Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אשמח לעזרתכם.

אנו זוג צעיר בעל יונדאי i10 מנוע ליטר אוטמטי שקנינו ישירות מהיבואן בשנת 2015, בחודש פברואר הרכב שלוש שנים על הכביש. ממוצע נסיעה של 13000 קילומטרים בשנה, והאוטו מספק אותנו בכל צריכנו (נסענו 43000 קילומטרים והרכב מטופל רק במוסך מורשה).

כעת חמי קנה רכב חדש והוא מוכן לתת לנו את ריכבו הישן, טויטה פריוס שנת 2011, בתנאי שהכסף ממכירת היונדאי עובר אליו.

ההתלבטות הינה האם כדאי לנו לקבל ממנו את הטויטה בת השבע (המוסך אומר שהכל תקין והוחלפה סוללה לחדשה) ולא להישאר עם היונדאי שלנו? (אנו מתכננים להגדיל את המשפחה אבל להתחיל עם הנושא בעוד שנה וחצי - שנתיים ולכן הנושא היותר רלוונטי זה האמינות של הרכב וגודלו הפיזי)

נתונים חשובים:

טויטה פריוס:

לפני כחודש הטויטה עברה בדיקה מלאה של כל המכלולים, הוחלפה סוללה היברידית לחדשה, הוחלף מצבר לחדש, לפני כשנה הוחלפו ארבעת הצמיגים לחדשים ובבדיקה שלהם במוסך אמרו שכל המערכות עובדות כמו שצריך ושאין בעיות. הטויטה עשתה 115000 קיומטרים בשבע שנים. ערך על פי יד 2 הסתכלות ביד 2 כ67000 שח.

יונדאי i10:

רכב מעולה הכל שמור אין בעיות (= בטח נצטרך להחליף מצבר וצמיגים בשנתיים הקרובות).

ערך על פי יד 2 הסתכלות ביד 2 כ45000 שח.

פורסם

זה נראה לי יותר החלטה שלכם מאשר החלטה להתייעצות עם אחרים.

נראה שבטווח הקצר אתם לא צריכים רכב יותר גדול מI10, מצד שני עוד שנה וחצי ייתכן ותצטרכו.

מניח שחמך "מוכר" לכם רכב הכי טוב שהוא יכול לתת אותו, ולכן אין פה פקטור של אמינות וכו'.

לאור השנתון של הרכב ושמדובר בעוד עיכוב של שנה וחצי (ואז הרכב יהיה בן כמעט 10), אני הייתי נשאר עם הI10. אבל תשבו עם עצמכם ותחליטו מה הכי נכון לכם.

• תוכן חדש...