Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מדובר על איביזה 2008 6J מנוע 1.6 ידנית, בזמן האחרון קורה לי משהו מוזר עם החלונות שהם לא עולים לגמרי עד למעלה [כל ה 4] כשאני נועל את האוטו.

בהתחלה חשבתי שהבעיה היא במערכת אזעקה החיצונית שיש לי אבל מסתבר שגם אם אני מנסה להרים את המפתחות עם השלט המקורי או עם המפתח כל ה 4 עולים ממש קצת ככה שאני חושב שזה די שולל את האופציה לתקלה במערכת שיש לי.

ניסיתי לאפס מצבר - לא עזר.

האם יש איזשהו תהליך שצריך לבצע כדי לפתור את זה? יש לי גם גישה ל VCDS במידת הצורך אם משם אפשר לפתור את התקלה.

אשמח אם מישהו יודע או מכיר משהו על התקלה ויוכל לעזור.

יש לציין כי מתוך האוטו כל החלונות עולים ויורדים כמו שצריך בלי שום בעיה גם בחלקית וגם פתיחה\סגירה מלאה. הבעיה מתרחשת רק בזמן נעילה של הרכב.

פורסם

איך ניסית לאפס את החלונות ? כן קיימת אפשרות של איפוס החלונות (גובה הסגירה) בעזרת סורק תקלות בחלון בחירת control modules.

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה מרק.

האיפוס בוצע על ידי ניתוק המצבר ואחר כך הלימוד הרגיל על ידי הורדת החלון עד הסוף, לחיצה ממושכת של 2 שניות וסגירת החלון עם לחיצה ממושכת של 2 שניות לכל חלון.

יש לך קישור ל PROCEDURE שאתה מדבר על עליו כדי שאוכל לנסות אותו?

פורסם

היי, אין לי קישור מכיוון שביצעתי את העבודה בעזרתו של חבר הפורום מוסך רון או העובד שלו אופיר שהינו גם חבר הפורום לפני מספר שנים ואינני זוכר.

בכול מקרה התופעה מוכרת ולצערי כול שנה התופעה חוזרת על עצמה ולפעמים הפיתרון לבעיה הוא כזה.

* תעלה כול חלון ידנית עד הסוף ושחרר את הכפתור ולחץ עליו שוב פעם לשני שניות.

** חשוב מאוד לבדוק את מצב הסוללה בשלט מכיוון שנסיונות כושלים גורמים למערכת גם לתופעה שציינת.

בכול מקרה נסה להעזר בקבצים המצורפים (הפיתרון לבעיות אחרת אבל ייתכן שזה קשור).

One-touch up and down function-Putting into operation.pdf

(6L) Key with radio-frequency remote control. Rarely works.pdf

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...