Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני מאמין שזה נושא שנידון כאן כבר בעבר אך לא הצלחתי למצוא אותו..

אני מחפש קיה פורטה 2011 ומצאתי אחת מיד פרטית ראשונה עם מחיר של 9 בערך מתחת למחירון

ובגלל שרוב הרכבים האלה הם לרוב ליסינגים, המחירים האלה הם לרוב סביב ה31 א"ש

כבר ראיתי רכבים של שנה יותר (2012) יד שנייה אחרי ליסינג במחירים האלה..

כמובן שזה תלוי תמיד בכמה הרכב שמור וכו'

אבל בתור נק' פתיחה - יהיה כדאי להוסיף את ה5 א"ש בערך כדי לקבל היסטוריה יותר יפה? (פחות ידיים ופרטיות ולא ליסינג...)

תודה! :)

פורסם

לדעתי נקודת הפתיחה שלך לא צריכה להיות ליסינג או לא, אלא לבחון כל רכב בפני עצמו.

אם יש לך 2 רכבים עם קילומטראז זהה, ללא תאונות וטיפולים בזמן, הרי אין משמעות לליסינג מלבד המחיר.

מה שכם צריך לשים לב הוא שיש רכבי ליסינג פחות מאובזרים מרכבים פרטיים.

פורסם

זאת בדיוק התהייה...

כי הרי אין רכבי ליסינג עם היסטוריית טיפולים מלאה. הליסינג מטפל בעצמו.

וזו בדיוק השאלה שלי.

אם יש שני רכבים עם קילומטראז זהה וכו', אז עניין הליסינג אמנם מהווה יתרון מבחינת המחיר אבל לא אמור להוסיף חיסרון מבחינת זה שבזמן הליסינג יש סבירות יחסית גבוהה שלנהג "לא היה אכפת מהרכב" בלשון המעטה..?

פורסם

יש חברות ליסינג שמטפלות במוסכי יבואן ולא בעצמן, הרכבים שטופלו ע"י חברת הליסינג לדעתי מומלצים פחות.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

מזכיר לי שבשבת האחרונה נסעתי לגשר צאלים. ניכנסתי לשטח מצאלים לכיוון עין הבשור, יום גשום וחורפי שלוליות ובוץ. נוסע רגוע בשטח ניכנס לשלוליות לאט ובזהירות ופתאום עוקף אותי רכב ליסינג (לא ג'יפון/ג'פ), ואני אומר בלב... לא חבל על הרכב? אפילו אם זה לא שייך לך? הקיצור נכון לא כולם נהגים ככה ברכב שלהם. כולם זה מנכ"לים או סמנכ"לים ונסעו רק בית עבודה.

לא קונים רכב מליסינג/השכרה.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

כעובד בהייטק , בעברי היה לי רכב ליסינג. נהגתי בו כאילו מדובר ברכב הפרטי שלי - שמרתי עליו , לא ירדתי איתו לשטח ולא כלום. בלי משיכות הנדברקס ובלי שטויות. כמוני אני משוכנע שרוב העובדים בחברה בה עבדתי נהגו.

כך שלא נכון להכליל ולומר שכל רכבי הליסינג עברו התעללות.

מה שכן - ידוע הוא שחברות הליסינג (לא כולן) , מטפלות ברכביהן בצורה חפיפניקית \ לא לפי הספר , ועם חלפים זולים. לכן ממליצ להבין (ואפילו מתוך הפורום) - איזו חברת ליסינג דווקא כן מטפלת כמו שצריך , ואם כן אז לכוון אליה.

פורסם

אישית הייתי מעדיף רכב פרטי אם מדובר על רכב יחסית חדש מהסיבה שהסיכוי שבעלים של רכב פרטי שמר על יותר, לא תמיד זה כך אמנם.

השאלה אם לשלם 5 אלף יותר תלוי בפרמטרים, האם הק״מ משמעותית נמוך? אין תאונות?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הרכב עבר 100,000 ק"מ ב6.5 שנים

לטענת המוכר - אין תאונות כלל.

מצד שני אני חושב לא רק על העניין של הקנייה ושל הרכב השמור - אני חושב גם על המכירה. שאני אהיה עוד שנתיים-שלוש עם יד שנייה פרטית עם רכב בן כמעט 10 כשזה די נדיר...וכך אוכל יותר בקלות למכור וגם יותר קרוב למחירון...

האם זו מחשבה הגיונית?

פורסם

יש גם לא מעט פרטיים שלא שומרים על הרכב של עצמם.

אישית הייתי מתמקד במצב הרכב לאשורו, ופחות במקוריות.

רכב מיד שניה פרטית אכן (כנראה) יהי קל יותר למכור, וסביר להניח שתקבל תמורה גבוהה יותר עבור הרכב בעת המכירה.

האם זה שווה את ההפרש?

אני לא נביא, ולכן אומר - שקשה לדעת.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...