Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה סטינגר סוף סוף תגיע?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יואב באיזה מחירים ?

ומה היה הצפי הגעה? יולי?

Sent from my iPhone using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי Jeka.E

2017 Type R

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תמחורים של קווי מוצרים זה בעיקר פסיכולוגיה. משתמשים בהם כדי לדחוף את הקונה למוצר מסויים וכשמתמחרים גבוה מוצר אחד זה כדי להקנות יוקרה לקו המוצרים כולו.

כן, רק שזה לא ממש הצליח לפיאט עם ה 500 טריבוטו. מביך להזכר בזה גם היום למען האמת.

פורסם

מה זה אם תגיע? יש סטינגר בארץ, לא על הכביש (עד כמה שאני יודע) איפה כן חונות 2 אני כן יודע, ויש גם תמונות

רמז באזור אשקלון יש 2 חונות בחניה מקורה

פורסם
מה זה אם תגיע? יש סטינגר בארץ, לא על הכביש (עד כמה שאני יודע) איפה כן חונות 2 אני כן יודע, ויש גם תמונות

רמז באזור אשקלון יש 2 חונות בחניה מקורה

יכול להיות שאתה מדבר על הבונדד של קיה שנמצא באיזור תעשייה של אשקלון?

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

העלתי כמה תמונות שלהן לפני כמה שבועות, יש 3 כרגע בארץ GT, וניתנו מקדמות עליהן כבר ממקור ראשון.

המגזין של חבר מביך, הסטינגר היא מכונית האצבק ולא סדאן....

פורסם

המגזין של חבר מביך, הסטינגר היא מכונית האצבק ולא סדאן....

במגזין של חבר כתוב "קופה 4 דלתות" וזה בדיוק איך שהיצרן מגדיר אותה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

סטינגר הוא נסיון נחמד ודי מוצלח של קיה להכריז - אנחנו יכולים! (אומנם בעזרת מהנדסי במוו אבל בכל זאת).עשיתי נסיעיית התרשמות קצרה בברלין ודיברתי עם אנשים ששקלו לקנות. מנועים לא יעילים במיוחד, גיר בכלל לא ספורטיבי, איכות האינטריור לא מבריקה. אבל במחיר שלו בחו"ל הרכב יכול למצוא קונים מעטים.

עריכה אחרונה על ידי zvit
מחיקת התבטאות מיותרת
פורסם

מאמין שב250-270 יהיו פה קונים, 380 זה כבר הזוי לגמרי. גם באירופה היא לא הכי זולה (יחסית...).

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
סטינגר הוא נסיון נחמד ודי מוצלח של קיה להכריז - אנחנו יכולים! (אומנם בעזרת מהנדסי במוו אבל בכל זאת).עשיתי נסיעיית התרשמות קצרה בברלין ודיברתי עם אנשים ששקלו לקנות. מנועים לא יעילים במיוחד, גיר בכלל לא ספורטיבי, איכות האינטריור לא מבריקה. אבל במחיר שלו בחו"ל הרכב יכול למצוא קונים מעטים.

גם בארץ יהיו קונים מעטים אם בכלל,

אפשר למצוא דגמים ממותגים מוכרים יותר בתחום שישמרו גם ערך וגם יתנו ביצועים מהנים

קובי

:-)

פורסם

לא מאמין שיקנו את האוטו הזה במחירים האלו...

מול הגרסה החלשה ניקח סקודה סופרב הכי מפוארת ונשארים עם המון עודף. או אינסיגניה המפוארת.

מול הגרסה החזקה ניקח לדוגמא אינפיניטי Q50 RED SPORT, בחו"ל שתיהן כ-50,000$

היה צפוי שהקיאה תעלה בדיוק ככה. מחירי סגירה באינפיניטי סביב 375,000 לא יודע מחיר מחירון.

במוו נותנים סביב 12-13 אחוז הנחה על מחירון לפי הצעה שקיבלנו על 440i בלי יותר מידי מאמץ.

ומי שהשווה את הסטינגר ל-M5 חחחח מה הקשר!?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

מחיר, מרווח, הספק, להמשיך...?

ובכולן ידה של הסופרב 280 על העליונה (השוואה מול סטינגר 2.0T)

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...