Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טויוטה קאמרי החדשה נוחתת בישראל (בגרסה היברידית בלבד) עם עיצוב נועז מבעבר,פלטפורמה חדשה ויותר אבזור. וגם, לראשונה בטויוטה היברידית כלשהי בישראל, יש אופציה לרכוש אותה גם עם סוללות ליתיום. כל הפרטים כאן.

MAIN.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

מעניין ההבדל בין הסוללות, יש סיבה שכל דגם מצוייד בסוללה אחרת?

אני מנחש שהדגם הבסיסי מיועד להתמודד במכרזים ממשלתיים ולכן כדאי שיציג נתוני צריכה עדיפים.

האבזור בדגם הבסיסי מעט מאכזב, חסרים פריטים כמו מיזוג למושבים האחוריים, מראה מרכזית עם עמעום אוטומטי ואפילו מערכת המולטימדיה בהתקנה מקומית.

אגב הקאמרי החדשה נמכרת בארץ כבר מספר חודשים מיבוא מקביל של אוטומקס, יצא לי אפילו לראות אחת על הכביש, לעיצוב אני לא התחברתי אבל מדובר במכונית שקשה להתעלם ממנה גם בגלל העיצוב וגם בגלל הממדים. לפי המפרט נראה שהדגם של אוטומקס מקביל ל-XLE אך זול בכ-5,000 שח.

פורסם
הכלאה של אינפינטי וקרולה , סגמנט מת רכב מיותר (כנראה יימכר בכמויות לציי רכב) .

בנתיים סונטה היבריד נמכרת בכמויות יפות.

זה כנראה גם הסיבה להורדת מחיר של הקאמרי בדור הנוכחי.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

^בדיוק מה רציתי להגיד. נראה שמכוונים ישר לסונטה\אופטימה בין העיניים.

על פניו, לקהל שמרני, שמחפש רכב גדול, מרווח וחסכוני, עם מערכות בטיחות אקטיביות, ושלא מחפש פוזה ולא נכנע למגפת הג'פנת, נראה כמו אופציה לא רעה בכלל. לעזאזל, קשה לי להאמין שאני כותב את זה, אבל אני אפילו עשוי לרכוש אחת כזו עוד כמה שנים :? .

חזיר דיזל

פורסם

אבא שלי חושב ממש ברצינות על סונטה\אופטימה,

המחיר הזה משנה קצת את תמונת המצב,

האם לדעתכם יש מה לחכות ל 0 קילומטר ?

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם
מה המשמעות של "מערכת מולטימדיה מקורית בהתקנה מקומית" ?

קצת סותר אחד את השני.

כנראה כמו בשאר המכוניות שלהם, על בסיס המולטימדיה המקורית מתקינים את הטויוטה קונקטד, ואפשר לעבור בין הממשקים.

הספקתי לראות שתיים כאלה מייבוא מקביל ודווקא עיצוב לא רע.

פורסם
כנראה כמו בשאר המכוניות שלהם, על בסיס המולטימדיה המקורית מתקינים את הטויוטה קונקטד, ואפשר לעבור בין הממשקים.

הספקתי לראות שתיים כאלה מייבוא מקביל.

תודה!

בדגמים הרגילים אם אני לא טועה טויטה קונקטד נמכרת בתוספת תשלום של 2000-3000 ש"ח.

מקווה שכמו ביונדאי,עם מעט התעקשות אפשר לוותר על זה,למרות שאני בספק שישראל ישראלי יוותר על הוויז שלו (או "מתנה חינם").

פורסם

לא בטיוטה, תבקש הנחה ותהנה.

דווקא קורולה הגיעה ל 0 ק''מ.

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם
מעניין ההבדל בין הסוללות, יש סיבה שכל דגם מצוייד בסוללה אחרת?

אני מנחש שהדגם הבסיסי מיועד להתמודד במכרזים ממשלתיים ולכן כדאי שיציג נתוני צריכה עדיפים.

זו כמובן לא החלטה של היבואן המקומי, אלא כך טויוטה מייצרת את הדגם.

זו החלטה שאולי קצת מנוגדת להגיון, להוסיף את הסוללה הקלה יותר לדגם שגם כך קל יותר מראש בשל אבזור מופחת, אך ההגיון - של טויוטה - הוא שמי שצריכת הדלק חשובה לו לפני אבזור כזה או אחר, צריך לבחור את הדגם הקל ביותר ולכן טויוטה הוסיפה את סוללות הליתיום-יון בקמארי דווקא לדגם הפחות מאובזר.

מדוע לא להשתמש בכל הדגמים בסוללת ליתיום-יון? התשובה שמורה אצל טויוטה שכן הטענה היא שעלות הייצור של שני התאים זהה, אך סביר להניח שזה פשוט כמו במקרים רבים אצל טויוטה - זה מה שיש במחסנים ובזה נשתמש.

• תוכן חדש...