Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה ימים גיליתי שהפינה של יחידת התאורה האחורית נשברה (כנראה מישהו נכנס בה ולא שמתי לב, כי זה לא בצד הנהג...). הכוונה לזה:

s-l1600.jpg

לגבי החלפה:

• מה העלות של החלק ומאיפה כדאי לקנות? בחיפוש קצר מצאתי משהו שנראה תואם באיביי ב-500 ש"ח בערך (מבאס שחצי מהעלות היא משלוח), אבל איך אני מוודא שזה מתאים לדגם הרכב שלי? אולי בכלל עדיף משהו מפירוק?
  • האם פשוט יחסית להחליף עצמאית או שצריך בעל מקצוע? כדאי לציין שיש לי טיפול שנתי בקרוב גם ככה.

פורסם
ל208 הישנה יותר (עד 2016) - פנס יעלה 300₪

לחדשה זה 580.

https://www.auto365.co.il/productlist.aspx?partype=74&man=40&model=208&year=2016-2017

הפנסים התחליפיים לא ברמה של המקוריים.

שלוש דוגמאות:

הונדה סיוויק הצ'בק 2003.

הפנס התחליפי עם פלסטיק פנימי לבן, מקורי שחור. בתחליפי סידור הנורות שונה כך שבכלל אי אפשר להרכיב אותו בלי להחליף את בתי הנורות.

הוחלף במקרי חדש שעלה משהו כמו 40% יותר.

פורד פוקוס הצ'בק 2007.

שברתי את הפנס בזמן החלפת בולמים לדלת תא מטען. קניתי תחליפי. בתחליפי אין נשם שיש במקורי. בנתיים השארתי אותו.

סיריון 2008.

קנינו אותה עם פנס תחליפי. הפנס צובר לחות מבפנים. בזמן החלפת נורות כל החיפוי החיצוני של הפנס פשוט נפל. הוחלף במקורי משומש.

בשלושת המקרים פנסים של חברת Depo.

פורסם

תבדוק מחירים באתר 'גלגלים' ו"המאגר".

לכל הצדקנים שלא מכירים מקרוב וממשיכים לשכנע אנשים שאין תקלות .

בסוף מאחוריי הייעוץ יש בן אדם שיפגע.

• תוכן חדש...