Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

קניית רכב מחברת ליסינג. מודל 2014 עם

85 אלף קמ ואחריות לשנה מלאה

תודה

עריכה אחרונה על ידי elimalka
שגיאת כתיב
פורסם

אם זה משנה איזה רכב, מדובר בשברולט אורלנדו 2014 1.4 בנזין.

בהנחה שהבדיקה תקינה/מתקנים ליקויים בהתאם לדו"ח.

פורסם

מה המקוריות ברשיון?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם אתה מגיע לעסקת טרייד אין הם נותנים "מחירון תמורת מחירון" שזה אומר כמעט ולא מורידים על הליסינג ושוחטים אותך על הרכב שלך.

הפחתת ליסינג עד 22% תלוי בסוג הליסינג(מימוני/תפעולי) אבל הם יכולים לבקש לפי רצונם וכוחות השוק.יש רכבים גם מליסינג שעדיין גם אם לא יפחיתו 15% /22% הם ימכרו בקלות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אתה לא דורש אחוזי הפחתה. הם מבקשים מחיר כלשהו אתה (אולי) יכול להתמקח מעט במיוחד אם אתה בא עם כסף מזומן.

טרייד-אין או הזדקקות למימון דרכם, יורידו את כח המיקוח פלאים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מדובר על מזומן.

מחיר המחירון של הרכב בשיקלול

ליסינג -17%/קמ 85k/אחריות +5%

חודש עליה לכביש 07-18

ב 60.אלף. אולי אצליח להוריד ל 59.

מחיר משוקלל בלוי יצחק 63 אלף.

מחיר סביר?

פורסם

נשמע סביר למדי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לא מכיר את סחירות הרכב אבל יש משהו די חזירי שאולי באשמתו של כותב המחירון.

בנקודת זמן כלשהי כדי לעדן את הפסדי חברות הליסינג,הוכנס סעיף תוספת 5% על אחריות מורחבת.

ככל שערך הרכב גבוה יותר גם 5% הם לא מעט כסף,במקרה שלך באיזור ה 3,000 ש"ח ואל לנו לזלזל בסכומים הללו גם אם הם קטנים לעומת כל העסקה.

אצלי על 1,000 ש"ח אמרתי,שלא אפיל עסקה ,אם היינו מדברים על 3,000 ויותר זה היה נופל מעניין עקרוני- הטובטח בטרייד ממחיר X - תעמדו בו ואל תנסו להוריד במחיר כי בבדיקה שמעו רעש מטופש ממקום כזה או אחר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...