Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יונדאי אקסנט שנת 2000 מנוע 1.5 ידני קוד תקלה P0507.

הוחלף המנוע צעדים בגלל שהקודם לא היה נפתח טוב והאוטו היה מגמגם ונכבה עד עכשיו עברו שבועיים מהרגע שהחלפתי את החיישן באחד חלופי נדלקה הצק אנגין ואומר סלד גבוהה מה אמורה להיות בעיה ?

תושה לעוזרים

פורסם

אולי הרימו לך את הסל"ד בניסיון לקזז את הבעיה של המנוע צעדים.

אז דבר ראשון תבדוק שהמצערת לא פתוחה מידי בסרק (יש בורג כיוון סל"ד סרק ליד הפרפר)

פורסם
אולי הרימו לך את הסל"ד בניסיון לקזז את הבעיה של המנוע צעדים.

אז דבר ראשון תבדוק שהמצערת לא פתוחה מידי בסרק (יש בורג כיוון סל"ד סרק ליד הפרפר)

איך אני אמור לדעת כמה הפרפר אמור להיות פתוח ? להניע כשהצינור אוויר מנותק ? ולראות את המצערת במצב פתוח ?

את המנוע צעדים החלפתי לבד... ובוצע בנוסף ניקוי מצערת

פורסם
לא.

על מנוע חם אתה אמור להיות בטווח של 600 סל"ד +.

לפי זה תסובב את הבורג - סגירה מעלה סל"ד,סובב רבע סיבוב

סלד אני לא יכול לדעת על כמה אני כי אין בלוח שעונים של הרכב מד סלד

פורסם

לפני שאתה מתחיל להתעסק ידנית בבורגי כיוון ומאבד כיווני יצרן אם לא נגעו לעולם בהם תתחיל בלבדוק אם מנוע הצעדים החליפי מבצע איפוס כמו שצריך בחצי סוויץ שהוא מנותק מהמצערת ומחובר למתח שלו. ניקוי מצערת בוצע כמו שצריך במקביל לתהליך ההחלפה של המנוע צעדים? כי אם לא אז זה הזמן לנקות יסודי ולבצע איפוס על ידי ניתוק מצבר. מעבר לכך לבדוק שאין שום כניסת אויר חיצונית מצינורות וואקום. לבדוק צנרת אויר שלא פגומה. לבדוק שסתום pcv שמתםקד כמו שצריך ולא נישאר פתוח תמידית. הסלד אצלך בסרק צריך להיות סביב ה 750 ולא 600 כמו שניכתב.

• תוכן חדש...