Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה רוצה להגיד בקיצור שפעם יצאת איתה? זה העניין? (שוויצר 8) )...

נראה לי שהדבר היחידי שמשותף לאוטו הזה ולאופנוע הוא בכך בשניהם קשה לקיים יחסי אישות במושב האחורי...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

קשר...קשר...אין הרבה.

היצרן נקנה לבסוף ע"י BMW.

המכונית הקטנטנה התאימה ע"פ החוק גם לבעלי רישיון לאופנועים עד 250 סמ"ק.

אשאל את אבי, מאוחר יותר, אם חשב פעם על לקנות אחת. אאל"ט בכלל הייתה לו חיפושית...

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם
קשר...קשר...אין הרבה.

היצרן נקנה לבסוף ע"י BMW.

המכונית הקטנטנה התאימה ע"פ החוק גם לבעלי רישיון לאופנועים עד 250 סמ"ק.

אשאל את אבי, מאוחר יותר, אם חשב פעם על לקנות אחת. אאל"ט בכלל הייתה לו חיפושית...

המממ...לא. היצרן עדיין עצמאי.

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

זאת לא ווספה?

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אחרי חיפוש נרחב ברשת מצאתי גם אני את הקשר.

אני לא מצליח לזכור אם מכונית כזו BMW הציגו במוזיאון שלהם או שזה היה משהו אחר. בכל מקרה - מכונית בגודל של קטנוע מנהלים גדול.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

וספה 400

ומסתובבות מספר יחידות בארץ...

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

• תוכן חדש...