Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כרטיס תדלוק לחברת דלק / פז ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי כרטיס תדלוק לתחנות של דור אלון שמנפיקה קרדיטקום. תהיתי אם במקרה יש כרטיס דומה גם לפז או דלק?

תודה,

עדן

פורסם
שלום,

יש לי כרטיס תדלוק לתחנות של דור אלון שמנפיקה קרדיטקום. תהיתי אם במקרה יש כרטיס דומה גם לפז או דלק?

תודה,

עדן

בדיוק עשיתי כרטיס פזומט - 0527766900

פורסם
בדיוק עשיתי כרטיס פזומט - 0527766900

זה בלי דמי מנוי או משהו נכון?

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
זה בלי דמי מנוי, בכרטיס תדלוק שלפזומט נותנים הנחה של 60 אג' לליטר. (לפחות זה מה שאני קיבלתי)

למי צריך לפנות כדי לקבל את זה

פורסם

הנה, בקישור

לי יש כרטיס שמהווה הוראת קבע (לסולר, בטן) מקבל 5 אג' הנחה נוספות.

מה הכרטיסים לחברות הגדולות מקנים לכם?

דלקן כיום - עלות התקנה של מאות בודדות...

פורסם

מתעלק,

למישהו מכאן יש דלקן אוניברסלי ויכול לתת חוו"ד? (תהליך התקנה, התממשקות עם תחנות, הנחות)

תודה

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
זה בלי דמי מנוי, בכרטיס תדלוק שלפזומט נותנים הנחה של 60 אג' לליטר. (לפחות זה מה שאני קיבלתי)

60 אג'?? זה הרבה!

זה לחברות מסויימות? או לכלל עם ישראל?

כפיר הג'ינג'י

פורסם

זה כרטיס קאש ליטרים או כרטיס שאתה מתדלק ומשלם בסוף החודש?

פורסם

תיאמו לי למחר עם סוכנת מכירות של פז לחתימה על חוזה.

בקרדיטקום הכל התנהל דרך המייל.

פורסם
הנה, בקישור

לי יש כרטיס שמהווה הוראת קבע (לסולר, בטן) מקבל 5 אג' הנחה נוספות.

מה הכרטיסים לחברות הגדולות מקנים לכם?

דלקן כיום - עלות התקנה של מאות בודדות...

הכרטיס שלך הוא פז-cash? או כרטיס שאתה מגהץ בזמן התדלוק וזה מחייב אותך בהוראת קבע פעם בחודש?

אני שואל כי הסוכנת של פז שלחה לי הסכם במייל (לא יכלה להגיע לפגישה) ונראה שמדובר בכלל בפזומט ולא בכרטיס תדלוק.

ההסכם מצורף בהודעה

13.2.2018.pdf

פורסם

כשכתבתי "בטן" התכוונתי לרשת טן TEN. הכרטיס שלי הוא הוראת קבע לטן. אין לי מושג מה התנאים בפז.

אם יש לך כרטיס לדור אלון - סונול, למה צריך גם כרטיס לפז?

מוזמן להתקשר אליהם לשירות לקוחות, ישמחו לענות. יכול מאוד להיות שהתנאים באתר לא תואמים ל 2018 (דלקן אוניברסלי) ועלות ההתקנה האמירה.

פורסם
כשכתבתי "בטן" התכוונתי לרשת טן TEN. הכרטיס שלי הוא הוראת קבע לטן. אין לי מושג מה התנאים בפז.

אם יש לך כרטיס לדור אלון - סונול, למה צריך גם כרטיס לפז?

מוזמן להתקשר אליהם לשירות לקוחות, ישמחו לענות. יכול מאוד להיות שהתנאים באתר לא תואמים ל 2018 (דלקן אוניברסלי) ועלות ההתקנה האמירה.

אה לא הבנתי את זה נכון אז. אני רוצה גם לפז כי יש יותר תחנות קרובות אליי מאשר דור אלון.

אני אבדוק - תודה בכל אופן!

פורסם

לי ספציפית יש תחנה ליד הבית שגם ככה מאוד זולה (בסולר ההפרשים מאוד משמעותיים) ובעת התדלוק היה מבצע הצטרפות במקום, והכרטיס מקנה 5 אג' הנחה נוספות על המחיר הזול במשאבה.

לא מבין למה לא לתדלק בכרטיס אשראי. מקיש ת.ז. וממתין 10 שניות.

• תוכן חדש...