Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

האם יש סריקה ממוחשבת טובה\אמינה יותר או פחות כתלות במכשור בו בוצעה הבדיקה, או שכל מחשב שיודע לסרוק תקלות יתן את אותם נתונים יבשים שיודע לספק מחשב הרכב ?

 

כמה אני אמור לשלם על בדיקה כזו והאם ניתן "למשוך" או לשחזר נתונים שאופסו בעבר ?

 

תודה וסופ"ש קריר.

פורסם

תלוי לשם מה אתה צריך את הסריקה. אם מדובר בתקלת מנוע כללית כל סורק פשוט ייתן לך קוד תקלה. אם מדובר על תקלת גיר, abs, כריות אויר וכו...תצטרך סורק מקורי כבר...וגם זה תלוי באיזה רכב מדובר..

פורסם

סריקה היא לא רק ״שליפת תקלות״.

בזמן איבחון ממוחשב איש הדיאגנוסטיקה מסתכל על נתונים וקריאות חיישנים בזמן אמת. בהחלט יש חשיבות לטיב הסורק, ולא פחות מזה, לטיב איש הדיאגנוסטיקה.

לא חייבים סורק מקורי. ישנם לא מעט יצרנים רציניים מאוד שמייצרים סורקים מקצועיים עם חבילות תוכנה שיודעים להתממשק לכל מחשבי הרכב, של מיטב היצרנים, ולהציג את כל הנתונים, לפעמים בצורה נוחה יותר מהמקורי. עלות סורקים כאלה עשוייה להיות 10k$ וצפונה, לצערי ממש לא כל מוסך מחזיק סורק שכזה.

יום טוב גם לך

פורסם (נערך)

לקח לי קצת זמן לקבל את הטופס, מצורף טופס הבדיקה:IMG-20180521-WA0002.jpg

 

ע"פ הבוחן, אלו תקלות ישנות שכנראה נבעו ממצבר חלש, הוא המליץ לאפס אותן ולבצע סריקה נוספת. יש צורך בכך לדעתכם ?

 

(עריכה, תוספת)

ראיתי שיש לרכב שקע OBD נגיש ונח, אשמח לקבל המלצה למכשיר מומלץ שיכול להתחבר ולשדר נתונים לסמארטפון. I30CW 2013

 

תודה רבה.

עריכה אחרונה על ידי אשרי
×
×
  • תוכן חדש...