Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

לחבר רכב 2013,

הלוחיות שלו דהויות ואני זוכר שכמה שנים לאחר מכן אפשרו החלפת לוחיות רישוי למי שרשום על לוחית הרישוי שלו IL50/IL77.

הוא שלח לי תמונות של הלוחיות, תוכלו להגיד האם הוא זכאי להחלפה במסגרת הריקול המדובר?

WhatsApp Image 2018-05-03 at 12.57.17.jpegWhatsApp Image 2018-05-03 at 12.57.38.jpeg

תודה!

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ההחלפה ללא תשלום היא עד 5 שנים מתאריך הייצור - לא הצלחתי לזהות את חודש הייצור של הלוחיות מהתמונות ששלחת.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

גיליתי שם איפשהו 0613, האם זה חודש הייצור או שבוע הייצור? (בדומה לצמיגים)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
גיליתי שם איפשהו 0613, האם זה חודש הייצור או שבוע הייצור? (בדומה לצמיגים)

זה חודש הייצור - גש בהקדם למכון רישוי והחלף - אל תתמהמה האחריות נגמרת בסוף החודש.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

החלפתי היום לוחיות במכון הרישוי, ותאריך הייצור המוטבע הוא 1217, כך שבפועל הלוחית כבר בת חצי שנה, והאחריות מתקצרת בהתאם.

Sent from my M3s using Tapatalk

פורסם

למיטב זכרוני חובה על בוחן הרכב בטסט להגיד לך שאתה יכול להחליף באחריות.

ההחלפה מתבצעת במכון הטסטים עצמו, ללא שום עלות מצידך.

במידה ולא יאמר לך כלום (לא סביר) "תזכיר" לו בשאלה לגבי האחריות על המספר.

שבוע שעבר החלפתי זוג באחריות, על אותה דהייה פחות-או-יותר כמו שמוצג בתמונה שצרפת.

פורסם

האם ניתן להחליף שלא במסגרת המבחן השנתי?

פורסם

שאלה - יש לי רכב שהמספרים שלו נהיו פגומים (ספרה אחת התחילה להימחק) אז אמרו לי (הבוחנים במכון הטסטים.) לקנות לוחית חדשה. שילמתי 55 ש"ח אבל הרכב יחסית חדש (2014) והמקרה היה ב 2016, ככה שהלוחית שנתיים על הכביש. אם יש לי קבלות והכל, אני יכול לקבל החזר? לא שהכסף משנה, על העיקרון.

פורסם

אחרי שנתיים לך תוכיח שאין לך אחות..

בשביל לקבל זיכוי ממשרד הרישוי המכון צריך לשלוח את הלוחית (לגזור לה את הפינה ולשלוח אותה).

במקרה שאין לוחית (אתה לא לקחת אותה, הם השמידו אותה) אין סיכוי לאחריות.

אחרי שנתיים, לדעתי, אין מה לעשות עם זה.

יהיה לך קשה עד בלתי אפשרי להוכיח אלא אם, הלוחיות אצלך ושלמות.

פורסם
אחרי שנתיים לך תוכיח שאין לך אחות..

בשביל לקבל זיכוי ממשרד הרישוי המכון צריך לשלוח את הלוחית (לגזור לה את הפינה ולשלוח אותה).

במקרה שאין לוחית (אתה לא לקחת אותה, הם השמידו אותה) אין סיכוי לאחריות.

אחרי שנתיים, לדעתי, אין מה לעשות עם זה.

יהיה לך קשה עד בלתי אפשרי להוכיח אלא אם, הלוחיות אצלך ושלמות.

יש לי קבלה ששילמתי על לוחית לא תקינה על רכב בן 4.. אין שום ספק שהלוחית, בזמן התשלום, הייתה באחריות.

פורסם

ואם הבוחן יבוא יגיד שמע אני לא זוכר מה היה, אולי פסלתי בגלל הדהייה ואולי הלוחית הייתה שבורה, או חתוכה ל2, לא זוכר.

מה תגיד לו ?

ובכלל, שוב, כדי להזדכות על הלוחית תחת אחריות צריך פיזית למסור את הלוחית הישנה למשרד הרישוי. אין שום דרך אחרת.

פורסם
האם ניתן להחליף שלא במסגרת המבחן השנתי?

בוודאי שאפשר.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
שאלה - יש לי רכב שהמספרים שלו נהיו פגומים (ספרה אחת התחילה להימחק) אז אמרו לי (הבוחנים במכון הטסטים.) לקנות לוחית חדשה. שילמתי 55 ש"ח אבל הרכב יחסית חדש (2014) והמקרה היה ב 2016, ככה שהלוחית שנתיים על הכביש. אם יש לי קבלות והכל, אני יכול לקבל החזר? לא שהכסף משנה, על העיקרון.

האחריות היא לדהייה של הרקע בלבד - סיפרה שהחלה להימחק יכול להיות רק כתוצאה מנזק פיזי, וכן לא כלול באחריות.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...