Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אשמח אם מישהו יעזור לי מניסיונו

קניתי פוליש לרכב -כפי המצולם בתמונה המצורפת.

ניקיתי את האוטו ומרחתי על כמה מקומות עם שריטות ושפשפתי עם צמר גפן.ואין תוצאות.האם לא עבדתי נכון או שאולי משחת הפוליש לא מתאימה.

אשמח לתגובות

בתודה מראש.IMG_20180123_095035.jpgIMG_20180123_095035.jpgIMG_20180123_095035.jpg

פורסם

הדבר תלוי גם בעומק השריטות.

אישית, אני לא מכיר את המוצר שצילמת, ואני יכול להמליץ על meguiar's ultimate compound או שלל המוצרים של menzerna או rupes.

אבל לפני שתלך ותוציא כסף על מוצר אחר, מציע שתקנה כמה אפליקטורים עם מיקרופייבר ותעבוד איתם, בכל מקרה יהיה יותר טוב לדעתי מאשר צמר גפן.

פורסם

תודה על התגובה.

חלק מהשריטות היו שפשופים וחלק אחר שריטות קלות המפוזרות פה ושם .

אנסה לעבוד עם אפליקטור מיקרופייבר ונראה אם יש שיפור

אני מתלבט האם להשתמש בפוליש חול(נמזג לקופסה נטולת שם) שגם אותו קניתי

או שלהמתין עם זה ורק אם לא הצלחתי עם המיקרופייבר אז לעבור לזה

(גם מבין שעם פוליש חול יש סיכון לצבע ).

אשמח לתשובה

פורסם
תודה על התגובה.

חלק מהשריטות היו שפשופים וחלק אחר שריטות קלות המפוזרות פה ושם .

אנסה לעבוד עם אפליקטור מיקרופייבר ונראה אם יש שיפור

אני מתלבט האם להשתמש בפוליש חול(נמזג לקופסה נטולת שם) שגם אותו קניתי

או שלהמתין עם זה ורק אם לא הצלחתי עם המיקרופייבר אז לעבור לזה

(גם מבין שעם פוליש חול יש סיכון לצבע ).

אשמח לתשובה

אשאל שאלה: הרכב לא חשוב לך? מדוע קנית מוצרים עלומי שם שאתה לא יודע האם הם טובים או שמסוגלים גם לגרום נזק לרכב שלך. (ההבדל לא ממש גדול במחיר לפוליש מחברה ידועה)

אם אתה מאיזור המרכז אשמח לתת לך להשתמש בפוליש עדין שיש לי

אם רצית פוליש - יש ב 29 שקל של טרטל

http://www.autostore.co.il/%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%A9-%D7%A2%D7%93%D7%99%D7%9F-%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%94-Turtle-Wax.html

יש גם של סונקס

http://www.autostore.co.il/%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%A9-%D7%95%D7%95%D7%A7%D7%A1-%D7%90%D7%A4%D7%95%D7%A8-SONAX-Nano-Pro.html

וגם

http://www.autostore.co.il/%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%A9-%D7%9C%D7%94%D7%A2%D7%9C%D7%9E%D7%AA-%D7%A1%D7%95%D7%95%D7%99%D7%A8%D7%9C%D7%99%D7%9D-Meguiar-s-Swirl-X.html

ועוד הרבה במחירים שונים

אפילו כזה

http://www.justmotor.co.il/product/%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%A9-%D7%95%D7%95%D7%A7%D7%A1-%D7%90%D7%A7%D7%A1%D7%98%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%A7%D7%A6%D7%95%D7%A2%D7%99-sonax-xtreme-brilliant-wax-1-hybrid-npt-1-1

קובי

:-)

פורסם

תודה רבה קובי

אני מירושלים ועושה את הצעדים הראשוניים שלי בתחום ..

אתה חושב שהבעיה במוצר ולא בצורת העבודה ?

אין לי בעיה להוציא עוד כמה עשרות שקלים ויותר מכך ובלבד שיהיו תוצאות ..

הזמנתי אפליקטורים מיקופייבר ואם תמליץ לי ספציפית על פוליש איכותי גם אם הוא יקר

אשמח לשמוע

פורסם

יונתן, תרגיע, קנית מוצר טוב TEROSON הוא יצרן גרמני מהידלברג, אומנם הוא לא מייצר את הפוליש, אבל מביקורי האחרון ב MENZERNA התברר לי מי מייצר את הפולישים של TEROSON (לפי המדבקות על מדף באחד מקווי היצור במפעל) אתה נפלת קורבן לחוסר הידע של הרבה אנשים לסוגי מינרלים אשר מרכיבים את הפוליש. אתה שלא באשמתך! קנית מוצר שבנוי להתפרק בטמפרטורה גבוהה שרק מכונת פוליש מייצרת ואילו ידעת, או אילו המוכר היה יודע, הוא היה ממליץ לך על פוליש שיודע להתפרק בטמפרטורה נמוכה שמתאים גם לליטוש ידני. כמובן שלא רצוי לזרוק לפח את החומרים שקנית, אני משער שהם עלו הון, לכן אם אתה יכול גש למוסך לפחחות צבע ותבקש מהצבעי (אפילו בכסף) להשאיל לך את המכונה שלו ותתאמן אצלו עם הכוונה מצידו ואני בטוח שיהודי ישמח לעזור ליהודי אחר בעיקר אם הוא "נפל" בפוליש הלא מתאים.

פורסם

לגבי מקום הייצור -המוצר מגיע מגרמניה אך בעיון מדוקדק צויין שהוא מיוצר בדרום אפריקה.

אני לא מכיר את המוצר אך יתכן שמדובר במוצר טוב -מי שהתנסה בו יוכל לומר

לקחתי את האוטו שיתבוננו בו כמה אנשים שמצויים בתחום וכיום התובנות שלי הן שניסיתי להסיר שריטות ושפשופים עמוקים וכפי הנראה זו הסיבה שהפוליש לא נותן תוצאה ועל כן קניתי תרסיס צבע לפי קוד הרכב שאיתו אצבע את הכנף שכולו מתקלף ופוליש בוודאי שלא יועיל כאן ,ואותם מקומות עם שריטות ושפשופים הומלץ לי שלא לגעת בהם.

תודה רבה על העצות שקיבלתי

• תוכן חדש...