Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
אתה צריך להגדיר את הצרכים שלך מהרכב. אתה צובר ק"מ רב, יש לך אפשרות להוריד את הוצאות הדלק ב40 אחוז אם תבחר ברכב הייברדי או דיזל, כאשר אם חשוב לך ת"א מטען גדול אז הטויוטה אוריס סטיישן תהיה עדיפה, ברכבי הייברידים אי אפשר לחבר נגרר. ואם בעתיד תרצה עגלה, שוב תצטרך למכור, רכבי דיזל יש כל מיני, מניסן קש קשקאי, קיה כאשר הקיה נמכרת בערך ב 110 אלף שקל ב0 ק"מ. להם תוכל להרכיב נגרר. אבל לדעתי, הכי כדאי לחבר נגרר המאזדה. את הפחת הגדול ביותר שלה היא כבר קיבלה.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

חשבתי על כך אתמול יותר לעומק והגעתי למסקנה שאני פשוט מכניס עצמי לבור כלכלי.

הרי גם כך מרבית הנסועה הפרטית היא בצפון הארץ(מקום מגוריי) ואילו יש לי נסיעות ידועות מראש בענייני עבודה.

חשבתי להשאיר את המאזדה למשך שנה נוספת ולפעול לצימצום הק"מ.

במקרים שיש לי סחיבת ציוד, אשכור רכב גדול או שאשתמש בנגרר וזהו.

העניין הוא, שהפער במחיר בין המחירון להפחתה הוא עלות הנגרר : כ 7000 עד 10000 שקלים.

ייתכן שיהיה הכי חכם להמתין מעט ולקבל החלטה נבונה ומושכלת מאשר אח"כ להתחרט על זה.

כמו כן, אבדוק גם אופציה לליסינג תפעולי.

רציתי לציין למי שענה שהתדירות היא הרבה יותר מפעם בחודש.. לפעמים אני יכול לנסוע כל יום למרכז. זה אומר 300 ק"מ כל יום. ממוצע 3-4 נסיעות שבועיות למרכז.

תודה לעונים !

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי SeazeR

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם

אם מדברים על צריכת-דלק נמוכה,

כמה עובדות שאולי יעזרו בהשוואה בין דיזל להיברידי -

היברידי - יחסית לדיזל, צריכת-דלק נמוכה בעיר/בפקקים.

דיזל - יחסית להיברידי, צריכת דלק נמוכה מחוץ לעיר, בנסיעות ארוכות/רגועות ללא פקקים.

ככה שתוכל לשקלל מה אופי הנסיעות שלך ולבחור מה אתה נוסע יותר- בפקקים/עיר או מחוץ לעיר/נסיעות ארוכות ללא פקקים.

נגרר מאחור - לדיזל יש מומנט יותר גבוה, כך שבמקרים של נגרר+משקל, יש לו ייתרון בסחיבה.

קילומטר - אם תעשה עסקה ל-3 שנים קדימה,

מנועי דיזל בד"כ "מחזיקים מעמד" יותר ממנועי בנזין, כך שאחרי 100 אלף ק"מ אני משער שאתה יכול לצפות שרכב עם מנוע דיזל יאבד פחות מרכב היברידי (לא יודע מה יהיה מצב הרכבים בעוד 3 שנים).

אם נגמרת האחריות לסוללות, צריך להוסיף לזה החלפת סוללה להיברידי - מה שאומר שהמחיר שלו יירד בהתאם.

בקיצור, נראה שבמקרה שלך עדיף דיזל.

העניין הוא שבאופן מסורתי, האירופאיות מייצרות מנועי דיזל מוצלחים יותר מהאסייתיות.

אם אתה לא רוצה צרפתיות (שנחשבות לטובות מאד בתחום), מציע שתחפש לך אירופאית עם מנוע דיזק חזק ומשקל-כולל גדול. עדיף גם 5 דלתות/סטיישן, שבהן אתה יכול ליצור תא אחורי גדול מאד לצורך העברת הציוד (חוץ מהנגרר).

בהצלחה

פורסם
אם מדברים על צריכת-דלק נמוכה,

כמה עובדות שאולי יעזרו בהשוואה בין דיזל להיברידי -

היברידי - יחסית לדיזל, צריכת-דלק נמוכה בעיר/בפקקים.

דיזל - יחסית להיברידי, צריכת דלק נמוכה מחוץ לעיר, בנסיעות ארוכות/רגועות ללא פקקים.

ככה שתוכל לשקלל מה אופי הנסיעות שלך ולבחור מה אתה נוסע יותר- בפקקים/עיר או מחוץ לעיר/נסיעות ארוכות ללא פקקים.

נגרר מאחור - לדיזל יש מומנט יותר גבוה, כך שבמקרים של נגרר+משקל, יש לו ייתרון בסחיבה.

קילומטר - אם תעשה עסקה ל-3 שנים קדימה,

מנועי דיזל בד"כ "מחזיקים מעמד" יותר ממנועי בנזין, כך שאחרי 100 אלף ק"מ אני משער שאתה יכול לצפות שרכב עם מנוע דיזל יאבד פחות מרכב היברידי (לא יודע מה יהיה מצב הרכבים בעוד 3 שנים).

אם נגמרת האחריות לסוללות, צריך להוסיף לזה החלפת סוללה להיברידי - מה שאומר שהמחיר שלו יירד בהתאם.

בקיצור, נראה שבמקרה שלך עדיף דיזל.

העניין הוא שבאופן מסורתי, האירופאיות מייצרות מנועי דיזל מוצלחים יותר מהאסייתיות.

אם אתה לא רוצה צרפתיות (שנחשבות לטובות מאד בתחום), מציע שתחפש לך אירופאית עם מנוע דיזק חזק ומשקל-כולל גדול. עדיף גם 5 דלתות/סטיישן, שבהן אתה יכול ליצור תא אחורי גדול מאד לצורך העברת הציוד (חוץ מהנגרר).

בהצלחה

נסיעות בינעירוניות ב 99 אחוז מהזמן

פורסם

טעות בבקשה למחוק תגובה

פורסם

Ron.p - אני יודע שזה הרבה. זה לא האישיו כאן .

האישיו הוא לאיזה רכב להחליף, מאחר שאני זקוק לרכב שישרת אותי נאמנה .

עוד לא קיבלתי החלטה סופית , הנה ההתלבטות שלי ואודה לעונים כאן :

1. אופציה ראשונה - השארת המאזדה,חיבור נגרר,להשאיר אותה עד 5 שנים ולסיים עם 150,000 ק"מ בסופו של דבר. אני בטוח שזה יהיה משתלם כלכלית כי ניצלתי אותה עד תומה למעשה. מצד שני, עסקת הבלון תעלה משמעותית את ההחזר החודשי (יסתיים הבלון ואז אצטרך להחליט - לשלם את היתר או לפרוס לעוד 5 שנים).

2. אופציה שניה - ליסינג תפעולי, שזה האופציה היקרה ביותר. ביקשו ממני על ליסינג תפעולי מלא על קיה ספורטאג' או אאוטלנדר או טוסון או CX5 סך של 3500 ש"ח (משתנה 100 ש"ח לפה או 100 ש"ח לשם , בהתאם לסוג הרכב) + מע"מ , עם הגבלה ל 40,000 ק"מ שנתי .

3. אופציה שלישית - למכור את המאזדה במחירון משוקלל . לספוג את ההפסד ולרכוש אאוטלנדר ל 5 השנים הבאות או ניסאן קשקאי דיזל, אותה עוד לא בחנתי .

מה דעתכם ? אני ממש אובד עצות.

מצד אחד, נוסע הרבה, מצד שני איך שלא אסתכל על זה, אני הולך לשלם המון.

• תוכן חדש...