Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אשמח לשמוע על מחלות ידועות ברכבי טויוטה, מאזדה, מיצובישי, סובארו, סוזוקי...

קורולה 2002-2004 מנועים שמתמלאים בבוצה

הגירים הרובוטים של טויוטה סובלים מסרוו קלאצ' שהולך כל 100K קמ בערך.

מזדה 3 דור ראשון סובלת מרשימה ארוכה של מחלות:

חיישן נקישות

בולמי זעזועים

תושבת מנוע עליונה

קויילים

משולשים

מיסביי בולם

חלק מהמחלות זלגו גם לדורות הבאים וגם לדגמים אחרים של היצרן.

אגב קויילים, גם מיצובישי וסוזוקי סובלים מהם לא פחות, כמו גם חיישני חמצן שמחזיקים סביבות 150K ק"מ (לא כולם).

מצטער לנפץ לך את הבועה אבל אין דבר כזה רכב נטול מחלות, גם אם יש כזה לדוד של חבר שלך.

פשוט יש מחלות שעושות יותר רעש ויש מחלות שעושות פחות רעש.

יום טוב גם לך

פורסם

ומה עם הגיר הרציף של ניסאן שעשה בעיות בחלק מהדגמים? מיקרה וג'וק למשל, סובלות מתקלות בגיר בק"מ נמוך יחסית.

סובארו XV והתביעה הייצוגית על צריכת השמן הגבוהה?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

היית לי רנו מגאן סטיישן 13.

נסעתי עליו מעל 70 אלף בשנה..

2 בעיות.. מוח גיר, וקלאצים, הוחלפו באחריות של קרסו.

צינור פליטה של הטורבו, 800 שקל מקורי כולל עבודה במוסך מרכזי של רנו.

כל השאר 0 תקלות, נוסע מעולה, חסכוני, מרווח מאוד!!!!

חלקים ואחזקה סבירה בהחלט.

הכי יקר זה טיימינג שעולה סביב ה3500 שקל.

אפשר להוזיל עלויות.. לרכוש לבד וכו'.

סהכ ממליץ מאוד מאוד מאוד על הרכב

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

ההבדל המובהק הוא שבחברות שציינתי לדוגמה, המחלות הן שוליות וגם הן קורות אחרי הרבה מאוד שנים.

יש חברות רכבים שהתקלות בהן יקרות מאוד ומתרחשות כבר בשנים הראשונות של הרכב,כמו הגיר בקונצרן WV, או בעיות מחשב יקרות. לעניות דעתי, הייתי מעדיף להוריד סיכון וללכת על חברות אמינות יותר.

פורסם

הכל טוב ויפה אבל בגלל דעות כמו אלו, המגאן בכלל נמצאית בתקציב שלו.

זה שלא שהאלטרנטיבה זה טויוטה באותו שנתון. רחוק מזה.

ולכן, יחסית למחיר שבו היא נסחרת, ויחסית לשנתון שאתה מקבל, אם תשקלל עלות פונטציאלית לבעיה בגיר הרובוטי תגיע לעלות מסויימת שאותה אתה צריך להשוות לרכב אחר.

ולכן לדעתי, גם אם תשקלל פנימה עלות תיקון גיר, זה עדיין יחסית הרבה ערך לכסף שלך.

ואז נכנס הקטע הפסיכולוגי "האם אין לך בעיה לחיות עם הרכב בידיעה שהגיר עלול להתפגר?" ואת זה קשה לתמחר.

פורסם

חפש את אותו רכב אך עם גיר ידני. גיר רובוטי לא אמין. להחליף מצמדים שם לא זול.

If you can't go fast with 90hp, 900hp won't help you. © Bob Hall

פורסם

לחפש זה רעיון מצוין, למצוא יהיה קצת קשה, כי לא הביאו כאלו לארץ. יש רק פלואנס ידניות.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

אני גם התעניינתי ברכישה של מגאן סטיישן דיזל,

איך אני אמור לדעת בערך מתי צריך לתקן דברים?

נניח אם מישהו מציע רנו עם 99,000 ק"מ, ואנחנו יודעים שב 100,000 אמור להיות טיפול גודל שהוא מנסה לחסוך לעצמו וכו'.

מתי בערך אמורים להיות טיפולים/תיקונים?

פורסם

בדיוק בגלל שאלות כאלה, אני ממליץ לחפש, בשיניים ובציפורניים, רכבים שטופלו כל ימיהם במוסכי הרשת של היבואן.

כשיש רכב ששוקלים לקנות, הולכים איתו למוסך יבואן קרוב, רואים היסטוריה ושומעים מה מצפה לכם מבחינת טיפולים שגרתיים.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

תודה ענקית לפורום המדהים הזה, ולכל בעלי הדעות השונות ובעלי הניסיון!

לבסוף קניתי רנו מגאן דיזל, דרך סוכנות קרסו טרייד אין בצק פוסט בחיפה,

אני רוצה לציין לטובה את הסוכן מכירות בליווי הקנייה עם הוגנות ושקיפות מלאה לכל פרט ולכל אחד מהשגעונות שלי

פורסם

אכן, גם אני ממליץ לקנות בטרייד אין של קראסו, בטח רנו וניסן (מקווה שהם יתמידו וישמרו על רמות האמינות והשירות הגבוהות).

בהצלחה לך!

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם
תודה ענקית לפורום המדהים הזה, ולכל בעלי הדעות השונות ובעלי הניסיון!

לבסוף קניתי רנו מגאן דיזל, דרך סוכנות קרסו טרייד אין בצק פוסט בחיפה,

אני רוצה לציין לטובה את הסוכן מכירות בליווי הקנייה עם הוגנות ושקיפות מלאה לכל פרט ולכל אחד מהשגעונות שלי

תתחדש!

יכול לחלוק איתנו פרטים על הרכב הספציפי שקנית?

• תוכן חדש...