיר..אבל קודם תגשי למישהו מקצועי יותר שלא מפחד לקחת אחריות.

פורסם
גשי לשמוע חוות דעת נוספת ושייבדקו את מערכת המיזוג עם חומר זרחני וכך יידעו לאבחן מהיכן בדיוק הדליפה. דבר נוסף...תרשמי מיספר שילדה ננסה לחפש לך את החלק המדוייק. אוכל גם לבדוק לך פה בעיר שלי אם קיים במלאי ואת המחיר..אבל קודם תגשי למישהו מקצועי יותר שלא מפחד לקחת אחריות.

יש המלצה למישהו באזור הוד השרון/ כפס/ רעננה/ פתח תקווה?

פורסם

מכיר יכול להכווין אותך למישהו תותח בחדרה אם מתאים לך להגיע לפה. באיזורך לא ממש מכיר...מצטער. בכל מיקרה אם גם בא לך לשלוח פה מיספר שילדה אבדוק לך על היחידה עצמה במידה ותצטרכי אותה.

פורסם
מכיר יכול להכווין אותך למישהו תותח בחדרה אם מתאים לך להגיע לפה. באיזורך לא ממש מכיר...מצטער. בכל מיקרה אם גם בא לך לשלוח פה מיספר שילדה אבדוק לך על היחידה עצמה במידה ותצטרכי אותה.

עד לחדרה בלי מזגן?? :)

אני אקפוץ למישהו פה באזור ואשמח להיעזר בך בנושא היחידה לפי הבדיקה החדשה. תודה רבה על הרצון הטוב והנכונות לסייע

• תוכן חדש...