Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופניים חשמליים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח להמלצות על מה לשים דגש, משקל רוכב כ100 ק"ג

הדרך היא כזו (לכל כיוון)

Capture.JPG

התקציב הוא 3000-3500

הדיל הכי טוב שמצאתי עד עכשיו הוא זה:

http://www.tselectricbike.com/CATALOG.asp?Page=NewShowProd.asp&PRodID=850495

יש רק חוות דעת אחת עליהן בזאפ, ולא מצאתי שום דבר ביוטיוב/גוגל

חוץ מסוללה של סמסונג שום דבר אחר מהרכיבים לא מדבר אלי, אשמח לעזרה.

פורסם

אני מניח שאתה רוכש את האופניים בשביל להתנייד לעבודה. שים לב למשקל של האופניים 25 ק"ג זה לא מעט ואתה צריך לחשוב היטב כמה פעמים אתה צריך לעלות את האופניים במדרגות או לקפל לתא המטען של הרכב או לקפל בשביל להשתמש בתחבורה ציבורית.

פורסם

אם אתה שוקל 100 קילו, אולי כדאי לקנות את האופניים האלה עם הצמיגים הרחבים, שערסים אוהבים אותם.

http://www.ofnocenter.co.il/אופנים-חשמליים-smart-bike-big-foot

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הזמנתי לבסוף את מה שפרסמתי בהודעה הראשונה.

יש לי אפשרות לוותר ללא דמי ביטול לאחר נסיעת מבחן, ושדרגתי למנוע 350w בגלל המשקל שלי.

שים לב שהביגפוט גם יקרים יותר משמעותית, בעלי מנוע חלש יותר והם ללא בולם אחורי.

פורסם

להערכתי במרחק ובשיפועים שאתה צריך, תוכל להסתפק באופניים פשוטים עם מנוע 250W, זאת על אף המשקל. פשוט לא תהיה הרוכב הכי מהיר.

פורסם
הזמנתי לבסוף את מה שפרסמתי בהודעה הראשונה.

יש לי אפשרות לוותר ללא דמי ביטול לאחר נסיעת מבחן, ושדרגתי למנוע 350w בגלל המשקל שלי.

שים לב שהביגפוט גם יקרים יותר משמעותית, בעלי מנוע חלש יותר והם ללא בולם אחורי.

עשיתה בחירה נכונה גם גם בולם זעזועים אחורי גם מעצור דיסק קדמי ואחורי וגם סוללת 48v עם תאי סמסונג שתהיה חזקה יותר.

בגדול לקחתה את מה שהייתי ממליץ לך בעצמי.

פורסם (נערך)

בסביבה עירונית בולם זעזועים אחורי גורם ליותר נזק מתועלת - אובדן אנרגיה, תוספת משקל, יצירת נקודת תורפה בשלדה, אבל זה נראה מגניב בקטלוג ואין מה לעשות אנשים קונים עם העיניים.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם (נערך)

^ +1. מוסיף גם את הקדמי כמיותר לחלוטין. אבל בלעדיו לא ניתן להשיג אופני מדבקה.

לי יש אופניים חשמליים הכי בסיסיים שעלו כ-2500 ש"ח (של רוזן מינץ). עושה 4.3 ק"מ לכיוון במישור (שינוי גובה 18 מ' מקסימום לפי גוגל) עם משקל של 80 קילו ביום טוב ללא שום בעיה.

נראה שאצלך יש עליה יותר רצינית ויותר ממושכת, כך שאולי שווה להשקיע ב-48V.

שים לב שאם שידרגת למנוע 350W, זה אומר שהן לא עומדות בתקן. כלומר הוחלף להן גם הבקר. הייתי מאוד נזהר מהטענות של אופניים כאלו. תוציא את הסוללה תמיד כשאתה מטעין שלא תתפוצץ לך בטעות. זה הרבה יותר נפוץ ממה שנדמה לך. רק במעגל הקטן שלי אני מכיר שני מקרים של התפוצצות סוללה שהוטענה באופניים "משודרגות".

עריכה אחרונה על ידי A_lex
פורסם
^ +1. מוסיף גם את הקדמי כמיותר לחלוטין. אבל בלעדיו לא ניתן להשיג אופני מדבקה.

לי יש אופניים חשמליים הכי בסיסיים שעלו כ-2500 ש"ח (של רוזן מינץ). עושה 4.3 ק"מ לכיוון במישור (שינוי גובה 18 מ' מקסימום לפי גוגל) עם משקל של 80 קילו ביום טוב ללא שום בעיה.

נראה שאצלך יש עליה יותר רצינית ויותר ממושכת, כך שאולי שווה להשקיע ב-48V.

שים לב שאם שידרגת למנוע 350W, זה אומר שהן לא עומדות בתקן. כלומר הוחלף להן גם הבקר. הייתי מאוד נזהר מהטענות של אופניים כאלו. תוציא את הסוללה תמיד כשאתה מטעין שלא תתפוצץ לך בטעות. זה הרבה יותר נפוץ ממה שנדמה לך. רק במעגל הקטן שלי אני מכיר שני מקרים של התפוצצות סוללה שהוטענה באופניים "משודרגות".

תודה על האזהרה, ברור לי שבולם זעזועים זה נק' תורפה אבל היי, אני נוסע 6 ק"מ ביום וגג 10, אני לא הולך לעשות איתם מוטורקרוס.

הייתי בטוח שסוללה תמיד מטעינים מחוץ לאופניים בכל מקרה.

לגבי התקן הם טוענים שה350 זהו תקן אירופאי וה250 זה תקן אמריקאי.

פורסם

אני נוסע בכל יום כ-20 ק"מ הכוללים בערך 150 מ' טיפוס, עם אופניים הכי בסיסיים שיש.

לא הייתי משקיע שקל מעבר למפרט הכי בסיסי שקיים לצרכי פות"ש (מזכיר - 3 ק"מ לכיוון, 50 מ' טיפוס).

פורסם

יש לי אופניים חשמליים ואני משתמש בהם דיי הרבה. בולם אחרוי זה שדרוג גדול מאוד גם בעיר.

(אין לי אז אני יודע.......)

אגב אחלה מחיר.

פורסם

אני לא הייתי ממהר לשיר בשבחי הבולם האחורי, באופן אוטומטי. מהכרותי בתחום אופני ההרים, בולם שלא מתוכנן ועובד כמו שצריך, יכול להיות הצקה יותר גדולה מאין-בולם.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ את השרשור.

אני מתלבט לגבי הסבה של אופני הרים/עיר שיש ברשותי לחשמליים.

האופניים דומות לאלו: https://www.matzman-merutz.co.il/ArticleID_3670

הדרך שלי לעבודה וחזרה היא 6 ק"מ לכל כיוון, כשמדובר על הפרש גבהים של 320 מטר.

1. האם לאחר הרכבה של קיט כזה, האופניים יעמדו במשימה?

2. מה סדר גודל של עלות של קיט חשמלי סביר?

3. מה אורך החיים של הסוללה?

תודה

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

• תוכן חדש...