Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים

אנחנו משפחה של 3 מבוגרים אשר מתכננים להתחדש בקרוב ברכב.

אופי השימוש הוא בערך 70% בינעירוני ו-30% עירוני.

צריכת דלק ואמינות אינם פקטור.

מערכות בטיחות מקוריות בלבד יכולות להיות בונוס נחמד (לא מובילאיי).

משהו לא מהותי אך יכול להוות גם כן תוספת נחמדה - מערכת שמע איכותית.

אשמח להמלצות גם בתחום הג'יפונים וגם בתחום הרכבים "הקלאסיים".

תודה.

פורסם

ממליץ שתבדוק את כל חבורת הקומפקטיות פרימיום כמו אודי A3, ב.מ.וו סדרה 1 וולוו v40, אלפא ג׳ולייטה ושות׳.

ממליץ לך שתבצע נסיעת מבחן בכולן ותחליט אם הן מתאימות לך.

אני, כעובד וולוו מאוד אוהב את ה-v40

פורסם

3008 פרימיום דיזל בדיוק במחיר הזה ומציעה לא מעט בטיחות אקטיבית ועיצוב מעניין.

מאזדה 6 פרימיום פלוס אפס ק"מ מוצעת ב-178,500 אם זה רלוונטי (מצאתי דרך מוטודיל, אולי יש הצעות מעט שונות דרך אתרים אחרים).

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
ואיפה יישב המבוגר השלישי ב-Q2?

כמו בכל שאר כלי הרכב - בספסל האחורי.

מאזדה CX-5 לא מצטיין בתחום מערכות הבטיחות, טויוטה C-HR הקטן יותר, מצטיין ממש במיוחד בגירסאות המיובאות ע"י אוטומקס. הוא גם מגיע עם מערכת מולטימדיה נחמדה.

ה-v40 בגירסה המעודכנת מגיעה עם מפרט בטיחותי מלא, אבל כבעלים של אחת, אני יכול להעיד שיש אנשים שמוצאים את הרכב נמוך מדי ולא נוח לכניסה ויציאה (פות"ש לא ציין בני כמה המבוגרים שישתמשו) בנוסף מערכת המולטימדיה שבוולוו די עלובה לעומת מה שמוצע אצל רוב המתחרים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

למי שלא שם לב - 3 מבוגרים יכול לשבת שניים בכסאות הקדמיים ועוד אחד בכסא האחורי...

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

כנראה שהומור לא עובר טוב בפורום.

זה היה בצחוק. בכל מקרה, לדעתי הצינוק האחורי של ה-q2 בעייתי לכל מי שמעל 1.70. אבל פותה"ש יכול לבדוק זאת בעצמו.

אני לא הייתי מציע אותו למי שמטביל מבוגר במושב האחורי באופן קבוע.

אגב ה-xv eyesight 2.0 יכולה להיות אופציה מעניינת. רכשתי אותה בעצמי ובינתיים אני מרוצה למדיי. אתה יכול למצוא שרשור שפתחתי על תהליך הבחירה ורשמים ראשוניים בפורום הכללי. בחנתי גם את ה-3008 וה-q2 שהומלצו פה.

בקרוב אעדכן את השרשור ההוא.

פורסם (נערך)
בתחום הג'יפונים, לדעתי - cx5 או טיגואן, שהן שתי האופציות האיכותיות שניתן להשיג בתקציב.

לא ממש.

3008 פרמיום מאובזרת משמעותית משניהן, עונה על דרישות פותח השרשור מבחינת איבזור בטיחות וללא מובילאיי, והיא לא פחות איכותית.

Sent from my iPhone using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי robertf
פורסם

היי, תודה לכולם

לצערי הצטמצמנו לבחירת ההורים לתחום הג'יפונים בלבד.

אבא שלי נדלק ממש על השברולט אקווינוקס, אני מעדיף את הפג'ו 3008.

האם תוכלו לומר לנו מה היתרונות של הפג'ו על השברולט?

פורסם

ל-3008 בגרסת פרמיום מערכות בטיחות אקטיביות מקוריות, לעומת מובילאיי בלבד באקווינקס.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

הרכב שאני רוצה, זה הספורטאז' 1.6 טורבו, אני עוד קצת רחוק מבחינת מחיר, אבל עובד על זה. נראה מעולה לדעתי בעיקר עם הפנסים המרובעים למטה, הצבע הבז' בפנים נראה מצויין ויש חלון גג גדול, חזק מאוד, מאובזר גם בטיחות מקורית וגם פינוקים, ותמיד יכול לשדרג את מערכת הסאונד (שנכון לכל רכב). מתאים לך?

• תוכן חדש...