Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כי זה מחוץ ל"גבולות הגיזרה" של הסגמנט.

כי 80 זו ברירת מחדל כש"תקועים עם המוצר".

כי ייתכן וזה משקף רווח שאם הוא התחשיב מלכתחילה, זה עלול להפוך את הרכב ללא ריווחי ליבוא.

בקיצור, לדעתי, 90 למה שהיא נותנת זה תמורה הולמת.

אבל המציאות קצת שונה, גם ב 80 אני לא רואה שהמלאי עף מהמדפים כך שאולי הבעיה היא יותר שורשית ממחיר בלבד.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא חושב שיש גבולות גזרה.

קיה פרצו אותם בספורטאז

מזדה עם ה626

רנו עם הקליאו 3.

אני חושב שאם היה מתומחר במחיר הזה ישירות מהיבואן הייתה פה הצלחה יפה.

פורסם

כאשר חברת ליסינג מוכרת רכב אין סיכוי שהיא לא תכניס לכיסה לפחות את ה5/6 אלף שקל רווח במקרה המינימלי ,היבואן מרוויח לא פחות מזה ואף יותר כאשר הוא מוכר רכב כזה לחברת ליסינג.

במקרה של פיאט היבואן במחיר של 105 ירוויח לפחות 40K על הרכב וכאן הבעיה,אין בכל השרשרת חברות שעוסקות בפיאט בעולם עוד גורם שמרוויח כל כך על פיאט טיפו ,וזה כולל את היצרן עצמו באיטליה.

מאוד נוח להגיד שכל היבואנים ככה או כמו חלק מהחברים באתר שכנראה יש להם צד של היבואנים ולהגיד שזה בסדר שהצרכן ישלם מחירים עזוים.

כרגע פיאט בדיון והיבואן בהחלט מקבל את מה שהוא בישל ,מביא רכבים ושומר אותם לעצמו כבר שנים

פורסם

הסיבה היא לא קשורה למחיר, גם לקוראניות יש מחיר יחסית גבוה.

מה שגורם לרכב לא להתרומם, זה הקרוסאוברים הקטנים שהקהל הפרטי מעדיף (ארונה, 2008).

מצד שני סקודה ראפיד הצליחו איפה שהטיפו לא מתרוממת.

ואגב, בשנת 2017 נמסרו מעל 1000 טיפו שזה נתון די מכובד.

לשם השוואה, לובינסקי נכשלו עוד יותר עם המתחרה וכרגע אין יותר ייבוא של הסי אליזה וה-301 המתוחת פנים נמכרת רק למוניות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
כאשר חברת ליסינג מוכרת רכב אין סיכוי שהיא לא תכניס לכיסה לפחות את ה5/6 אלף שקל רווח במקרה המינימלי ,היבואן מרוויח לא פחות מזה ואף יותר כאשר הוא מוכר רכב כזה לחברת ליסינג.

במקרה של פיאט היבואן במחיר של 105 ירוויח לפחות 40K על הרכב וכאן הבעיה,אין בכל השרשרת חברות שעוסקות בפיאט בעולם עוד גורם שמרוויח כל כך על פיאט טיפו ,וזה כולל את היצרן עצמו באיטליה.

מאוד נוח להגיד שכל היבואנים ככה או כמו חלק מהחברים באתר שכנראה יש להם צד של היבואנים ולהגיד שזה בסדר שהצרכן ישלם מחירים עזוים.

כרגע פיאט בדיון והיבואן בהחלט מקבל את מה שהוא בישל ,מביא רכבים ושומר אותם לעצמו כבר שנים

סליחה על החיטוט, אבל מאיפה המספרים ויחסיות שולי הרווח של התחנות בשרשרת ? ו "עזוים" זה יופי, סוג של שנינות דו משמעית, גם אם המקור בטעות.

פורסם

יש לי חבר טוב שהוא בעל מגרש.הוא כבר שנתיים מוכר רכבים חדשים מיבואנים שונים ,ומשם המספרים.

יש לך ספק שחברת הליסינג מרוויחה כמה אלפים על כל רכב שעובר דרכם?יש לך ספק שהיבואן מרוויח כמה אלפי שקלים על רכבים שהוא מוכר לליסינג?

לפני כשנה שנתיים הציגו נתונים על מזדה 3 שמגיע לארץ אחרי מיסוי למחיר של 65K ומשם כל השאר רווח של היבואן.

פורסם
יש לי חבר טוב שהוא בעל מגרש.הוא כבר שנתיים מוכר רכבים חדשים מיבואנים שונים ,ומשם המספרים.

יש לך ספק שחברת הליסינג מרוויחה כמה אלפים על כל רכב שעובר דרכם?יש לך ספק שהיבואן מרוויח כמה אלפי שקלים על רכבים שהוא מוכר לליסינג?

לפני כשנה שנתיים הציגו נתונים על מזדה 3 שמגיע לארץ אחרי מיסוי למחיר של 65K ומשם כל השאר רווח של היבואן.

אתה רוצה להגיד לי שעל כל מאזדה 3 שנמכרת היבואן מרוויח בסביבות ה70,000 שקל?

לא מסתדר לי.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

מקפיץ כי בדיוק העפתי מבט בPDF מסירות של 2017.

מסתבר שדווקא הטיפו היא הדגם הכי נמכר של פיאט בארץ ובפער אדיר.

נמכרו 1633 טיפואים שהם 42% מהמכירות של פיאט בארץ.

פורסם

זהו דגם ציים קלאסי, אף לקוח פרטי לא יבחר מכונית כזאת או אחרת מהקבוצה. כלקוח ציים פוטנציאלי אשר מחויב לבחור מכונית מקבוצת התת-משפחתיות, אני בוחר בראפיד ללא היסוס (או פאביה/קליאו סטיישן).

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
זהו דגם ציים קלאסי, אף לקוח פרטי לא יבחר מכונית כזאת או אחרת מהקבוצה. כלקוח ציים פוטנציאלי אשר מחויב לבחור מכונית מקבוצת התת-משפחתיות, אני בוחר בראפיד ללא היסוס (או פאביה/קליאו סטיישן).

לרוב לא שואלים אותך.

פשוט מחליפים רכב וזהו.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

לא יודע אם זה לרוב, אבל זה בהחלט מה שקרה אצלנו בחברה :)

פיאט טיפו וזהו. רוצה תיקח, לא רוצה קנה רכב משלך.

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

בסופו של דבר לדעתי כל עניין ה -כמה רואים את הרכב על הכביש - זו שאלה של כמה היבואן הצליח למכור את הרכב לחברות ליסינג וציי רכב, או באמת נתן הצעה אטרקטיבית ללקוח הפרטי, וכאמור יבואן פיאט לא הצליח לא בזה ולא בזה.

הסיבה האמיתית שרואים על הכביש המון יונדאי, קיה ובמיוחד סקודה, זה ההצלחה בקרב הליסינג..

פורסם

זה לא כזה מסובך. האוטומטית כמו שכתבו, מגיעה עם מנוע וגיר מיושנים (למרות שאמינים) והטורבו משווק עם גיר ידני בלבד (ובהתאם, נמכרו בודדים). לפיאט אין סופר מיני בארסנל, ומה שיש לא ממש עושה את העבודה. דוגמאות? פנדה שמשווקת עם גיר ידני ומנוע אטמוספרי בלבד (לכמה חודשים שווקה גרסת 0.9 טווין אייר אבל לא הצליחה לכן הפסיקו לייבא) במקום לנסות להגדיל את ההיצע, כמו לייבא את ה 4x4 ולהתחרות בג’ימני. ה 500x מלכתחילה שווקה ועדיין משווקת במחיר גבוה מדי, ותוסיף לזה שהיא לא מקבלת מחמאות על הכביש, מלבד מראה. מה נשאר להם? ה 500 ומסחריות (לא מזכיר בכלל את ה 500L). הטיפו לא מכוון להתחרות בגולף או במשפחתית מודרנית אחרת, ולכן צריכה להימכר במחירי הדאצ׳יה או לפחות באיזור, מה שלא קורה בפועל. חבל, אני אישית מאוד אוהב את המותג, היתה בבעלותי פנדה כמה שנים (דור קודם) ומאוד אהבתי אותה מכל הבחינות, וגם אבארט 500 אבל זו דווקא דוגמה למותג שמאוד צומח פה.

פורסם

ד"א הדגם החדש (יחסית) של הספורטיבו מציג מערכות בטיחות אקטיביות מתקדמות, קרוז אדפטיבי וגימור פנימי נאה ומשופר ולמעט יחידת ההנעה האטמוספרית, יכול בהחלט להוות חלופה אטרקטיבית בגזרת הסופר מיני/קומפקטיות (נמכר במבצעים של היבואן במחיר של 105 אש"ח).

למצער, דגם זה לא מקבל את המקום הראוי לו על ידי היבואן וחבל.

• תוכן חדש...