Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

נשרפה לי (אני מניח) נורת חנייה קדמית בצד הנוסע (מזדה 3 - 2010).

כיוון שמנסיוני, החלפת נורה היא בד״כ פעולה פשוטה, הרמתי מכסה מנוע והסתבר שזה אולי לא המצב ברכב הזה. לא ראיתי שום דרך להגיע לנורה הזו מתוך תא המנוע. ניתן לפרק את הקונקטור של הפנס שחוסם את הגישה לנורה אבל גם אז יהיה קשה מאד להכניס לשם יד.

פניתי לספר הרכב ושם מדובר על לפרק את החלק התחתון והקדמי של מגן הבוץ, שלפני הגלגל. עשיתי את זה אבל אז נראה שהפלסטיק משודך (במעין שדכנים, מקוריים) לשאר מגן הבוץ שנמצא מעל ומאחורי הגלגל.

קצת חששתי להמשיך ונדמה גם שאפילו אם אפרק הכל עדיין יהיה מאד קשה להגיע לנורה.

מישהו יכול להסביר מה אני מפספס?

תודה רבה

פורסם

התמונה, להבהרה, נלקחה מפוסט אחר בפורום שמתייחס לנורה אחרת אבל במקרה מציג רכב עם הנורה ששרופה אצלי (סימנתי בעיגול ירוק).

פנס.jpg

פורסם

אני ניגשתי דרך מכסה המנוע.

מסובבים את הבסיס/קונקטור בכמעט 90 מעלות נגד כיוון השעון.

זה בסיס/קונקטור בצבע אפור בהיר עם 2 "כנפיים".

*אם אתה מרכיב מנורת לד, תפעיל אותה לפני שאתה מרכיב בחזרה. אם היא לא פועלת, ייתכן ובגלל הקוטביות.

**אם יש לך אצבעות עבות/כף יד גדולה מהממוצע, יהיה לך קשה.

פורסם

תודה על התשובה אבל אני לא לגמרי מבין איך הצלחת "לעקוף" את הקונקטור של החשמל (האצבעות שלי לא עבות או קצרות במיוחד). אני לא מצליח להפריד את התקע מהשקע וחושש להפעיל כח.

צירפתי שתי תמונות (החץ מראה איפה נמצאת הנורה).

תודהsketch-1527948307852.jpegsketch-1527948299914.jpeg

פורסם

05:45

אתה צריך לנתק את הצמה הראשית של הפנס מהבסיס שלה.

מניסיון, קשה מאוד לנתק את הזכר מהנקבה.

פשוט תפריד את הצמה מהבסיס שלה. תחליק אותה אחורה.

פורסם

הצלחתי בסופו של דבר להפריד בינהם, צריך ללחוץ מאד חזק על הקליפ ולנענע לפה ולשם ובסוף יצא, מאד בקושי.

להוציא את הנורה עם התושבת היה כמעט בלתי אפשרי וייתכן ששברתי כמה עצמות בכף היד.

עכשיו אני מנסה להחזיר למקום, אחרי שהחלפתי נורה וזה אפילו מסובך יותר מלהוציא

פורסם

וואו, מהיותר הזויים. עדיין חושש שהדברים לא מהודקים כראוי.

ואני חשבתי שבמונדאו, עליו השלום, התכנון היה לקוי.20180602_190829.jpeg

• תוכן חדש...