Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לפטופ לתלמיד ב1500 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רוצה לחזק את דבריו:

קניתי את המחשב הזה לצורך מחשב שני (יש לי מחשב נייח) לצורך לימודים בחלונות.

המחשב אצלי חודשים, אני מאוד מרוצה.

אני גם הוספתי זיכרון (4 ג'יגה) לצורך לעבוד עם יישומים במקביל וגם עם מטלב (תכונה שמהנדסים/מתמטיקאים).

אם אתה תרצה לראות את המחשב, אולי אפשר להיפגש.

בהצלחה.

תודה על המידע.

אם המחשב מספיק טוב בשביל מטלב, יהיה מעל ומעבר לתלמידה בת 13.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

בעיקרון אני מאמין שהמעבדים של היום מאוד חזקים. עם זאת אני חושב שכדאי להשקיע במעבד שלפחות I3. הספק של מעבדי סלרון לעומת I3 הוא כמעט פי 10.

אמנם המחשב עצמו עם מעבד בדור השישי (ויש שיגידו שיש הבדלים בין דור שביעי לשמיני), אוכל להגיד ממחשב של חבר: חבר רצה מחשב שמטלאב יפתח במהירות, קנה נחשב עם SSD ומעבד דור שמיני (I7) וההבדלים בנינו בפתיחה הוא 5 שניות.

התוכניות שאני מפעיל במטלב הן קלות, כך שאני חושב שאין סיבה לא לקנות את המחשב הזה למתבגרת בת 13.

פורסם (נערך)

עכשיו אני בין חלונות, אז הסתכלתי שוב על השרשור.

אני קניתי את המחשב לפני חודשים באילת. המחיר באתר לקונים באילת 1400 ש"ח. קנו לי את המחשב ב-1231 ש"ח (אילו אותם רוכשים לא היו קונים לפני כן, הייתי מקבל הנחה נוספת של 50 ש"ח).

אני מאוד מרוצה מהמחשב הראשון שהציעה Nakamichi. הוא משרת אותי.

החסרון שלו בתור סטודנט הוא גדול. אבל בשביל ילדה בת 13, אני חושב שהגודל הוא מתאים.

אגב, ראיתי במכללה שבה אני לומד עוד כמה מחשבים כאלו, וכל בעלי המחשב מרוצים. בנוסף לרוב הסטודנטים יש מחשבי לנובו מעל שנה והם חיים טוב.

זה המחשב הראשון שלי שהוא לנובו, ואני מאוד מרוצה מהשירות שהם נותנים לי (יש תוכנה שמעדכנת את החומרה, ולא צריך לחפש ידנית את העדכונים).

אבל אני סתם שאלה: למה רכוש מחשב נייד ולא נייח? מסך FHD בגודל 22 אינץ' הוא לא יקר, ורואים בו די טוב. אפשר למצוא אחלה חומרה למחשב כזה.

אפשר להתפרע קצת?

https://ksp.co.il/?uin=40882&select=.268..271..2179..371..367..378.

מחשב של לנובו (לדעתי אמינים הרבה יותר מאסוס).

מעבד I3.

דיסק 128 SSD.

המחיר 1640, אבל יש הנחה "משמעותית" אז אני מניח שתגיע לאיזור ה-1600 אולי טיפה פחות.

עריכה אחרונה על ידי gbguy
פורסם

אבל אני סתם שאלה: למה רכוש מחשב נייד ולא נייח?

יש כבר נייח אחד בבית...

אני רוצה משהו שלא יתפוס הרבה מקום בחדר שלה.

המחשב שאני הצעתי עם I3 עולה אותו דבר אבל לא מגיע עם ווינדוס. אם זה ISSUE בשבילך, אז לך על הסלרון

אני רק מפחד להסתבך עם ההתקנה של הוינדוס וקניה של הסריאל המתאים.

אני לא לגמרי חסר אונים (תואר במדעי המחשב, עובד בהייטק), אבל לא התקנתי מע הפעלה מאז וינדוס 95...

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אתה קונה סריאל, אתה מקבל את הקוד בדוא"ל.

אתה מכניס דיסק און קי למחשב כלשהו, ומתקין ווינדוס דרך ההתקנה של מיקרוסופט.

אתה קונה אתה המחשב, מכניס את הדיסק און קי למחשב, ההתקנה מתחילה אוטומטית.

אם בזמן ההתקנה אתה נלחץ, יוטיוב לצידך.

• תוכן חדש...